Diğer Kürtce bilen var mı aranizda ne demek by? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bi yardimci olun lütfen bu kiza ne cevap vermeliyim kürtce? Güncellemeler+1 yıl Bi yardimci olun lütfennn Kürtce bilen var mı aranizda ne demek by? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Kromozoɱ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl seni hayata sordum ya her yere sordum gibi bir şey bende tam çeviremedim 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Kürt musun nerenin? Yorumla Soran +1 yıl Sağol Yorumla Kromozoɱ +1 yıl van bebiş Yorumla Soran +1 yıl Anladim👍 Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben seni her jiyana sordum. 😂 0 25 Yorumla Soran +1 yıl Ne diyon be? Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Kürt'üm ve Kürtçe de biliyorum, ama jiyanın ne anlama geldiğini tam bilmiyorum. Yorumla Soran +1 yıl Jiyan kadin demek galiba Yorumla Soran +1 yıl Kürtmüsn sen? Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Bilmiyorum. Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Evet Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Kürt'üm Yorumla Soran +1 yıl Aslen nerelisin Yorumla Soran +1 yıl Kürtsn neden kürtce bilmiyon ozaman Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Adıyaman Yorumla Edaaa97 +1 yıl Arkadaş doğru demiş ben seni Her yerde sordum diyor Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Kürtçe biliyorum, ama tam bilmiyorum. Çünkü büyüklerimiz son senelerde Türkçe öğrenmeye merak saldığı için bizimle pek Kürtçe konuşmuyordu. Biz de ( son nesil olarak ) Kürtçe'yi tam öğrenemedik. Yorumla Soran +1 yıl @eda ben ne cevap verebilirim kürtce yazmak istiyorum? Yorumla Soran +1 yıl Kucuk omer ne cevap verebilirim bende kürtce ona cevap yazmak istiyorum.. Yorumla Soran +1 yıl Kürtce ne diyebilirim yardimci olsaniz bana? Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Yazan kişi esmer, siyah gözlü mü? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Kürtce yaz ama.. Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Tamam Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl " Çawreşamın, were ba mınEz bêhalim tu sebebamin " yaz. Yorumla Soran +1 yıl Hahahaha ama kiz bunu yazan kişi Yorumla Soran +1 yıl Simdi sey olmaz mi biraz? Yorumla Soran +1 yıl Cawresamjn sözleri bunlar👍😂 Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Anlamı da " Kara gözlüm, yanıma gelBen halsizim, sebebi sensin " demek. Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Artık orası senin bileceğin bir şey, ona bir şey diyemem. 😂 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 6,4b cevap paylaştı. Nizanim 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Ne demek iste soruyorum? Yorumla respectemir +1 yıl Bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Offf niye yorum yapiyon ozamannnn Yorumla respectemir +1 yıl İ dont know Yorumla Soran +1 yıl Sus boş yapiyon m@ll Yorumla respectemir +1 yıl Yakışmadı Yorumla Soran +1 yıl Tam d0vulmeliksin yeminle Yorumla respectemir +1 yıl Üzüldüm Yorumla Soran +1 yıl Sussss lan adami cildirtiyon Yorumla Soran +1 yıl Elime bi geçsen d0verim seni Yorumla respectemir +1 yıl Kırılırim Yorumla Soran +1 yıl Kırıllll dökül Yorumla respectemir +1 yıl Darıldım Yorumla Soran +1 yıl Defol lan defollll Yorumla Soran +1 yıl Sinir krizi gecirtirsn ssn adama Yorumla respectemir +1 yıl Çok ayıp Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
seni hayata sordum ya her yere sordum gibi bir şey bende tam çeviremedim
Kürt musun nerenin?
Sağol
van bebiş
Anladim👍
Ben seni her jiyana sordum. 😂
Ne diyon be?
Kürt'üm ve Kürtçe de biliyorum, ama jiyanın ne anlama geldiğini tam bilmiyorum.
Jiyan kadin demek galiba
Kürtmüsn sen?
Bilmiyorum.
Evet
Kürt'üm
Aslen nerelisin
Kürtsn neden kürtce bilmiyon ozaman
Adıyaman
Arkadaş doğru demiş ben seni Her yerde sordum diyor
Kürtçe biliyorum, ama tam bilmiyorum. Çünkü büyüklerimiz son senelerde Türkçe öğrenmeye merak saldığı için bizimle pek Kürtçe konuşmuyordu. Biz de ( son nesil olarak ) Kürtçe'yi tam öğrenemedik.
@eda ben ne cevap verebilirim kürtce yazmak istiyorum?
Kucuk omer ne cevap verebilirim bende kürtce ona cevap yazmak istiyorum..
Kürtce ne diyebilirim yardimci olsaniz bana?
Yazan kişi esmer, siyah gözlü mü?
Evet
Kürtce yaz ama..
Tamam
" Çawreşamın, were ba mın
Ez bêhalim tu sebebamin " yaz.
Hahahaha ama kiz bunu yazan kişi
Simdi sey olmaz mi biraz?
Cawresamjn sözleri bunlar👍😂
Anlamı da
" Kara gözlüm, yanıma gel
Ben halsizim, sebebi sensin " demek.