Önümde giden kıza tam laf atacaktım ama?

biraz önce dışarıda geziyordum eve dogru yol alırken önümde fıstık gibi kahverengi kot ve üstüne deri ceket giymiş kız gidiyodu niyetlendim bu kıza laf atıcam dedim ama 25-30 metre önde adam vardı ben sandımki dolmuş bekliyor ilk baş şimdimi atayım yoksa adamı geçtikten sonra mı atayım diye karar veremedim sonra en sonunda adamı geçeyim öyle laf atarım rahat rahat dedim tabi bunu düşününce ben yavaşladım tam adamın yanına geldik meğer adam kızın akrabasıymış ::DD şimdi kıza atacagım laf '' at mı desem, tay mı desem, meteor mu desem, taş mı desem, yoksa bacaklarını omza yapıp nasıl olup olmadıgını mı denesem'' diye olacaktı :D şimdi sorum şu eğer adamın beklemeden bu lafı atsam kız adama beni söylermiydi söylemezmiydi?

not: bu arada 5 yıldır kick boks yapıyorum
bence söylerdi adamda sana saldırıp, saldırdıgına pişman olurdu
bence söylemezdi akrabasının başının belaya gitmesini istemezdi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada yaptıgım spora güvensem adamın yanındada laf atardım ama buna güvenip atmadım sporcu adam yaptıgı işe güvenip hareket etmez.
Güncellemeler
+1 yıl
Burdaki kezo kızların yarısı sevgililerine oral anal herşeyi yapar biz laf attık mı şerefsiz namus oluruz ulan atmadım laf atmadım diyorum anlamıyormusun? ayrıca atsam bile bacaklar omzayı söylemicektim sadece ''at mı desem, tay mı desem, meteor mu desem, taş mı desem bilmiyorumki ben bu kıza nedesem'' diye olacaktı.
Önümde giden kıza tam laf atacaktım ama?