Bir zamandır bizim mahalle Teksas'a döndü zaten.
https://www.youtube.com/watch?v=OwMVB43ZWJc
Evler yanıyor, araçlar kundaklanıyor, hergün her dakika silahlar ateşleniyor. Şahsen polis bu kadar yoğunken benimle ilgilenmez.
Takarım kafama motosiklet kaskımı, sert bir kafa atışımda beyin kanamasından gitmezse gelin yanıma. Alırım elimede kemikli motosiklet eldivenlerini, dalarım mutfağa. Allah ne verdiyse girişirim yabancıysa...
Adamlar 1 hafta içinde 4 kez girdiler apartmana hırsızlık için. Bunu güpegündüz, öğle saatinde yapıyorlar.
Yetmedi binada 6 tane evin kapılarının tokmaklarını çalmışlar.
Şimdide benim kapıdaki motosiklete dadandılar. Çadırı kaldırıp, lastiğine mazot veya yağ benzeri birşey döküp gidiyorlar gece gece. Ölüme yollayacak beni i*nenin evlatları.
Gece gündüz nöbetteyim, bina sakinleri rahat uyusun.
Gelen olursa girişmezsem ş*refsizim...
Sağolsun kulübümdeki abilerim hazır.
Kim olduğunu öğrendiğimde evine bir ziyaret gerçekleştireceğiz !01 Yorumla
Soran+1 yılHelal sayın akrep..
En İyi Cevaplar
Böyle birşey başımdan geçti.
Mutfaktan haşırt haşırt sesler geliyor ben tv izliyorum. Sesler gelmeye devam edince, killerden bıçağı kaptım, kapıyı açmaya çalışıyorum ama sadece kolumun sığacağı kadar açılabiliyor. Bıçak elimde kolumu kapıdan soktum bıçağı rastgele sallıyorum. En son dayanamadım omuz atıp kapıyı açtım.
Birde ne göreyim gerçekten bir kedi kapıyı açmaya çalışırken tırnaklarını kapıya geçiriyormuş.
Sonra ikimizde rahat bir nefes aldık :)03 Yorumla
Soran+1 yılAz daha kedi kesen olucakmissin be knk:))
Soran+1 yıl:)))
Faredir.. Çok pinti bir evimiz var evet, fareler cirit atıyor ortalıkta. Fare değilse, hırsızdır.. Acıkmıştır, önce bir karnını doyurmak istemiştir. Hırsız değilse, cindir peridir diyecem ama bana uğramadan neden mutfağa önce gidiyorlar, gücenirim.. Oda olmadı anne babamdır, susamışlardır yahu.. Kontrol memuru muyum, her ses geldiğinde kontrol ediyim, nasıl sabahlarım ben böyle.. Israhatimi bozmam galiba ya.. Hırsızsa doyursun karnını, cin periyse gucendim zaten onlara kalkıp da hoşgeldiniz diyemem, fareyse o saatte kurekle öldürmeye kalksam komşular kapıya gelecek.. Yani herharukalde uslu kız olup odamdan cikmamam gerekiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılBütün anlattıklarını son 6 kelime açıkladı aslında :))
knk.
zorladim ama yok. :DDD
Gider ablama asada pasta var derim. (mutfakalt katta)
oda kopek ac kosarak gider ne oldugunu anlariz :DDDD. d. dDD03 Yorumla
Soran+1 yılHee iyidi bu tamam kabul edilir :D
Soran+1 yıl:))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
134Cevap
Hemen 155 i arar adres veririm polisle aram 5 dakika onlar gelene kadar oğlumu odaya kitler elimde sopa kapinin önünde beklerdim anne olmadan önce böyle korkularim yoktu ama simdi eve hirsiz girse deprem olsa yangin ciksa oglumu nasi korurum diye herşeyi düşünüyorum aslında çok güçlü biri değilim fiziksel olarak ama oglum tehlide olunca kendimi zeyna gibi hissediyorum :)
45 Yorumla
Soran+1 yılAnnelik ic gudusu her daim guclu kilar insani :)
Soran+1 yılAmin. Hayırlı bir evlat olur inşallah..
