Calisyorum da bilmiyorm eksik falan faydasunu gördükleriniz benle paylaşırsanız sevinirim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Telegram'da gruplar var hatta ilahiyat grubu var orada güzel anlatılıyordu
Ben hafızlık yaptım hepsini kendim öğrendim küçükken yurtta
Okulda hiç hocalari dinlemedim ya zaten Araplar bide sınıf kalabalık anlasilmiyo insan kendisi anlaması laizm mümkün bence bu bilmiyorm doğru mu okuyorum yanlış mı okuyorum bunu mesrla nerden bilecem 😭
Ben dinleyebilirim istiyorsan seni burdan bende açarım okudugun sayfayı felan yanlış yaptıgında söylerim
Vala bu siteden iyi niytle gelip hep kötü çıktılar üzerine spesifik alınma güvenemiyorum tabi olmasinj elbeg isyerdim ama altından farklı bir şey çıkar diye korkuyorum
Saçmalama o kadarda libidom yüksek ama iradeli biriyimdir ve buna kuranı alet edip sana ordan yürücek kadarda seviyesiz değilim benn senin istemediğin hiç birşeyi yapmam
Tamam beğen sorumu
Eeee bir kadını dinlemen doğru değil ki
@alev_deniz ne alaka şimdi ben onu anlamadım
Beğendim
Madem hafızlık yaptın diyorum bir kadını bir erkeğin dinlemesinin doğru olmadığını da bilmen gerekmiyor mu
@alev_deniz o zaman imam hatipte hocalar neden kız öğrencileri dinliyor ya da sen telefonda normal sohbetinle sesini niye erkeklere duyuruyorsun kulaktan dolma din yaşamayın az kendi fikriniz mantıgınız olsun birazda
Ya nasıl doğru değil yani o halde dersimizin hocaları kadın olmaliydi ama hocalar erkek
Dediiii kendi fikirleriyle doğruyu bulan adam
Aynısını yazdım az önce işte shsh
Herkes bildiği doğrularla ilerlesin o zaman beeee bana sadece uyarmak düşüyo yapıp yapmamak size kalmış
Ben ilahiyat okuyorum fakülte eğitimi dahi din cercevseinde bu konuda yanılgı olmasın lütfen camideki imam kız çocuğunu dinliyor mesela
@alev_deniz ya sen neden yanlış bilgilerinle bizi uyarıyorsun ki ihtiyacımız yok ki uyarmana çünkü asıl yanlışı sen yapıyorsun bide haklıymışsın gibi uyarıyorum diyosun yazıks bshs
bir şey söyliyimmi alev gibilere ne anlatsan öğretmeye çalışsan anlamıyorlar din adı altında hep yanlış biligilerle ilerliyorlar ne verdilerse onu alıyor hiç kendi kendine öğrenip araştırıp ona göre yaşamıyor dinini hep düz mantık öğretilenle devam ediyor
Bitti mi bayım söyleyecekleriniz
Çok mu fazla uzatıyorsunuz bazı şeyleri
Yani öyle öğrendim öyle araştırdım öyle biliyorum
Üniversitelerin bu konuda ne kadar hassas olduğundan vs haberim yom
Yaa kavgayı kesin senin soruyu beğenme bildirimin bana gelmedi haberin olsun neyse ben derse çalışım siz kavgaededurun
Bu doğru olanı değiştirmiyor
@alev_deniz evet bitti gidebilirsin
Kavga etmiyorum zaten açıklama yapıyorum sadece ve tekrar beğeniyim dur
Özelden çık
Ben çok fazla bilmiyorum youtubeda öyle bildiğim yok
Mümkünse yüzyüze öğren çok daha etkili
Olaylar bitmiyor ki okula gidip öğrenelim