Herkes beni birine, birşeye benzetiyor?

Gerçekten artık psikolojim bozuldu değersiz sıradan, birsürü insanla tipim aynı gibi hissetmeye başladım, artık psikolojim bozuldu her izlediğim, her girdiğim ortamda acaba buradada bana benzeyen bir şey bir insan var mı diyorum sinirlerim bozuldu ya 18 yaşımdayım depresyona girdim, birtane bir çizim insan var onu ablam bana benzetti sonra arkadaşım benzetti tamam belki ona benzeyebilirim ama bu arkadaşım beni herkese benzetiyor sticker atıyorum çizim insan olarak animasyon ya da sana benziyor, sana benziyor diyor bende artık dedim ki sende herşeyi bana benzetiyorsun dedim, oda mesaj olarak çünkü her şey sana benziyor dedi sinirim çok bozuldu (lütfen derde bak demeyin linçlemeyin.) Gerçekten aşırı moralim bozuldu, eskidende herkes beni arkadaşına benzetirdi, artık gerçekten yaşamak istemiyorum ya çirkin sıradan değersiz bir tipim herkesle aynı tipim varmış gibi hissediyorum sinirim bozuluyor, bu sefer bana benzemeyen insanlarıda psikolojik olarak acaba bana mı benziyor diyorum hayır insan insana tabiki benzer ama her şey ya da her insan bir insana mı benzer ya ozaman belki sizde bana benziyorsunuz gerçekten bunun ne kadar üzücü, bir şey olduğunu bilemezsiniz.

Herkes beni birine, birşeye benzetiyor?