- Diğer konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yıldua ederim. önce ufaktan, sonra sesli sesli.. balta sapı var evde, elime alır gider bakarım.
bir keresinde oğlumla mutfaktaydık, 2 yaş civarındaydı kuzum. Anne o adam kim dedi buzdolabının üstüne bakarak. hangi adam oğlum dedim. o adam dedi eliyle işaret etti. kimse yok orada annecim dedim ve oğlumu alıp mutfaktan çıktım dualar okudum ama yaşadığım korkuyu tarif edemem!24 Yorumla- +1 yıl
Peki gerçekten biri varmıydı?
- +1 yıl
buzdolabının üstünde mi? vallahi ben görmedim de çocukların gözünde perde yok derler... gayet bilinçli bir şekilde orada bir adam var kim o diye sordu oğlum.
- +1 yıl
Ürperdim ya
Soran+1 yılOoo bakmadan çıkmak büyük cesaret olmalı. Bir daha yaşamazsınız umarım..
Diğer konusunda 317 cevap paylaştı. https://vine.co/v/MLqPlPt9KwI
Aynen bu şekil önce bakarım :D :D44 Yorumla
Soran+1 yılahahahah:D:D Bunuda EKC seçiyorum :D (En Komik Cevap) :))
Odamdan benim amcamın oğulları mermiye kafa atıyor diye bağırırım. Hala gürültü geliyorsa bu sefer daha yüksek sesle amcam diyorum oğulları yani mermiye kafa atıyor diye seslenirim. Baktım ses hala geliyor odamın kapısını kitler arkasına ne bulursam taşırım kitaplık koltuk... Can güvenliği maksimum!
03 Yorumla
Soran+1 yılahahha:D Saygısızlıkta yapmıyo hiç :D
Bizim ev en ust katta ve mutfagin kapisi da açıktı. Odadaydim ders çalışıyorum salondan pit pit ayak sesi geldi aldiris etmedim. Bu ses mutfağa doğru hareket etmeye basladi ve çöp posetine degip ses cikardi. Anaaam dedim kalp yerinden çıktı cikacak cesaretimi toplayip mutfaga gittim bir de baksam ki kuşmuş :D hemen kovaladim salona da baktim oraya da s*civermis :D :D
14 Yorumla
Soran+1 yılKuşun sesi anlaşılıyo zaten ya tırnaklarıyla vuruyo yerlere :D Neyse halının üstüne falan yapmadı inşallah :D
Soran+1 yılTabi o an herşey geçiyo insanın aklından :D
+1 yılben kucukken annem babam kardesim aksam yemegine gitmislerdi ben gitmek istemedigim icin yardimcimizla kalmistim yardimcimiz da manitasiyla bulusmaya gitti hemen gelicem demisti ev de mustakil mutfaktan ses geliyodu sessiz sessiz annemi babami aradim anne baba evde hirsiz var dedim sacmalama evde sen ve esmira ablan disinda kimse yok dedi tamam dedim bende tabak kirildi ben de koltugun altina saklanip aglamistim :D ama simdi olsa evden kosarak uzaklasirim
03 Yorumla
Soran+1 yılSonrasında ne oldu, hırsızmıymış? :)
- +1 yıl
evet hirsizmis o hafta mahallede bir kac ev soyulmus
Soran+1 yılİyiki saklanmışsın..
+1 yılDedemi ararım bize çağırırım :-D yukarıda oturuyo sonuçta
14 Yorumla
Soran+1 yılOo kesin belinde emanet vardir onun:D
- +1 yıl
Kimin
- +1 yıl
Onun emaneti beline sığmaz tüfek sonuçta
+1 yılDaha cuma gunu oldu bu annemi aradım ve daha yeni gittigi misafirlikten kaldırttım eve getirdim onlar da abime soylemisler eve git diye kısacası butun ev ahalisini toplarım ortalıgı ayaga kaldırırım 😉
14 Yorumla
Soran+1 yılSonuç olarak kimmiş neymiş? :D
- +1 yıl
Sobadan ve ust komsudan geliyomus ses 😡
Soran+1 yılHe iyi hırsız olmadığına sevindim..
- +1 yıl
BEnde ☺
+1 yılbirgün yatıyorum gece saat 3 suları. bir sesle uyandım yatalı en fazla 1 saat olmuştur. baktım ses arttı aman tanrım didim ve fırladım çatıya. baktım kilitli hemen mutfaktan enekdarları aldım ve açtım. bir de ne göreyim kedi çatıdaki eşyaları devirmiş olmalı. sinirle indim yattım.
06 Yorumla
Soran+1 yılKedidir kedi lafi burdan turedi galiba
- +1 yıl
çıkabilecek tek şey kedi. başka bir şey varsa da ben görmedim. evimiz 10 bin kişilik bir ilçe ve bizim çatıda biraz ev şeklinde. arkadan merdiven var ve normal eve girer gibi çıkılır. genelde geceleri serin diye orada kalırım. o sırada hırsız türedi ve mecbur bıakacaksın :DDD
Soran+1 yılHaklisin:))
- +1 yıl
:DDD
Soran+1 yılTesekkurler yorum icin..
- +1 yıl
rica ederim :D
+1 yılTek gözüm kapalı uykusuz ve umursamaz bir sekilde mutfağq giderim bir bardak su içer dönerim. :D En fazl kedidir dediğin gibi. d
Sonuçta Matrixte yasamiyoruz illa gece gece belamızı mı arayalım?
:D:D:D. dd021 Yorumla
Soran+1 yılAhahahah:D Basin agiriyodu hangi hapi ictin? Kirmizi? Mavi? :D
- +1 yıl
Mavi :D
kırmızı delikanlıya yakismaz simdi :DD
Soran+1 yılAhaha laflara bak ya:D Matrixte neo hangisini icmisti ya?:D
- +1 yıl
Kırmızıyı :D
Soran+1 yılMavi hapta gida boyasi var aslinda kirmiziydi o :D
- +1 yıl
Ben anlamam arkadaş neyse ne.
Kırmızı delikanlıyı bozar. O kadar :D:D
Soran+1 yılGel seninle mevzulara cikalim ya :D
- +1 yıl
Ayıpsınn. d
Tabi çıkacaz sen bir alo de iki kamyon adam yığarım reyizz :D:D
Soran+1 yılYo yo yo iki kamyon falan yok ikimiz iki kamyon adama dalicaz:D denendi test edildi cok zevkli:D
- +1 yıl
heheheyyttt. d
açılın l*n ben karamuratın torunuyuum :D:D
Sen kösede bekle ben döverim bunları. d
Soran+1 yılCekirdek almadim izlerken sıkıkırım :D giricem bende karisma :D
- +1 yıl
Karı gibi cekirdek mi citliycektin? Aferin sana yaa. d
Kac kisi bunlar bir bakiyim 40 kisiler. Seenn..
su en arkadaki 1 bucuk metre 250 gr. bir herif var sen onu hallet isime karisma. Hadi abisi. d
evde gösterdiğim gibi :D
Soran+1 yılTamam cekirge ruyadan uyandiysan hadi kavgaya :D
- +1 yıl
Levyeyi ver levleyi. d
Çekirge ney lan? Kung fu mu yapicaz ben direk dalicam doğaçlama davran relax ol. d.
hadi su en arkadaki bıdığı al bakalım :
Soran+1 yılTammam
- +1 yıl
Tövbe yaa. d
konusmaları kess :D
laflara bir bak nolursun. dd
Soran+1 yılSen başlattın :D
- +1 yıl
Sende devam ettirdin Allallaa :D
Soran+1 yılTamaamm julii aa:D
- +1 yıl
Tamam be sus :D
+1 yılReflex olarak en yakında ki vazo veya kesin aleti elime alıyorum vallahi :D Sonra tüm odaları ağır ağır geziyor, mutfağa gidiyorum önce elimdeki aleti bıçakla değiştiriyorumm :D sonrası malum kendi kendimi katil sanıp boş odalara bıçak sallıyom
03 Yorumla
Soran+1 yılKarşına Yıldız Tilbe çıktı ne yaparsın :D:D
- +1 yıl
Bıçağı gömerim dalağına dalağınaa...
