Teyzemlerdeyim denize var burada ama biraz uzak oraya gitmem gerek ama gizlin nasil gidebilirim pek tanimiyorum burayi yalniz burakmazlar ve çok tenhalik bir yer ne söyleyip çiksam pek fazlada kalamam burada öbür gün eve dönmem gerek?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sabah erkenden kalk dışarı çik ilk karşına çıkan arabaya bin ve beni denize götür diye söyle
Yabancilarin arabasina binemem int etmem gerek denize gidip
Gelince hesap aç normal sen otobüs minibüs veya taksiye biniyor musun onlar da yabancı
Git tabi bi engelin yok herhalde
Var izin vermezler tek basima cikip denize gitmeme
O halde bi erkek bul seninle ilgilensin
İnt etcem erkek istemiyom
Neden ki
Paraya ihtiyacim vardi annemin kartindan 800tl çeltim geri koyacaktim ama annem farketti tüm sülaleye yaydi dayim falan durmadan aradi ağzina geleni söyledi Annem beni öldürecekti evden kaçtim gidecek yerim yoktu teyzemkere geldim zaten int etmek iatiyordum en rahat yok deniz burada deniz var ama biraz uzak
yani birincisi 800 lira için insan çocuğunu öldürmez. ve madem annen seni öldürecekti ve int istiyordun o halde evine dön :D ikincisi neden hırsızlık yapıyorsun? senin olmayan parayı habersiz alıp eline ne geçiyor. üçüncüsü annenin bunu sülaleye yayması doğru bir şey değil.
annem psikopatin teki öldürcek derken dayak atar saçimdan tutar sürüklere mahalede ortaliğa atar beni tüm komşulara rezil olurum ve hasta yakinda ölck babam yok sevgilim aldatti terketti yok bi iş yok hicbirseyim yok ve herkes bana hirsiz gibi bakiyo gidecek hiçkimsem yok hiçbir yerim
yani hırsızlık yapmışsın zaten.
Sen ona mi takildim?
önemli bir şey değilse zaten sende takılma ona. kendin dedin o yüzden rezil olmuşsun o yüzden saçlarından çekiştirile çekiştirile sokakta sürtünerek rezil edileceksin ve dayak yiyeceksin diye..
Sorun o değil tüm hayatim iğrenç bi bataklik
yapmasaydın be kuzum. ne işin var böyle hırsızlıkla filan. elbet kötü sonuçları olacaktı yaptığın iyi bişrey değil ki.
800tl o kadar abartilacak kadar da çok para değil ve ben çalmadim ödüçaldim yerine koyacaktim annekinde tüm sülaleye anlatmasi kezbanlik annem hicbirinin umrunda değil sadece yeni giybet konusu buldular
öyle düşünme bence. yaptığın şey doğru değildi ve karşılığında annen de doğru bir şey yapmadı yani kendi hakettiğini anla kabullen ve git özür dile
Annemden aldim komşunun parasi değil ya sanki sen hiç almadin
annenden almadın çaldın arada fark var. almak dersen gider annene dersin ki paraya ihtiyacım var verirmisin. ya da dersin ki cüzdanından 800 lira para aldım yerine koyucam lazım bana şimdi. ama bunları yapmazsan başın derde girer
Sanki sen hiç çalmadin evden para ben şahsen hiç inanmiyorim sana
benim para çalmak gibi bir durumum olmadı ki. ihtiyacım olduğunda gidip isterdim verirlerdi. vermedikleri zaman da geri dönerdim
İnanmiyorum para çalmak tirtiklamak gibi durumlarin yaşandi
hayır ya hiç normal değilki böyle şeyler. çocuklarım da asla yapmaz öyle şeyler. gelip her seferinde sorarla. insanların mallarını habersiz almamayı küçük yaşta öğrendim ve öğrettim. bu gayet normal bir durum. hırsızlık iyi bir şey değiki. cebimden para bile almaz eşim, getirir pantolonumu sen ver der. bende onun cüzdanından bu şekilde , götürürüm cüzdanı veririm onun cüzdanını ve içinden bana para vermesini isterim acil ihtiyacım olunca
Bu kadar bu konunun üstünde durduğuna göre yapmişsin kesin kendi vicdanini rahatlatiyorsun böyle yazarak aşağiıik sendromu bu Kimde ne yoksa en çok ondan konuşur derler
dedim ya yapmadım diye, bunu normalleştirmeye çalışman da doğru değil çünkü hırsızlık normal bir şey değil
Valla bu kadar gocunman hiç normal değil
gocunmadım ki :) onu da nerden çıkardın. öğreniyorsun ne güzel işte. bunlardan ders çıkarmalısın. o yüzden örneklerle anlatıyorum. annen gibi saçını sürte sürte değil. anlayabileceğin bir dilde..
burada gizlidesin boş boş millete ahkam kesiyorsun sen kendine kendi ailene bak çok gördük annesi orsp olupta burada millete ahlak dersi vereni
kuzum benim gizlide olan sensin :) hala neden böyle triplere giriyorsun ki. yanlış bir şey söylemedim sana. çevrenden hep hor görülmeye alışmıştın , annen bile sana bir şey öğretmek için saçlarını çeke çeke yolda sütünerek yürütüyormuş baksana. alışkın değilsin güzelce anlatılmasına sana.
Malmisin gizlisin iste adin fotonkişisel bilgin hiçbişeyin yok Bunu ayirt edemeyecek kadar kuş beyinlisin gelip burada millete akil vermeye calisiyon 😂😂 git bak karin kimlerin koynunda geziyo annen napiyo fake hesabla ahkam kesmek kolay tabi
konuyu neden hakarete getirdin ki? gerçekten saçmaladın, hırsızlık yapıp it etmeyi düşünüp birde konuyu karşındakine hakarete getirmen cidden sorunlu birisimisin sen. doktora göründün mü?
Annen niye herkese anlatıyor ki beni paraya muhtac ettigi icin kendisine kızmalı iyi yapmism
Hakaret etmiyom sen önce bi git kendi ailene bak şu an bana aksini ispatlayamazsin fake bi sayfasin
Neredesin şu an deniz nekadar uzak
denize gidiimm derken şeyden olma.
İnt etcem
mnykmısn mk. ne derdin var
Paraya ihtiyacim vardi annemin kartindan 800tl çeltim geri koyacaktim ama annem farketti tüm sülaleye yaydi dayim falan durmadan aradi ağzina geleni söyledi Annem beni öldürecekti evden kaçtim gidecek yerim yoktu teyzemkere geldim zaten int etmek iatiyordum en rahat yok deniz burada deniz var ama biraz uzak
uzaksa denize ulaşmak zaren int etmk gibi zaten mk.. hem öbür gün eve dönmem gerek diyosun. tüm derdin üç kuruş içinmi..
Hayir hayatim berbat annem psikopatin teki ve hasta yakinda ölck babam yok sevgilim aldatti terketti yok bi iş yok hicbirseyim yok ve herkes bana hirsiz gibi bakiyo
yaa skret , km nasıl bakarsa baksın. sen kafayı kullan dik dur.
Nereye gideyim o zaman 2 günden öte barindirmaz beni teyzemler eve de dönemem
yaa evine neden dönemicen. git evine.. ezik durma, ezdirme kendini, dik dur.. sonuçta orasın seninde evin🤷♂️. napıcan sokaktamı yatıcan? başına hertürlü iş gelir.
Antalya'da isen yardımcı oluruz
Simitin var mı
İnt etmem gerek denize gidip
Gitme tenha ise
İnt etcem ama gidemiyorum yolu bilmiyorum ve uzak biraz
Delimisin sen saçma sapan konuşma acizmisin korkakmi derdin ne
Saçmalama ya oku herşeyi göze aldın ölme ayaklarının üstünde dur sen ölümü oyuncakmi sanıyorsun
Ölsem kurtulurum dayanamiyorum
Kurtulamazsin daha beter olur ölüm acizlerin işidir kafanı kulan
Nereye gideyim o zaman 2 günden öte barindirmaz beni teyzemler eve de dönemem
Hmmm yaşın kaç ailen vs vs hiç bir şey bilmiyorum anlat
annem psikopatin teki ve hasta yakinda ölck babam yok sevgilim aldatti terketti yok bi iş yok hicbirseyim yok ve herkes bana hirsiz gibi bakiyo gidecek hiçkimsem yok hiçbir yerim
Kaç yaşındasın
20
Ölümü aklından çıkar bikere özel at birde
Takip attim
Yaz
Gitme o zamn
İnt etcem ama yolu bilemiyorum uzak biraz
Uçarak
İnt etcen ama yolu bilmiyorum uzak biraz
Otostop
İnt etcem
Hmm taksi o zaman