Büyü tarzı şeylere inanan kişilerin zeka kapasitesi bellidir, büyü gibi işlerle uğraşanlarda bunun farkında olduğundan dolayı, yiyebildikleri kadar yiyorlar enayi parası. d
Musallattan büyüyle mi kurtulacan güzel kardeşim :D Ben sana fındık beyinli diye hakaret ediyor muyum klavye hatasıyısa düzelt meblağı mevlayı bilmeyen insan çok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Büyü tarzı şeylere inanan kişilerin zeka kapasitesi bellidir, büyü gibi işlerle uğraşanlarda bunun farkında olduğundan dolayı, yiyebildikleri kadar yiyorlar enayi parası. d
Haklısın
'meblağ'' denmesi gereken şeye mevla diyen dolandırılmayı hak ediyordur asjdhasd
Evett
Dolandırıldığı mı kim söyledi ve ayrıca klavye hatası oldu 2 gr beyinle soğuk espiriler hiç hoş değil
Musallattan büyüyle mi kurtulacan güzel kardeşim :D
Ben sana fındık beyinli diye hakaret ediyor muyum klavye hatasıyısa düzelt meblağı mevlayı bilmeyen insan çok.
Musallattan kurtulacağım diye bir şey demedim açıklama kısmını okuya anlar zaten
Senin sayen de mebalğı öğrendim türkçe hocam
Dolandırılmak için yeterli miktar bence. Daha azına değmez çünkü.
Dolandırılmak mı sanırım bu konuda çok acemisin
Aksine çok profesyonelim. 9.000 liraya çözerim hatta. Sen bana at 9000 en profesyoneli ben olurum
İyi bir büyücü bir büyü yapar karşıdaki kişi fıtık olıçur ya da sana aşık sen banada 3000 bin tl at sana spor büyüsü yapayım
Büyük indirim!!! Yaza merhabayı büyüyle demeye ne derseniz. 3000 liraya spor büyüsü. Kaçırma bu fırsatı.
Hahahaha😂😂😂
2999 yapalım baritam indirim olsun
Taksit?
Ne kadar güzel dedin bee yemin ederim hiç güleceğim yoktu
2 taksit olur hadi😜
3 tane de banka verse 5 yapar. 400 400 öderim. İyi iyi.
Kızlara spor büyüsü yok yanlız ya kaslı kol istiyorsan sen belirsin
Yapacak bir şey yok ben de başka büyücü bakayım o zaman 😁
Evet başka büyücü bakın bütün vücudunuzun kaslı olmasını istemiyorsanız tabi
Sana 2999 son fiyat demiştim 😂 kimseye yapmam
3 ıq yaptığınız sohbeti özelden devam edin gerçek olmayan pp ile özgüvensizler libidonuza denk