Soran+1 yılNe kadan caniii
Benim aklım ine cine gider o esnada hırsız felan olsa hiç korkmam :D Bide hırsız felan varsa korkuturum gecenin karanlığında arkanda onlar oldugu halde nasıl soyarsın diye karanlıksa ayaklarıma bakma istersen korkarsın derim sonra istersen evde dursun zaten tek ben varsam para yoktur :D
10 Yorumla.
Kimse tepkim bu olurdu.
https://hizliresim.com/Od1EZ311 Yorumla
Soran+1 yılBen kapidan girim o zaman aksiyona gerek yok
+1 yıl''İsmail mutfakta biri mi var '' sözü gelir aklıma sdds
https://www.youtube.com/watch?v=80QWi-rtsl411 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Once sesi anlmya çalışırım gizlice Gider bakarım hırszsa evden bir şekilde kaçıp polisi ararım ama tanımlaymdgm bişey ise evden son surat kaçarm her halukar da yiğitlk yapmam yani:)
14 Yorumla
Soran+1 yılYok yok bayanlar kalkismasin o ise :))
- +1 yıl
Gece gece bu çok iyi geldi ya :)
- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılMutfakta biri mi var?
https://www.youtube.com/watch?v=MtWvqBTWuhY13 Yorumla
- +1 yıl
+1 :)
- +1 yıl
:):
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu moda girerim ben :D
https://www.youtube.com/watch?v=QkQV4gFUHck01 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahha çak kaç taktigi :D
+1 yılohaa! doğa üstü her şey geldi aklıma da mutfakta ne işi var çözemedim. perdenin arkasından gelse? odanın kapısından? pencerenin kenarından falan? acıkmış demek. neyse.
03 Yorumla
Soran+1 yılİlk kelimede dedim öldürüyo heralde. Son kelimede umrunda olmadığını farkettım :))
- +1 yıl
:D kafama takarsam tam takarım psikopatım ben :D
Soran+1 yılOoo tanışmamız lazım :D
+1 yılKendi odamdan 1 sn dısarı cıkamam sessizce kalkar odamın penceresini acar her an cıglık atmaya hazır beklerim:D zaten kapıcı tam asagımızda beni kurtarır diye umuyorum 👀
06 Yorumla
Soran+1 yılKapıcı uçabiliyo heralde :D
- +1 yıl
Yanii once kapıyı kırması gerekcek tabi ama hic yoktan iyidir bence :D
Soran+1 yılahahha:D Tarladaki korkuluk gibi orda olması bile güven veriyo :D
- +1 yıl
Kesinliklee :D
Soran+1 yıl:DD
Cumartesi gecesi 2 gibiydi sanırım evde tektim ses geldi içeriden aldım beyzbol sopasını daldım odaya ama bir baktım kedi -_- Kocaya kaçmaya çalışıyomuş azgın
Yani kedidir kedi^^03 Yorumla
Soran+1 yıl6. kişisin tebrikler:) bir bizim eve kedi girmemiş ya:))
Soran+1 yılHeaa anladım tamma :D
+1 yılUlan ne bu sorular ya illa evde inli cinli şeylerin olduğuna inanmamizi istiyorsunuz ya he bişey yoktur ya bizim eski komşunun ruhudur beni sever.. tövbe ya
01 Yorumla
Soran+1 yılİnli cinli birşey yazmadım ki ben tek onlarmı ses çıkarır?
+1 yılAzcık daha uyuyum ben iyisimi diyip yatardim mutfakta her ne varsa banane işine baksın ben odamin kapısını Kitler yatarım veya yine odama geçer polisi ararım
03 Yorumla
Soran+1 yılBence EMC (en mantikli cevap) :))
- +1 yıl
EMC mi :))( bune eic aday adayı mi )):)) çok tatlı ya :b
Soran+1 yılOylede denebilir yani secilme olasiligin diger cevaplara gore daha yuksek :D
+1 yılBaşıma geldi zaten bir insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş. Hırsızla karşı karşıya kaldım ellerimi havaya Kaldırıp sadece "lütfen git" diyebildim :)
09 Yorumla
Soran+1 yılOoo kimler burdaymis :) Napti hirsiz kardes gittimi :D
- +1 yıl
Ooo ortak :) gitti gitti vicdanlıymış saolsun :) ışığı açmadan önce babacım ışığı açsana böyle Hırsız gibi dolaşıyorsun diyip açtım aman Tanrı'm didimmm :) kıyamadı demekki gitti :)
Soran+1 yılBicaklarima kiyip veremem ama sana bir emanet lazim :))
- +1 yıl
Evet orti lAzım bana bitane. Bundan sora canımı sıkanın Can'ını sokıyim :)))
Soran+1 yılOoo cit kirildi kiz gitmis yerine atarli kiz gelmis :)
- +1 yıl
Dağılın ulen :) içimdeki canavarı çıkaran o şahısa sonsuz sevgilerimi iletiyorum :)
Soran+1 yılHer serde bir hayir vardir bak :))
- +1 yıl
Evet dualarımı kabul etmiş Allah :) bunda seninde emeğin var teşekkür ederim ;)
Soran+1 yılNo problema..
Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. muhtemel ki balkon penceresinden içeriye kuş girmiş.. bu bir eve yapılabilecek en güzel saldırı biliyormusun:))
15 Yorumla
Soran+1 yılbir kaç kez yaşadım bilirim. Kargamız vardı her sabah yemek veriyoduk biraz daha alışsaydı eve alıcaktı babam :D
Soran+1 yılNarin hayvanlar dikkat et canını alma avuçlarken.
Soran+1 yılTamaam kızma :))
+1 yılaklıma gelen tüm duaları okurum çünkü bizi hep mutfak ve banyo ile ilgili hep korkuttular.. kalkıp bakmam ya:DD cesaret edemem :D
11 Yorumla
Soran+1 yılYatak guvenlii hele yorgan koruyucu kalkan :Sd
Böyle bir olay olsa...
Sen, sen lol oynayan psikolojisi bozuk bir Türk gencinin evine girdin. Hemen kaçsan iyi olur. (Phonk müzik çalar.)
ya da
Arkandakini kızdırmasan iyi olur! İstersen ayakları ters mi diye bakabilirsin. TABİİ GÖREBİLİRSEN!!! (korkunç şarkı sesi çalar.)00 Yorumlaalirim elime vazoyu gider bakarim. kimse benim coplugumde otemez iste o kada :D :P ama cidden gider bakarim mutlaka
05 Yorumla
Soran+1 yılAtarlı giderli laflarr :D
Soran+1 yılBu vazolar olmasa napıcaz biz :))
Soran+1 yılburada en tehlikeli silah bumerang terlik :D
+1 yılKombi ısıyı ayarlarken çıtırdamıştır.
Karşı komşu bulaşık falan yıkıyordur.(Mutfaklarımız karşılıklı.)
En kötü ihtimal hırsız vardır, sopayı alır girişirim.00 YorumlaFaredir 😢 kapiyi kapatip kapinin esigini de bezlerle paspaslarla kapatip mutfagi karantinaya alirdm.
03 Yorumla
Soran+1 yılArdından bir kedi sal içeri gerisini o halleder..
Soran+1 yılaahhah:D Fareye bak ya geçmişi karanlıkmış demekki :D
+1 yılTelefonumu alır , mutfaga dogru giderim telefonda arkadasımla konuşuyomuş gbi yaparım ben kareta biliyorum madalyam var karetaa diye bağırırım. :/
012 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahah:D Pek birsey degismez bence onu soylerken %90 sesin titricektir. Sen en iyisi odadan cikma :))
- +1 yıl
Mutfağa giren odama da girer , çıkmam lazm duramam. Olmadı odaya çeker törpüylen piçaklarım napim şahsi müdafa hakkım olsun bari. :d
Soran+1 yılTamam sakin ol sampiyon :D
- +1 yıl
Napsam bilemedim kanka :s heycan yaptm.
Soran+1 yılHic kalkma yerinden yastiginin altina torpunu al yat oyle. Yaklasirsa sok gozune bagir cagir kac bittii
- +1 yıl
gözüne mi çok canice ya , :/ bnce kareta en iysi kapıya yakın durur kaçarım artık , bir düşündümde törpü yü de alr kaçarım peşimden gelirse acımam piçaklarım napim :d
Soran+1 yılTorpuylede birsey yapamazsin ki ya:D bicak koleksiyonum oldugu icin cok sansliyim :D
- +1 yıl
Bnmki çok kesskin adamın kafasını uçurur :p
- +1 yıl
Piçak koleksiyonu mu niye koleksiyon yaptın ki kanka , başına çok mu olay geliyo :s
Soran+1 yılAyni sekilde tirnaklarinida ucuruyodur o zaman aman dikkat:d
- +1 yıl
Yok o özel törpü tırnaklara kullanmıyorum sinirlendirenleri piçaklamak için kullanıyrm.
Soran+1 yılHeaa tamam anladim :))
- Diğer konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılButun lambalari acar parmak ucunda mutfaga giderim
. onun cevresindeki odalarin icindeki dolaplardan havallandirmaya kadar bakarim. d bulsam napcam bilmiyorum ama icim rahatliyorher yere bakinca06 Yorumla
Soran+1 yılBulursam kacicam ama bakmadi demesinler gi i bisey :D
- +1 yıl
Bulursam ciglik falan atarim galiba onu dusunmedim deli cesareti bu olsa gerek ama icim rahat oluyor iste yoksa korkuyorum
Soran+1 yılAnladim. Boyle bir olay yasamazsin insallah..
- +1 yıl
Insallah cok kucukken boyle bisey gelmisti basima onun etkisi var galia. kotu oluyor ve en kucuk seste de uyaniyorum malesef.
Soran+1 yılGecmis olsun..
- +1 yıl
sagol
Yatağıma girer yorganı kafama kadar çeker dua ederim, hayırlısı
12 Yorumla
Soran+1 yılYorgan hepimizin en iyi kalkanırdır
+1 yılHer türlü gider bakarım korkunun ecele faydası yok yani.
13 Yorumla
Soran+1 yılHeytt be helal knk:))
- +1 yıl
Bir hukukçu mantığı kanka yapcak bişey yok yani.
Soran+1 yılHukukcular cesur olur knk
+1 yılelime bisey alirim sopa, cam surahi vs. noluyöö layynn der iceri dalarim fimleri aratmam ^^
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam yarin sabah ajansa yazdiriyoruz seni..
+1 yılbabamın kızıyım korkak değil salağımdır. merak ya illa ne var diye bakardım kesin :D
01 Yorumla
Soran+1 yılKos bak kos kos durma :D
Alırım babamın silahını.. fururum içerideki meçhul seslerin sahibini..:D
06 Yorumla
Soran+1 yılVurmadan önce bir bak kimdir diye :D
Soran+1 yılii bakalım :D
Soran+1 yılYook laf ağızdan çıktı topuklara sıkılacak :D
Mutfak camında demir korkuluk var. Ya fare ya da kedi derim :D
Eğer hırsız girmişse tebrik eder kafasına kürekle vururdum :D02 Yorumla
Soran+1 yılTebrik et bide fotoğraf çekilin ondan sonra vur :D
Alırım elime sopayı yavaaş yavaaaaş mutfağa giderim (: Ya Allaaah :D
03 Yorumla
Soran+1 yılYavaş yavaş giderken koşarmışcasına konuşma ama dikkat :D
Soran+1 yılHayırlısı be :D
Bana çay demlerse kim olursa olsun yaşamasına izin verirdim :|
01 Yorumla
Soran+1 yılAdresi alalım :/
Başıma geldi. 3 kişi ailem uyuyordu ve gece boyunca hırsızın sesini duydum.
05 Yorumla
Soran+1 yılYastığının altından telefon vayy be hırsıza bak. Tekrarlanmaz birdaha inşallah..
- +1 yıl
İnşallah arkadaşlar. Evimiz salon hariç uzun koridar ve tüm odalar yanyana. Heryere girdi, para sesleri, kardeşim doğmuştu o sıra bebek altınları hepsi gitti, uyuma numarası yapmak o kadar kötüydü ki. Zaten bir süre terapi gördüm, yatakodasımda bayıltmak için kullandığı sıvının şişedeki sesini dahi duyabiliyordum. Uykumdan nefret ederim bu yüzden, hemen uyanıyorum çünkü. Kötüydü, allah yaşatmasın bir daha.
Soran+1 yılBaya köklü etkilemiş seni geçmiş olsun :/
- Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılİnşallah hırsız girmiştir.
Evime giren hırsızı bizzat gasp etmişliğim var..01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir gasp biraz daha açarsan..
Sürekli yaşadığım bişey zaten alışkınım. Tencerelerden geliyor, arada pet şişe çıtlıyor falan filan istifimi bozmam hiç.
01 Yorumla
Soran+1 yılGuzel.
- Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBıçağımı alır yavaş yavaş mutfaga giderim kaçmanın bir alemi yok :D
010 Yorumla
Soran+1 yılBicagin varmii onu bir soyle ilk olarak :D
- +1 yıl
Evde yalnız kaldığımda yanıma alırım var yani :D
Soran+1 yılNasil bisey ekmek bicagi gibimi yoksa? :D koleksiyonum varda :Dahahha
- +1 yıl
Ekmek bıçağı yaaa :D
Soran+1 yılAaa ooo bastan soylesene :D
- +1 yıl
Ee ne bekliyordun ki koleksiyon yapmamı mı :D
Soran+1 yılSustali, kelebek, komando dusunceleri gecti aklimdan :D
- +1 yıl
Yok artık uçmuşsun sen :D bıçak yok ise törpü asd
Soran+1 yılAhahah:D Bir koleksiyoncunun aklindan gecenler:D torpuyle mutluluklar dikkat et tirnagini kirma hirsiza sokucam derken :D
- +1 yıl
Haha tamam :D
Elime mikser alır bakmaya giderdim bakınız burhan altıntop asfgh anılar ah anılar
01 Yorumla
Soran+1 yılÇikoyu saygiyla aniyoruz :))
Vallaha ben genelde öyle durumlarda bir sopa alıyorum bana baklan biz şu an kac kisiyiz biliyonmu? Diye tepkide bulunuyorum bir anda mutfaga veya bulundugu odaya atiliyorum :D
05 Yorumla
Soran+1 yılKlasik yalan kaç kişiyiz burada biliyomusun sen :D
Soran+1 yıl:Dd:d:
örtleğin teki olduğum için oraya gitmez olduğum yerde uyumaya çalışırdım :D
03 Yorumla
Soran+1 yılMantikli davranmakta denilebilir :))
Soran+1 yılNeler var sizde ona gore gelicem bu aksam :D
Cami acik birakmisimdir ses disardan geliyordur diye düsünürüm:)
02 Yorumla
Soran+1 yılAma çokta eminsindir camı kapattığına nolucak şimdi? :))
boşveririm, hırsızsa zaten çalıcak bişey bulamıcaktır benim evimde :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl3-5 birşey bırakır gider:D
O oda spreyinin fısı yok mu her seferinde yüreğimi ağzıma getiriyor :/
11 Yorumla
Soran+1 yılahahhaah:D Evi iyi havalandır gerek olmaz ki spreye. Sağlığına zararlı..
+1 yılOnce insan filan sanırım sonra cin peri falan vs. Enson fare sanırım heralde
03 Yorumla
Soran+1 yılSandin sandin devami yok mu
- +1 yıl
Kalpten gideceğim içindevamı ne mümkün :D şaka ne yapıcam tedbirleri hazirlarim tek kaldığım için kaç senedir korksanda en fazla oda degistirirsin ben genellikle mal mal etrafima bakiniyorum ses olan yere gidip bakiyorum bişey yokmuş diyip eski moda dönüyorum. Bazen tepki vermedigimde oluyor.
Soran+1 yılBana dokunmayan yılan bin yaşasın misali:))
Diğer konusunda 382 cevap paylaştı. Meslek liseliyim bilgisiyarciyim acik parca. Kasa falan var torna vidalar yerde alet cantasi bas ucumda yani ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar takimin var bir lazer kilici yap be knk:))
+1 yılkendimi odaya kilitlerim tlfnu yanima alip balkona ckarm ailemden birini arar eve gelmesini isterim :))
03 Yorumla
Soran+1 yılCamda golgesini gorup asagi falan atlamada sakın :)
- +1 yıl
sen kimden yanasin :)))
Soran+1 yılTırsıcak olanları not alıyorum akşam bizzat gelicem :D
Döner kıçımı yatarım zaten boş gelmemiştir o. Mutfaktan da bir kaç şeyi götürsün sorun değil. Napalım o kadar olur artık.
05 Yorumla
Soran+1 yılOnunda ihtiyaci vardir :))
Soran+1 yılHayirli bir is yapiyo aslinda bu hirsizlar ama kimse farkinda degil iste..
Soran+1 yılAynen oyle..
- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAynen şöyle hacı :D
https://www.youtube.com/watch?v=vCATsIrTt1Y02 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahahah:D iyidi haci:D
- +1 yıl
Eyvallah kardeşim. :)
+1 yılbir iki saniye dinlerim devamı geliyor mu diye gelmiyorsa bulaşıklardan biri kaymıştır poşet düşmüştür kaşık ufak bir hareket etmiştir gibi düşünürüm
02 Yorumla
Soran+1 yılbir bakmak lazim ama
- +1 yıl
devamı geliyorsa bakılır gelmiyorsa herşey olabilir baksak ne olcak ki? her seferinde evin içinde baltayla silahla mı dolaşcaz olacağı varsa olur zaten
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbiri bana yemek yapıyor der ve sevinç çığlığı atarım
06 Yorumla
Soran+1 yılHooff yemek konusunds cok iyi degilim ama hallederim tamam
- +1 yıl
dürüm de söylesen olur
Soran+1 yılDirek yemege cikartim istersen
- +1 yıl
o da olur
Soran+1 yılİskender+kunefe?
- +1 yıl
amin derim
+1 yılHaha kediyse odama alırım evde teksem annem biraz karşı çünkü :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHirsizsa iyi niyetli ama :D
+1 yılannemin yaptığı keki kaptıgım gibi komsulara giderim :)))
04 Yorumla
Soran+1 yılKek mutfakta nasıl alıcaksınn :)
- +1 yıl
Hm dusunmedim orasını😐 olsun eli bos gidersemde olur :))
Soran+1 yılDirek komşuya hiç bekleme. :))
- +1 yıl
En güzeli :)
Milletin yaninda hazir herhalde picaklari picagini alan mutfaga kosuyo yatin assaga faredir o fare:)
01 Yorumla
Soran+1 yılTabikii emanetler her daim hazır :D
+1 yıl9 kedim var :D onlardan birinin sesidir kesin.. Acıkmıştır evladım :)
13 Yorumla
Soran+1 yıl9 tanemi naptın sen ya :)
- +1 yıl
Sorma.. Zamanında 1 taneydi doğura doğura bihal oldu :D torununun torunu var şimdi hayvanın :)
Soran+1 yılahah:D The Cat Aşiret yakında sinemalarda...:D
- Devamını Gör (226)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne