Eveeet. Hobbidi hobbidier, laylaylomlar, geniş insanlar türedi memlekette.
Hep vardı ama, bu kadarda geniş olunmuyordu. Ve böyle ballandıra ballandıra anlatılmıyordu.
Çok iyi yapmışsın devam et sen. Senin attığın laf en fazla rahatsız eder onları, belkide ürküdür. Ama bir insan evladıda çıkıp kolunu bacağını kırdığında, çeneni dağıttığında birdaha böyle konuşamazsın. Sorun kökten hallolur.
En son eve gelirken bir araç sürücüsünün yoldaki kıza laf attığını gördüm akşam üstü. Toplanmışlar arabaya 4-5 tane ergen hırto, almışlar babasının arabasını, yoldan geçenlere korna çalıyor laf söylüyorlar. Bu arada bunlar moda oldu zaten.
İyi bir gaz verdim bunlara motosikletle. G*tü başı dağıttılar hemen, takıldılar peşime. Delikanlısınız ya hani, her türlü takılırsınız, korkunuz yoktur !
Sonra karakola doğru yol aldığımı anlayınca kayboldular insan evlatları. Ama bir gün bir yerde çıkarlar karşıma. Aynı mahallenin adamı sayılırız, uyandırayım !
Bazen keşke diyorum bir daha karşıma çıksalarda, dayak yiyeyim umurumda değil. En azından dayak yediğim adamların kim olduğunu öğrenir, sonra 2 mislini atarım o dayağın.
Toplasın bakalım kendi gibi zibidi dostlarını.
Bende motosiklet kulübünü toplarım, yetmedi kulüp üyelerinin içindeki polisleri toplarım. Bir taşta iki kuş. Önce dayak, sonra hapis !
Benim mahallemde bugün o kıza olur, yarın benim bir yakınıma olur, ertesi gün sevdiğim bir komşuma. Herşeyin bir adabı var. Biz ergenlik dönemimizde yapmadık bunları, siz neyin tribini yaşıyorsunuz?
Hiç unutmam bir abimin facebook hesabını çalıp milletin karısına, kızına ayıp ayıp mesajlar göndermişlerdi. Birkaç ay sonra yakalanmıştı p*zevenk.
Böylelerini çok seviyorum ya.
Böyle hiç kavga ile alakası dahi olmayan ben gibi tipler için sinir, stres atmak için bire bir.
Hobbidi hobbidiler sizi !
https://i.hizliresim.com/G182MV.jpg51 Yorumla- +1 yıl
Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı olanını severim demiş Mustafa Kemal Atatürk.
Bu ülkeye adam gibi adam lazım, laylaylom, hobbidi hobbidi, geniş insan değil.
Yazıklar olsun sana ve senin gibilere. Unutma, ne bu dünyada, ne öbür dünyada cezasız kalmaz bu yaptıkların.
Ölüm döşeğinde son nefesini verirken hayatın film şeridi gibi gözünün önünden geçer derler. Af dahi dileyemeden gidersin öbür tarafa kul hakkıyla. Yalvara yalvara, inleye inleye gidersin. Allahım beni affet diye gidersin. Ama son pişmanlık neye yarar demiş Müslüm Gürses...
Birde bunu burada çıkıp ballandıra ballandıra anlatıyorsun.
En İyi Cevaplar
Ben o adam olsaydım ve kız da bana söylemiş olsaydı. Tekme tokat dalardım sana.
Ha dayak yerim veya dayak yersin o ayrı bir durum. Ama o kız sahipsiz olmaz.
Umarım bacın vardır diyorum!!82 Yorumla
Soran+1 yıllaf atmadım diyorum atmadım anlamıyormusunuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBisi sorucam ama ciddi cevap ver. O bacak sözünü demicegini biliyorum, okudum, laf'da atmadin Onu'da anladim.
Benim sorum: neden laf atmak istiyordun? Yani eline ne geciyor ki? Ablana veya kardesine biri laf atsa tepkin ne olurdu?
Tekrarliyorum laf atmadigini biliyorum ama istiyordun, akrabasi olmasa.01 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel çok çekici bir kızdı dayanamadım onun için.
Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. Cok guldum. Orada kick boks yaptgni belirtmene. d evet soylerdim ben olsaydim ama biraz daha ilerledikten sonra. Akrabam geri donup kavga etmesin die sorun yok gbi soylerdim ya da attigin lafa bagli
07 Yorumla
Soran+1 yılakraban dayanamazdıki? dinlemezdin seni erkeklik gururu sonuçta! ayrıca neden güldün o notuma?
Soran+1 yılyukarıda güncellemeyi oku cevabını bekliyorum.
Soran+1 yıldimi bunda ne varki?
Soran+1 yılkızların hepsi burada namus bekçisi kesiliyor ama bu lafa ragmen kendilerininde neler yaptıgını iyi biliyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Akrabasının başı belaya girmesin diye söylemezdi
Ben de yaptım kickboks.. Dövüş bilgine güvenip elalemin karısına kızına laf atma, götüne bıçağı yeyince görürsün kickboksu asd61 Yorumla
Soran+1 yılgüvensem adamın yanında atardım ama atmadım sporcu adam bu işi yapıyorsa koz olarak kullanmaz.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdamın yanında emanet varsa ne b*k yiyecen? Hadi dövdün ertesi günü komalık yapıp yolun kıyısına atılınca ne yapacaksın kardeş merak ettim : ) Sen namus kavramını pek anlayamamışsın : ) Şemsiye götüne sokarlar bir de o şemsiyeyi açarlar haberin olsun : )
51 Yorumla
Bende ağır siklet boksörum. Bana rastgelsen sümük gibi yapıştırırdim seni yere... Kiz akrabam olmasa bile laf attiğın anda asfaltı öpmüş bulurdun kendini...
42 Yorumla
Soran+1 yılkolay değil koç sen bana bitane vurana kadar beni seriye baglarım bile ama bu sporcu kimliğimi kullanıpda atmadım laf istessem atardım
Benim kız arkadasima laf atacaksin veya akrabama yemin billah senin icin söylemiyorum ama serefine tukururum istersen 15 yillik kickbokcu ol yürek olduktan sonra kim olursa olsun ne kadar da saglam olursan ol hadi bakalim kimkimin bilegini bukuyor
52 Yorumla
Soran+1 yılkardeş ben laf atmadım buna güvenseydim atardım ama 5 kick boks yapmış birisinin nasıl oldugunu arkadaşlarına sor bilenler sana söyler
- +1 yıl
Kardesim bende 1 sene güres yarim dönemde kareteye gittim biraktim hatta bircok spor daliyla ilgilendim yasim 19 yüzme ile kendimi fazlasiyla gelistirdim dedigimi anlamadin sen unutmadan benim arkadasim türkiye sampiyonudur istiyorsan isminide vereyim sorun o degil isterse cocuk korkak olsun eger biraz namus koruyuculugu varsa param parca eder ortaligi aman kimseye bulasma benden demesi hadi selametle
+1 yılA M K 5 yıldır kick box yapmışsın ama adam olamamışsın
1. Yolda kıza laf atılmaz bir şkasıda anana bacına laf atsa nasıl hissedersin az empati yap
2.5 yıl istersen 10 yıl kick box yap birini dövmek için değil daha sabırlı ve sağlıklı davranabilmen içindir bu tür sporlar.01 Yorumla
Soran+1 yılgüncellemeyi oku bak
Gizli Üye(36-45)+1 yılher zaman bir karadaşşaklı çıkar muhabbetini bilirmisin, şayet o adam ben olsaydım, akraba nihayetinde namustur. hiç düşünmeden sağ topuğuna itinayla kurşunu saydırırdım, namusuma laf atan adama delikanlı muamelesi de yapmam çeker sıkarım şerefini sıkerım gerekırse, bence edepli ol o* da olsa milletin karısına kızına laf atma Allah muhafaza...
11 Yorumla
Soran+1 yılgüncellemeyi oku
+1 yılNe kadar şereffsizsin ya. Bir de gelmiş anlatıyorsun bunu marifet gibi.
63 Yorumla
Soran+1 yılne yaptım tecavüzmü ettim kıza
- +1 yıl
2 dakika dur düşün yolda kendi kizkardeşine laf atsalar
Soran+1 yıllaf atmadımki okumadınmı yazdıklarıım
Gizli Üye(30-35)+1 yılolum ucuz yırtmışn ya bir kerede bir kızla kesişmiştik arkadaşlarla takip ettik dedim gidip konuşucam neyse ben ayrıldım arkadaşlardan işte yekten kızın yanına doğru gitmeye başladım ulan aramızda çok az mesafe var daha kesmedim önünü tam yaklaştım kıza hamle yapıcam 2 adım sonra çocuğun biriyle sarıldı meğerse sevgilisiymiş :D nasıl bir şans varsa ogün :D
02 Yorumla
Soran+1 yılaynı benim gibi olmuş ama iyi atmadım ben laf yoksa adamın dövüşm olacaktım boşuna iyikide atmadım
Cevap sahibi+1 yılsen haksızsın kardeşim yapma böyle şeyler birdaha adam orda ne yapsa haklı :D
+1 yılBen söylemezdim.. Kavgaya gerek yok. Ama bu senin yaptığın pisliği kabul ettiğim için değil.. Değmediğinden olurdu
12 Yorumla
Soran+1 yılyapmadım diyorum okumadın mı yazdıklarımı salak
- +1 yıl
Soru yapsaydım napardınız olduğundan?
Ben B dedim çünkü kızlar öyle senin dediğin gibi söyleyip başlarını belaya sokmazlar. Kadınlar ince detay düşünür ;)
014 Yorumla
Soran+1 yılhımmm
Soran+1 yılne diyimki?
Soran+1 yılat bakalım DS.
Soran+1 yılahahah:D:D:
Soran+1 yıltam tripli kızsın he :D:
Soran+1 yılahahahahaha :D:D:D:D fenasın sen ama :D.
Soran+1 yılevet iyi anlamda :F:D.
Benim akrabama benim yanımda laf atıcaksın sonra bende seni pompalıyla kovalicam ondan sonra ne kikcbokcılığın kalır ne bilmem neyliğin. Tabi sana göre benim bir vuruşluk canım vardır
10 Yorumla
+1 yılSecenekler olmamış. Ben C diyorum. -Kız arabasına söylerdi. Sende boku yerdin. Sen 5 yıl yapıyorsan o 10 yıl yapıyo. Al benden de o kadar.
23 Yorumla
Soran+1 yılyapmadım diyorum okumadın mı yazdıklarımı salak
- +1 yıl
Bende yaptin demedim. Sen ilk önce adam olup bir kızla nasıl konusulacagini öğren. Sonra burada bir soru soracaksan elestiriye açık ol insan gibi cevap ver.
Soran+1 yılsalak lafı için özür dilerim.
Valla birader istiyosan 20 yil kickboks yap insanin gözü kararirsa kiz meselesiyse s. ker ortalığı. Kendim için konusayim.
42 Yorumla
Soran+1 yılben o sporu yapğtıgım için bunu koz olarak kullanmam kullansaydım atardım lafı ama kardeş 5 yıllık bir kick boksçunun nasıl bir saglamlıkta oldugunu bilemezsin sen
Diğer konusunda 946 cevap paylaştı. Kizlara laf atmakla ne geciyor elinize anlamiyorum ki. Emin olun, kizlarla laf attikca, kiz sizi umursamicak ve 100% serefsiz diyecek.
34 Yorumla
Soran+1 yılniye ki kız çok fenaydı ama bombastik :D:D.
Soran+1 yılresimdeki sensen mesela sanada laf atardım baksana insanın içi gidiyor :D.
Soran+1 yılyoo dalga geçmiyorum senin gibi kızı görüp içindekilerinin bir kısmını söylemek ister insan dayanamaz :D.
İstediğin kadar kick box yap işin 1mermiye bakar kendine bu kadar güvenme neyin nerden geleceği beli olmaz bizde kick box yapıyoruz ama birine saldırmak için değil sen daha psikopat adama denk gelmemiişsin harbi diyorum çıkartıp sokarlar emaneti.
02 Yorumla
Soran+1 yılyaptıgım spora güvenseydim lafımı atardım ama bu koz olarak kullanmadım kullanmamda
- Diğer konusunda 956 cevap paylaştı.
+1 yılbenim yanımda kadın akrabama laf atan kişi isterse kick box şampiyonu olsun... dinlemem suratına uçan tekmeyi yediririm!!!
00 Yorumla - Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam söylerim ama dalan da ben olurdum 3 yıl Judo yaptım..
02 Yorumla
Soran+1 yıljoduyu normal bir insana karşı bile kullanamazsınki.
- +1 yıl
senin pişkinliğine karşı pişkinlik yaptım hepsi bu.. uzatma.
Adam kuteyi cikarip iki tane sikacak ondan sonra kick box tarih olurdu.. sen kendini ovup kucuk dusurmussun burada.. Erkek adam laf atmaz. Yaptiginin sonucuna katlanir.
10 Yorumlaniye bu kadar abazasınız acaba her güzel kıza niye laf atıyorsunuz ki aynısını annene kardeşine yapsalar nasıl hissedersin acabaaa !!
00 Yorumla
+1 yılSerefsiz misin kiza laf atiyorsun
104 Yorumla- +1 yıl
Hay agzin bal yesin
Soran+1 yılne alaka?
- +1 yıl
Şerefsiz misin diye sormuşsun bide :))
Kaç kere dedik cevabınızı bildiğiniz soruları sormayın diye :D - +1 yıl
Ne demek ne alaka bir bitmediniz yoldan gecen her kiza laf atmak zorunda misiniz? Bir gun evlenirsen karina da laf atsalar hosuna mi gidecek?
Terbiyesiz ve seviyesiz bir dusunce tarzi. sen kim oluyorsun da yoldan gecen birine laf atmayi marifetmis gibi anlatiyorsun. bir de iyi dovusuyormus.
12 Yorumla
Soran+1 yıllaf atmadım.
Biseyi merak ediyorum. Diyelim laf attın. Sonra nolucak? Başın göğe mi ericek?
36 Yorumla
Soran+1 yılolsun güzel oluyor :D. ama laf atamadım :D
Soran+1 yılnewden?
Soran+1 yılnasıl trolleme?
+1 yılIstedigini ol , kusura bakma ama kıza laf aticak kadar... bir insansin.
26 Yorumla
- +1 yıl
Arkadaşım sokakta normal yuruyen bir insana laf atmayı düşünmuşsun dimi. Sporcu adam dedigin çevreyi , insanlari kollar siz pislik peşindesiniz. Yapmayin.
Soran+1 yılpislik peşinde olsam atardım ya da yaptıgım spora güvenip adım gibi eminim o adama en fazla iki tane vururum ama yapmadım bu koz olarak kullanmadım ve atmadım anladınmı
- +1 yıl
Güzel kardeşim , bunu düşünmuşsun , düşündüğün için utanicagina , buraya gelip bizden fikir istemişsin. Sence normal mi?
- +1 yıl
Yani yürüyen bir kiza meteor demek iyi bir şey mi? Bunun yerine hoşlandin diyelim durdur , pardon ama güzel olduğunuzu söylemem gerekiyordu kusura bakmayin de emin ol daha erkekçe bir tavir olur. Senin gibi dusunenler yuzunden kızlar sokakta tek başına yuruyemiyor.
+1 yılşöyle diyim :D şimdi B seçeneği saçma olmuş çünkü kız senin boks yaptığını bilmiyor bu yüzden elbet söyleyecekti :D ayrıca laf atmak seni o kızın gözünde düşürürdü :D
017 Yorumla
Soran+1 yılama güzel kızdı dayanamadım atıcam dedim adam çıktı
- +1 yıl
her dayanamadığına laf atarsan işin var :/ o adam yerinde polis olsaydı ve laf attığını düşünsene :D
- +1 yıl
gizli sormanada anlam veremedim :D
Soran+1 yılhesabım silinir diye gizliyim
- +1 yıl
niçün silinsin ki :D:D her neyse :D
Soran+1 yılşikayet ederler şimdi :D.
- +1 yıl
amaaan saçma :D her neyse iyi ki atmamışsın :D
Soran+1 yılbacaklar omzayı söylemicektim zaten kuran çarpsın söylemicektim sadece diğerleri.
- +1 yıl
ayy kıyamam ya yemin etme :D
- +1 yıl
ya desende benim için bir anlamı yok ki yemin etme valla kıyamam ya :D
Soran+1 yılniye kıyamazsın :D
- +1 yıl
ya ne bileyim böyle bir üzüldüm yani valla demicektim falan diyince :D aslında sende laf atmapotansiyeli yok gibime geldi ama kıyamadım yani :D
Soran+1 yılneden o potansiyel yok gibi geldi :D.
- +1 yıl
direk böyle valla atmadım diyince yani ondan işte suçluluk duygusu falan olmuş :D
Soran+1 yılgörmüyonmu kızları bana tecavüzcü muamelesi yapıyor :D.
- +1 yıl
inan okumadım bile boşver :D bak ben burada şunu anladım reelde çok saf görünenlerde burada sanalın dibine vuruyo amaçları falan değişik inan bana en yakın kankalarıda sanalda onla bunla yapıyor yani :D takma amaaaan :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence cok gereksız bır soru bır kıza böyle hitap edilmez akrabası yerınde olsam daha doğrusu kızın yerınde olsam akrabam söyler bır guzel dövdürürdum
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirincisi böyle bir şey olsaymıs ben boyle olması gerektıgını söyledim gidip kız soyle emniyeti Söylemez mıydı dıyorsun düşünce okuma gıbı bır gücümüz yok önce sorunla bır kendı salaklığına bak bence kardeş
Cevap sahibi+1 yılAklından bu iğrenç hitaplar geçtıyse herkeısn gözünde 0sındır emın ol
Soran+1 yılb acaklar omzayı söylemicektim zaten
Cevap sahibi+1 yılO ne ya anlayamadım bacaklar imza ne dmeek
Cevap sahibi+1 yılSorumun cevabı yok omzanın anlamını soruyorum
Soran+1 yılbacak omza işte ama onu sylemicektim.
+1 yılKişinin fikri neyse zikri de odur... atmamış olman kafandaki pisliği örtmez bay kickbox cuuu ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılson yazdıgını neden vurguladın :D.
- +1 yıl
Anladığın dilden konuşmak istedim sende biraz bu konuda sinyal yapmışsındır belki ;)))
Soran+1 yıltam net cevab vermeniz için yazmak istedim.
Ulan bende kızlardaki bu laf atma durumunu çözemedim, her Boku yiyorlar ama laf atmayı kabul etmiyorlar, ha zaten bende laf atmayı tasvip etmiyorum ama çok çok fenalarını yapıpda buna gıcık olmaları enteresan.. 😄
03 Yorumla
Soran+1 yılanynen kardeş bir son bacak omzayı söylemicektim dipğer söylediklerimde ne varki zorlarına gidiyor? hepsi sevgililerine oral yapar lafa gelince namus bekçileri
- Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBarzo kro şerefsizin önde gidenisin senin gibiler bana denk gelmezki kafasını asfalta sürteyim
33 Yorumla
Soran+1 yılkardeş fazla uçma düşersin.
- +1 yıl
Hadi ya kendini ne zannediyorsun lale daha kendine güvenin yok Gizliden atıp tutuyorsun.
Soran+1 yıldogru kendime güvenim yok döversin beni abi aman yapma
Bence söylerdi adamda sana saldırıp 5 yıllık kick boksunun boşa gittiğini gösterirdi
22 Yorumla
Soran+1 yılben o sporu yapğtıgım için bunu koz olarak kullanmam ama kardeş 5 yıllık bir kick boksçunun nasıl bir saglamlıkta oldugunu bilemezsin sen
Bir yere kadar sporculuğun dayanıklılığı ve bildiğin teknikler işe yarar ama sokak dövüşünde işler öyle yürümez
01 Yorumla
Soran+1 yılkick boks zaten sokak dövüşünü temsil eder karşındakine iki tane saglam vurursan komalık bile edebilirsin ona göre karşındakinin cüssesine göre yumrugunu ayarlıcan vururken.
- Diğer konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılDeğil 5 yıl kick boks yapmak adam senin d*şşaklara aniden tekme atsa alsa 5 yıl girdi :D
20 Yorumla
+1 yılBende 5 yıldır Boks ve Kick Boks yapıyorum bana denk geleydin *iker atardım seni orda g*t lalesi
14 Yorumla
Soran+1 yılben o spora güvenmedim güvenseydim atardım ama kim kim atardı keşke karşılaşşak
- +1 yıl
o kadar g*tün olsa soruyu gizli sormazdın sadasdsad :D:D:D:D::D
Soran+1 yılheasbım silinir diye herşeyi getim sanalda kim kimden korkacak ben neden korkucam?
- +1 yıl
heyecan yapma tamam sakin ol :D
+1 yılKardesim laf atinca eline ne gecicekti onu bir acikla bana lutfen?
12 Yorumla
Soran+1 yılkız< çok güzeldi ama güncellememi oku
- +1 yıl
Gecerli bir sebep goremedim
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi ezikler yüzünden zaten kızlar erkeklere güvenemiyor
Git insan gibi konus ayi herif
Ne diye laf atma derdindedin
Anana bacina eşine yapsalar iyi mi olurdu
!!!10 YorumlaC: Kız adama söylerdi adam da seni g*tünden ittirip piyasada oğlan diye gezdirirdi.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılulan lale sporcuyum adamı döverim diyorsun bak öyle bir şey yap kaç kişi biniyor tepene ben çok gördüm senin gibi apaçiyi mahallece linç etmişliğimiz var
01 Yorumla
Soran+1 yılatmadım diyorum atmadım sporculuguma güvensem atardım zaten
+1 yılO adam sen olsaydın ne böyle bir şerefsize ne yapardın?
32 Yorumla
Soran+1 yılatmadımki işte böyle düşünerekten.
- +1 yıl
Şöyle düşün o zaman, senin annen ya da kardeşin ya da akraban bir bayana, biri senin yazdığın gibi düşünse hoşuna gidermi? Yapmayın kardeşim böyle şeyler... kadınlar da ahlak azaldı hepimiz etkileniyoruz ama böyle laf maf atıp atmayı düşünmeden gecip git
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki 5 yıldır kick-box yaptığını CV olarak mı ekledin?
31 Yorumla
Soran+1 yılyani ona göre cevap vermenizi istedim.
Gizli Üye(36-45)+1 yıl5 yıldır kick boks yapıyorsun hiç mi bir b. ok öğrenmedin. Bugün sen atarsan yarın senden sonrakilerde senin anana atar.
26 Yorumla
Soran+1 yılnamus bekçileri geldi
Cevap sahibi+1 yılAnana laf atılması hoşuna mı gider. Olm laf atma nedir, beğendiysen gider insan gibi tanışırsın. Yok yüreğin yemiyorsa ağzını kapatır oturursun.
Soran+1 yılyüreğim ytemiyor evet
Cevap sahibi+1 yılO zaman ağzını kapatıp susacaksın. Laf atmak nedir. Beğendiysen gider konuşursun. Sporcu adamsın sen bir de bunu yapmaman lazım.
Soran+1 yılsporcu adam oldugum için ve kullandıgım sporu koz olarak kullanmadım adamın yanındada laf atar adam bişey dese döverdim ama yapmadım anlamıyormusun?
Cevap sahibi+1 yılUlan dallama bir sen mi spor yapıyorsun. Ben hem kick boks hem de muay thai'de iki kez Türkiye şampiyonu oldum. Kaldı ki sokak kavgası ringde dövüşmeye benzemez. Salona gidip geliyorsun diye kendini bir halttan sanma. Senden zaten bir cacık olmaz yazdıklarından doğru düzgün bir sporcu olmadığın anlaşılıyor.
Yermisin yemezmisin adam saldırıyomuş sana hahd😄😄
03 Yorumla
Soran+1 yılama mecbur kalırdım ozaman
Soran+1 yılnasıl anlamadım?
+1 yıla dedim olum.
sende amma egoluymussun beaa :DD
siklarda hep kendini ovmussun.
tirstim :DDD. d01 Yorumla
Soran+1 yıldogruları yazdım ben
+1 yılElizabeth level: master
122 Yorumla
Soran+1 yılyooo çok kaydım rahat ol sen
Değerli kardeşim benden sana bir dost tavsiyesi:Başka bayanlara laf atmadan önce, aynı şeyi bir başkasının kendi annene ya da bacına yaptığını düşün!!!
00 Yorumla5yıldır kick boks yapıyomuş bak bak ulan seni tokat manyağı yaparım ben
73 Yorumla
Soran+1 yılsadece bitane
Soran+1 yıltamam döversin beni abi.
Diğer konusunda 832 cevap paylaştı. belkide söylerdin ve akrabası sana bıçağı takmış sen albulansta olcaktın
00 Yorumlaben yeminlen söylüyorum aynısı başıma gelse sevgilime laf atsa affetmezdim cinayet sebebi.
00 YorumlaValla haci senin karakter biraz zayif sanirim 5 yildir yaptigin kick boks kurtarmaz seni..
10 Yorumlabence söylemezdi akrabasının başının belaya gitmesini istemezdi
00 Yorumlaanana yapsalar ne hissedersin acaba? kızına
51 Yorumla
Soran+1 yılyapmadım diyorum ya
+1 yılErrrrrkeksin şimdi di mi sen?
87 Yorumla
Soran+1 yılne yaptım kıza tecavüz mü ettim?
- +1 yıl
Kızın sana cevap veremeyeceğini, bir şey yapamayacagini biliyorsun ve o çok yüce errrrrkekligine güvenip bunu kullanıyorsun ne sence bu?
Soran+1 yıltarihte ilk laf atan erkek benmniyim ayrıca atmadımki? eğer erkeklkiğime ve sporcu kimliğime güvensem adamdanda çekinmez atardım anladın?
- +1 yıl
Karar veremediginden atmamişsin. Her neyse ben laf atanlara erkek demiyorum zaten. Olsa olsa ibiş godoş falan derim.
- +1 yıl
Guncellemene ithafen : Bak barzo arkadaşım kişinin isteyerek yaptığı şeyi ancak yaradan yargilar yok o bunu yapıyor bu bunu yapıyor diyemezsin. Senin herhangi birini sözlü ya da fiziksel taciz etme hakkın yok. Ne dini ne yasal açıdan.
Soran+1 yıltam okumamışsın
- +1 yıl
Eyleme dokup dokmemen beni ilgilendirmiyor fırsatın olsaydı yapacaktin. O yüzden düşüncelerini normallestirmeye çalışma.
Öğğğğğğ mide bulandırıcı
33 Yorumla
Soran+1 yılniye :D:D.
Soran+1 yılne olmaz?
C
:)
söylerdi, adam da seni mahvederdi :)53 Yorumla
Soran+1 yılbence pişman olurdu
Soran+1 yılama yaptıgım spora güvenipte böyle bişey yapmadım güvenseydim döveceğimi bildiğim halde yapardım.
+1 yılİlagim beni bugün çok guldurdunuz 😀😀😀
07 Yorumla
Soran+1 yılneden :D:D.
- +1 yıl
Cekicigi giyen bayanlar kendileri kasiniyorda ondan dinimizin emrettiği gibi giseler laf atan olmaz
Soran+1 yılaynen o popoyu kalçayı görüp iç geçirmeyen olmaz :D:.
- +1 yıl
Çok komiek siniz ama siz genede terbiyeli olun gormemezlikden gelin Size yakışan bu
- +1 yıl
Aa terbiyesis nediyorsun len sen
Soran+1 yılokumadınmı senin gibisine öyle cevap verilir
- +1 yıl
Okudum ahlaki bil hatini asiyorsun bilip bilmeden beni
+1 yılgercekten cok terbiyesizsin.
18 Yorumla
Soran+1 yılulan laf atmadım diyorum okumuyormusunuz?
- +1 yıl
laf atıp atmaman cok önemli değil adamı görmesen o iğrenc lafı kıza söyleyecektin sonucta
Soran+1 yılbacak omzayı söylemicektim.
- +1 yıl
kızlara laf attığınzda nasıl hissettiğimizi bilmiyorsunuz onu da geçtim kardesin ablan sevgilin v. s onlara söylense senin tepkin ne olurdu hiç düsündün mü?
Soran+1 yılgüncellemeyi oku
- +1 yıl
yorumları kaldıramıyorsan burada bu soruyu paylasma bu kadar basit söylediğin sey cok doğal biseymis gibi söylüyorsun ya hayret oldum burada ayrıca kimseyi görmeden kezban gibi seyler söyleyemezsin seninde ne olduğunu bilmiyoruz belkide kendini yakısıklı sanan zavallının tekisin senin tanıstığın kızların hepsi o* demekkki ck dokunmus sevgilisi olan her kiz sevgilisiyle iliskiye girmez her erkekte senin gibi kisiliksiz değildir çünkü al sana güncelleme cevabı.
Soran+1 yıltam okumamışsın güncellemeyi
- +1 yıl
güncellemeyi tamamen okudum Burdakı kezo kızların.. derken burdakı kızların hepsinin kezban olduğunu söylemissin devamında yarısı demissin ona bisey diyemicm üstüme bile alınmıyorum az öncede gereken cevabımı verdim sonrasında bir kısmını söylemicekmissin ama onu söylemesen bile sütten cıkmıs ak kasık olmuyosun maalesef
Kafana fazla darbe almissin, iyi davran
51 Yorumla
Soran+1 yılne alaka?
Akrabası 6 yıldır kickbox yapıyorsa ne olacak?
11 Yorumla
Soran+1 yıliyi kapışırdık ama yapmadım diyourm ya
+1 yıliçinde ki pisligi öldür be öküzzzz. igrencsın
28 Yorumla
Soran+1 yılyapmadım diyorum okumadın mı yazdıklarımı
- +1 yıl
okudum. adam olmasa atıcaktın ama
Soran+1 yılatıcaktım ama vallahi billahi bacaklar omza lafını söylemicektim yemin ediyorum bak
- +1 yıl
iyi boyle dusunmende ıyımış
Soran+1 yıldiğer yazdıklaımda ne var? bak güncelemmede oku ne diyeceğimi yazdım oraya
- +1 yıl
güncellemeden yola cıkarak o kızların yaptıklarını ben yapmadım bana ters geldı o yuzden. Erkek olsan bıle aklından gecmıs tamam ama dıle getrme barı hıc bı zman kızlar kendılerı cok asagılanmıs hıssedıyo ıyı bısey degl yanı
Soran+1 yılo attıgım lafta küçk düşürülmüş ne var? tam tersi, egolarının tavan yapması lazım
- +1 yıl
Ben kendı adıma bana dıkkatlı bakıldıgında bıle hoslanmıyorum kotu nıyetlı gelıyo
+1 yılHahahahaha alemsin :D
11 Yorumla
Soran+1 yılniye :D:D.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSerefsiz namussuz * seniii
64 Yorumla
Soran+1 yılne yaptım kıza tecavüz mü ettim?
Cevap sahibi+1 yılbide pişkin pişkinn tecavüz mü ettim diyo ya bir git ya anana bacına bunları deseler hoşuna mı giderdi empati yoksunu.
Soran+1 yılulan laf atmadım atmadım okumuyormusunuz yazdıklarımı
Cevap sahibi+1 yılama pis niyetlisin o adam olmasa atacaktın.
Demek 5 yıl kick boks yaptın. Aferin
20 Yorumla- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne