Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Köyde yetisen insanlar illakin sehirdekilere göre daha farklidir... Ben köyde dogup büyüdüm... Orada ki imkanlar sinirlidir... Köyde cocuklar gece kalkar tarlaya ise giderler... Köyde ki cocuklar sobali evde annelerinin iceri getirdikleri legende yikanirlar... Orada komsuluklar yardimseverlik bir baskadir... Sehirde yetisen insanlara nazaran daha masum duygularla büyürler... Misal bizler Birinin sorunu olsaa hep birlik olurdukk... Komsular toplanir beraber aksam gezmelerine gidilir... Hep birlik icinde 1 bardaktan su icilir... Ayrimcilik cok azdir... Tanimadigin biri dahi olsaa evine gelse ac oldugunu söylese hic gücünmeden üsenmeden hemen önüne sofra koyulur... Sonraa cocuklar zor sartlar altinda yetistigi icin vee birlik beraberlik yardimlasma daha fazla oldugu icin sehirdekiler göree daha farkli kalpleri olur daha masum daha art niyetsiz... Sehirde ki cocuklar bunlara göre daha rahat ve simarik büyüyorlar pek zorluk görmüyorlar... Ondan dolayi biraz farklilik oluyor tabi aslinda yazilacak cok sey var daa bu kadari yeter... Özünde bir Köylü olan ben Köydee yetistigim icin cok sansliyim diyorum... Haa cocuklugumuz yokluk icin de tarlalar da calismakla gecti ama bunlar bizim karaktreimizi durusumuzu güclendirdi... Öyle sehirdekiler gibi cit kirildim degilizdir.. Saglam karakter saglam durus kazandirmistir... Haa sehirdekiler zayif karakterli demiyorum... Ama köyde yasnilan cekile zorluklar insani cocuk yasta büyüklük ve güclü olmayi ögretiyor... Ondan yani :))
13 Yorumla
Soran+1 yılBana bunlarla gelin ilk önce beni anladigin icin cok tesekkur ederim kendini ne güzel anlatmissin sana saygi duymamak elde değil
- +1 yıl
Ben tesekkür ederim... Nasil anlamam ben köylüyüm köyde ki yasami bire bir yasamis biriyim.. şu an cok güzel bir ülkede yasiyorum... Cok kisi buraya gelmek icin can atiyor... Ama bense mutlu olamiyorum.. Cünkü yetistigim yerde ki samimiyeti insanligi böyle yerlerde insan bulamiyor... Dediginiz gibi Köyde yetisen insanlar sehirdekilere göre daha samimidir... ;)
Soran+1 yılKesinlikle;)
En İyi Cevaplar
Evet bende seninle aynı düşüncedeyim. Köylü milletin efendisidir demiş K. Atatürk
Hakıkaten dogru demiş çünkü şehirde parası olmayan bile degişiyo. Ama köylü öyle degil her yere her mekana uyuyo kişilikleriyle tavırlarıyla, kısacası ıyıkı koyde doğup büyümüşüm34 Yorumla
Soran+1 yılİyiki efendimiz köylüler kötülük fazla görmedigi icin herseyleri daha samimi sevgisi bile. sehir hayati insanlari buna itiyor ve sahte kalbe sahte sevgilere dönüşüyor kizlar ciktiklarina bile guvenmiyorlar ya da hepsi olmasada parayi hersey saniyorlar iyi ki varsiniz
Soran+1 yılKöylüyü kimse ezemez ezdiklerini sanan eziklerdir boş ver onlarida töre örflerimize göre yaşa sen çünkü biz Türk üz ne batili ne arap milletinden benim köylüm güzel insanlar her yönüyle
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Köyde yetişip büyüyüp, okuyup biryerlere gelme gibi bir fırsatı olmadıysa eğer ve koca bekliyorsa, tek dertlerinin onu köyden kurtaracak, alıp şehirde yaşatacak birisini bulmak olduğunu söyleyebilirim. Ve çoğunun köyden çıkıp şehire geldiğinde evlendiği adam da bir dediğini iki etmiyorsa, bir anda ne oldum delisine dönüyorlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen köyden okuyanlarin herseyden okumak icin daha cok cabaladiklarini düşünüyorum. Evlendi sehire gitti diyelim ki %20 civari vardir kocalarina daha cok bagli olduklarini düşünüyorum oda gelenek goreneklerimizin icinde yasayip buyuduklerii icin benim fikrim bu senin fifikrinde saygi duyuyorum
Diğer konusunda 389 cevap paylaştı. Internet çıktı masum luk bozuldu
34 Yorumla
Soran+1 yıl:)) oda çok onemli kardeşim
Soran+1 yılKazayla oldu herseyden önce eic ama yinede olsun kardeşim buda onemli bir konu insanlarin degismesinde hep söylemisimdir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızlar bile şehirderki cinslerini kötülemiş madem öyle şehirde yaşama git köyde yaşa senin hakkında da iyi düşünsünler ayrıca katılmıyorum söylediklerine herkese göre değişir bunlar şimdi eskide kaldı artık köydekiler iyi şehirdekiler iyi diye bişey yok. niye ben şehirde yaşıyorum 7 senelik ilşkim var asker yolu bekliyorum köyden mi geldim köyde mi yetişiyorum nedir yani
28 Yorumla
Soran+1 yıl%25 icindesindir o zaman köyde yasamayi cok istiyorum zaten neden alindin ki sadece gözlem ve sahit olduklarim bu
Cevap sahibi+1 yılhayır kızgınlığım sana değil cevap veren kızlara şehirdekiler kötülüyorlarda kendileri nerede yaşıyor çok merak ettim. isteyebilirsin bende seviyorum sevmiyorum diye bişey yok yaşamak ayrı bişey bnde köyde yaşamayı seviyorum dediğim gibi
Soran+1 yılYa sizde iyisinizdir eminim yasadiklarimi paylastim fikirleri merak ettim
Cevap sahibi+1 yıldoğrudur bişey demiyorum zaten genelleme yapar gibi olmuş o yüzden cevap verdim
Soran+1 yıl%75 i öyle gibidir yani hepsi olsaydi suclayarak üstüne giderdim ama gercekten cix ve tiky olma cabalari insanlari insanliktan cikarmis sehirde bak 7 yil İstanbul 4 yil rize geri kalan hayatimi izmirde yasadim ve inan yasadim her yonuyle
Soran+1 yılBak güzel kardeşim herseyden önce sen varsayimlar üzerine konuşuyorsun yok öyle bir sey genelde koylu kizlari ile evlenen erkekler sehirli olunca mecbur eslerinin işi gereği gidiyorlqr sehire hic kimse o kafayla evlenmez diyemem ama %20 kadardir
Cevap sahibi+1 yılpembe haklı ama söylediklerinde
Köyde yetiştim şehir hayatını sevmiyorum. sevgime sonuna kadar sahip çıkarım. Ama bunun karakterle ilgisi var şehir ve köyden dolayı değil. Bazılarında belki etkilidir ama ben şehirdede olsam öyle olurdum. Yani kişiye bağlı...
238 Yorumla
Soran+1 yılKöydeki sevgiler veya insanlar sicak degil mi hadi aski gec komsuluk bile bitme derecesinde sehirde güven yok köylerde ev bile kilitlenmiyor %50 sinde
Soran+1 yılEvet güncelleme yi okursan anlarsin sehir insaninin sahte olmasinin en büyük sebebi cevrenin bozuklugundandir
- +1 yıl
Katılıyorum. Çok kalabalık ortamlara gitmiyosun bilmediğin insanlar yok. İşte arkadaşlarınla komşularınla takılıyosun. Açık giyinenler yok davranışlarına daha çok dikkat edilmesi biliniyor ve öyle yetişiliyo. Erkeklerle buluşma diye bişey asla yok. yani ben bildiğim yetişmiş olduğum köyden bahsediyorum muhtemelen diğerleride öyledir
Soran+1 yılEvet köylerde hersey daha güzel zengin insanlarin yaptigi seyde simdi koy olmasa da dogaya yakin olarak yerden evler alip bahce falan alip sehir insanlarindan kacmaz çünkü sahte ve yapmacik duzen
Soran+1 yılYasami iyi olan yerde sevgi de baglilikta iyidir sagol fikirlerin icin
Soran+1 yılYok ben hep büyük sehirde yasamadim ama tabiki köyleri gezerim akrabalarim var rize ist. 18 yildirda izmirdeyim ege ve karadeniz insanlari özellikle koylerindekiler candir benim icin
Soran+1 yılBosunam mi dedik sahteler diye:) takma onlari sen
Soran+1 yılOlsun herkes kendi fikri kadardir ben alinmadim kişi kendinden bilir işi
Soran+1 yılSen tek basina maci idaret et :) gerekeni anlatiyorsun soran olaydin keşke hem kizsin diye cevap oraninda artardi
Soran+1 yılBak ben zaten saygisizlik yapmadim onlara saygisizlik yapanlar %75 lik kisim ki zoruna gitmis hakaret etmeyi bilgili olmak saniyorlar paraya tapanda cahil olanda o cevaplari yazanlar
Soran+1 yılYok kizmadim hayir o saygisizlik yapmak icin sormadim onlar saygisizlik yapiyor ya bazilari onlara dedim %75 inden onlar
Soran+1 yılEvet koylü insanlar kötülük icinde buyumedigi icin diyorum daha candan bagli sehirde insan güvensiz diyorum o yüzden yapmacik daha cok anlamiyorlar
Soran+1 yılNeyse sen onlara kafayi takma :)
- +1 yıl
Sana katılıyorum kardeşim. :) +1'ni de hediye eyledim :D
Soran+1 yılBende sana + 1 verdim gerisi gelir %99 :)
Soran+1 yılLaz pacisi:)
Soran+1 yılSana eic borcluyum yanlislikla elim carpti tlfna
Soran+1 yılYok soruyi bile kapattim bu yüzden seni secitigimde köylü diye sinyal veririm:)
Soran+1 yılHic beklenmedik birisi cikabilirim:) 100 tane isim say birisi degilimdir
Soran+1 yılTamam sadece sen bil diye bir baska soruma seni etiketlicem
Soran+1 yıl:)(
- Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBunun kişilikle karakterle alakası var.. Özünü unutmamaya çalışan ve şehirden her fırsatta kaçmaya çalışan biri olarak bunu söylüyorum.
Şehirde doğdum büyüdüm ve yaşıyorum.
Şehir hayatını hiç sevmedim sevmiyorum!!!17 Yorumla
Soran+1 yılBen farkli bir tez demedim ki sadece sehirlerdeki kotulukler sonucu sehirdekilerin kalbine yansiyor çoğu seyler sevgileri yapmacik oluyor dedim ama cogu hepsi degil tabi
- +1 yıl
Geneli dediğin gibi maalesef :(
Soran+1 yıl%75 i dedim ama bunuda asagilamak icin demedim emin ol bende hic köyde yasamadim malesef cok gezdim kaldim köylerde ama hic bu sansim olmadi köyden gelen kizlar ın sevgi uzerinden bagliliysa daha kötülüğü bilmediginden tam olarak onlarin icindende vardir %20 kadardir en fazla diyorum kardeşim
- +1 yıl
Seni anlıyorum Soran. Haksız sayılmazsın. Haklısın..
Soran+1 yılSağol cevaplayan herkes kendine göre haklidir görüşlerini söylemelidir hakaret etmeden nedenini aciklayarak
- +1 yıl
Elbette :)
Soran+1 yıl:))
KÖYDEKİ YAŞAM SEVGİ, MERHAMET, AİLE İÇİ VE DIŞI YARDIMLAŞMAYA KOMŞULUK İLİŞKİLERİNDE KÖKLÜ BİR BAĞA DAYALI. SÜSLENİP BUGÜN NE GİYSEM ACABA NE RENK RUJ KULLANSAM ŞUANKİ KUAFÖRÜMDEN DAHA POPÜLER BİR KUAFÖR BULABİLİRMİYİM GİBİ DÜŞÜNCELERİ YOK MAHREMİYETLERİ SADAKATLERİ VE SAYDAM BİR MUTLULUK DÜŞÜNCELERİ VAR TABİKİ BUNU GENELLEYEMEYİZ AMA SIKLIKLA KÖY TARZI YERLERDE YAŞAYAN İNSANLAR BAŞ TACI EDİLEBİLECEK İNSANLARDIR.
11 Yorumla
Soran+1 yılKeske küçük yazsaydin kaldirilabilir kardesim
Köydeki kızlarda aile saygısı ve baba korkusu var. Onlar kendilerini özgürlük adı verilen başıboş yollara atmıyorlar. Aslında bu devirde koyden kız almak gerekiyor
21 Yorumla
Soran+1 yılHakkimizda hayirlisi:)
+1 yılImkanlar dogrultusunda yaşıyoruz diyelim biz buna :)
21 Yorumla
Soran+1 yılPeki diyelim
- Diğer konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılKöyde ahırda yasak ilişki yaşayan kızlar da var. Samanlıkta , dağda , bayırda.. İçi bozuk olanı şehirli ya da köylü olarak ayırmak çok yanlış. NEFİS meselesi bu. Köylü - şehirli meselesi değil. Köylünün de falsosu var , , şehirlinin de.. Köylü - şehirliye göre daha namuslu gibi bir kavram söyleyemezsin..
23 Yorumla
Soran+1 yılSen gercekten bunu anladiysan inan sana hic bir kavram soyleyemem
- +1 yıl
Eğer biraz kafanı çalıştırırsan ; %75 'lik şehir kısmı sevmiyor kalpleri sahte demişsin. Bu yorumu açacak olursak ; Şehirli kızı sevmez , Sevmezse ne olur aldatır Vs. Vs. Köylü kısmı da gerçekten sever demişsin sadık olur sevgisi gerçektir demişsin.. Bu bir kıyaslama değil mi?
Neyse senin bu kavramın kapalı kız - açık kız kavramından ne eksik söyler misin?
Soran+1 yılŞehirde pislik cok her yönden doğal olarak kizlarda ailelerde kizlarini büyütürken daha temkinli yetistiriyor ve insanlara güvenleri azaliyor buda samimiyetsizligi meydana getiriyor sehirdeki kizlar cogu kaybetme duygusuyla nerdesin beş n yazmiyorsun diye msjlari cok kullandigi aşikar bu cok kiskandiklari icin degil hep kaybetme korkusuyla yasadiklari icin herşeye ozentileri daha çok ve farkli olayim diye tavirlar içindeler kendileri olamiyorlar sehirin etkisi cok büyük degil mi bunda sehirdeki insanlar in kalbi yapmacik en azindan %75 i
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. İnsan her yerde insandır, ama insanlıktan çıkmışlar şehirlerde de var köylerde de
21 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten demek istedigim yanlis anlasildigi icin kusura bakmayin sadece sehir insanlarin cogu seyini koruma algisina donusturuyor bu yuzden insanlarin sevgiside yapmacik oluyor gibi geliyor bana
hayır köy kızları da bozuldu artık şehirdekiler onlardan daha iyi denebilecek duruma geldiler
215 Yorumla
Soran+1 yılBence tersi dostum fedakar sevgi dolular sehir insani cok sahte
Soran+1 yılBen egede yasadim karadeniz de kale gibi insanlar cikiyor köylerde ve inan ne sevgilere sahit oldum sehir kizlarinin çoğu yapmacik davranislar içinde
Soran+1 yılSehir kizlarinin çoğu bos bosver bunlari kac kisi ile birlikte oldun bu zamana kadar sehir kizlarindan?
Soran+1 yılSen sehirdekilerle konusunca bazi seylerin kiymetini anlarsin kardesim hangi köye gitsen insana bir selam verirler aşkida gec sehirde eskiya gibi suratina bakarlar
Soran+1 yılValla kardeşim asla ayrimcilik icin yazmadim ama emin ol öyle düşünme köylüler cok candan ve baglidir ikiniz tek yürek olunca dunyaya meydan okursunuz sehirdeki kizlar cok zorluga gelemez
Soran+1 yılSende kendine göre haklisindir
Soran+1 yıl+ verdim sana:) kardeşim ama birgün seversen öyle bir kiz sec ki enaz köylüler kadar candan olsun buzdolabina gerek yok:D
aynen kardeşim daha sahipkar ve kıymet bilen insanlar. kaybetme korkuları var ve en cok mutlu olan ve eder onlar oluyo
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet kardeşim insanlarin sehir kalplerindeki sevgiyi bile yapmacik hale getiriyor resmen
Soran+1 yıl:)) umarim mutlu yasarsin sende
Soran+1 yılEyv sagolasin:)
Bu devirde artık ayrım yapamıyorsun. O yüzden sıkıntı yok.
23 Yorumla
Soran+1 yılSaygilar kosmoskos:)
Bence bu koy kizi ya da sehir kizi olmasiyla alakali degil. Karakter meselesi diye dusunuyorum. Hem şu an internet diye bisey var. Herkesi ayni olcude degerlendirebiliriz bence. Mesela kuzenim koyde soguk ve yapmadigi sey yok arkadasim sehirde gayet sicak kanli temiz bir kiz anlatabildim sanirim
00 YorumlaOnlar eskidenmis simdi seni beni begenmiyolar. rahati bulunca . ben bir turizm sehrinde yasamama ragmen yapmadigim seyleri yapiyolar herkes icin gecerli degildir ama
21 Yorumla
Soran+1 yılTamam haklisiniz hepiniz
He he cevreme bakiyorum kim koyden geldiyse yandi. Dayimin gelinleri var ne is yaparlar, ne kaynanalarina bakarlar, paso kavga dovus , sdik yaristirma gezme. Ask mi sevgi mi? Zaten gorucu usulu, kocalar kukla gibi yemek bile yapmiyolar adama
05 Yorumla
Soran+1 yılSen hangi köyden bahsediyorsun ilginc
Soran+1 yılNeyse sende kendine göre haklisindir polemige girecek degilim
Soran+1 yılTezimi curutrugun u mu dusunuyorsun ne garipsin
+1 yılKöy her zaman iyidie cok severim yasli kesimi dinlemeyi akil almayi severim ama yeni nesli sorarsan cok fena geliyor.. ben yanlarinda köylü gibi kaliyorum hic abartmiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisindir sende kendine göre
Hayır köyde yaşayanların şehirdekilerden daha beter olduğunu düşünüyorum.
55 Yorumla
Soran+1 yılSaygi duyuyorum
Soran+1 yılBen esek otlatmaya götüren orada ders calisan nesiller biliyorum hâlâ
Soran+1 yılEvet bende senin dedigin icin aynisini düşünüyorum kardesim sende haklisin sonucta ben dahi olarak görmüyorum kendimi
Gizli Üye(30-35)+1 yılşehirde yaşayanların %75 i sırf sevgili olmak için çıkarlar sevdikleri için değil
31 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin herkes de bir manitacilik sevdasi oldugu icin gerçek ask bitmistir çoğu kalpte
Bence bu aileyle alakalı bir durum. eğer öyle bir genelleme yapacak olursan köyde yetişen erkeklerde şehirlilerden daha erkek olur. Mağarda yetişenlerde sanırım erkeği dibi gibi bir şey. Kızlar erkeğinizi mağrada arayın.
05 Yorumla
Soran+1 yılSize yanlis anlattigim beceriksiz oldugum icin ozur dilerim sadece sehir insani sahtelige itiyor kötülük cok sevgilen ondam sahte demistim k. Bakmayin
Soran+1 yıl:)) peki kardesim iyi ki yazdin dusunceni keske bende. magra adami olsaydim ama hic degilse dogayla olurdum ikmanlar imkanlar imkansizlilar:)
Soran+1 yıl:))) bir ceyn bulurduk kardesim dunya bize guzel
köy kızı saftır temizdir sehir kızı havalı isdeklidir :)
11 Yorumla
Soran+1 yılAllahtan konuyu kapatmistik kinq nerdeydin daha once:)
O eskidendi diye düşünüyorum pamuk gibi kalbim var köylü değilim
12 Yorumla
Soran+1 yılYok hâlâ öyle zaten sehirlisin diye sana kotusun dediysem kellem vurula estafurla sehir insani sadece daha samimiyetsiz guvensiz yapiyor oda %75 i dedim
- +1 yıl
Hmm diyosun))
+1 yılben köyde yaşayan kızların paradan maldan mülkten başka bişey düşündüğünü daha görmedim
16 Yorumla
Soran+1 yılSen köylü kizi gormemissin sehir kizlarinin herseyi para olmus sadece yakisikli diye erkeklerle oluyorlar bu sevgi degil hava
- +1 yıl
ya aslında iyi her yerde iyidir ama para tüm kızlar için önemlidir önemsizdir diyen kız yalan söylüyor sonuçta hediye alınca gezdirince hepsi seviniyor bunları yapmasan beni sevmiyorsun oluyor ucunda hep para var paran yoksa kızlarıdaa unut
Soran+1 yılYok asla param icin benimle olan bir kizlada olmadim gerektiginde bir sigara yi paylastigim insanlarla oldum ben o tiplerden uzagim para hiç birsey degil ama herseyde değil ben bunlari bir tarafi karalamak icinde yazmadim yasadiklarimdan cikardim
- +1 yıl
bilmem ama bende etrafımda şunu gördüm birinin sevgilisi çiçek alır hediye alır öbürününkü almaz kız üzülür biri doğum gününde yemeğe çıkarır öbürü çıkaramaz kız üzülür ben bunları çok gördüm
Soran+1 yılOlabilir sende insanlarin fikrini öğrenmek icin soru sorabilirsin benim sordugum soru %90 nindan daha masum ve serefli kimseyi birbirine düşürmek amacli degil rant saglamak icin degil orami burami gostermedim merak ettim sadece
Çünkü köyde yetişen kiz o adama muhtaç. Her şey para.
03 Yorumla
Soran+1 yılAslinda cok yanlis dusunuyorsun sehirde hersey para emin ol
+1 yılAhaha b3nce alakasi yok nerde acaip olaylar , kacma kacirilma olaylari olsa hep koy gibi yerlerde olur
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede senin benim dedigim şeyle soylediklerinin alakasi yok sadece sehir insani daha samimiyetsiz oda insanlarin sehir hayatinda yasadigi icin kimseye güven olmamalarindan kaynaklaniyor
+1 yılCahilliklerin aldatmalarin cogu sehirden degil koylerden cikiyo bunu bilmeni isterim.
19 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu okuyanlarin uni. kazananların da köylerden ciktigini biliyorsundur umarim
- +1 yıl
Olabilir ben sadik olmalarindan bahsediyorum. Insanlar cahillikle esini paylasabiliyor, aldatabiliyor.
Soran+1 yılSacmalama onu sehirdekilerin batilasmasi yapiyor
- +1 yıl
Bana mi dedini? @Nehir61
- +1 yıl
Canim kardesim ben sadece sevgi ve sadiklik konusunda bahsettim. Diger konulara girmedim. Kucumsemedim. @Nehir61
Soran+1 yılSevgi bakimindan sehirlilere 5 cekerler hic degilse sadece manitam olsun yeter demezler
+1 yılköydeki insanların daha saf ve içten olduğunu düşünüyorum hep bugüne kadar da yanılmadım hiç sana katılıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir herkes katilmak zorunda dgil sanada sayhi duyrim
Gizli Üye(36-45)+1 yılköyde yaşayan kızların tek derdi erkeklerin şeyi bir de koca
07 Yorumla
Soran+1 yılŞehirlilerin derdi ne?
Cevap sahibi+1 yılköylüler için kurnaz derler. şehirlilerde ahlaksız olur. şehirlilerin derdi para kazanmak diğer insanlardan üstün olmak. kocayı da sevgiden almazlar.. süs için alırlar.
Soran+1 yılBak sen derler diyorsun ben yasadiklarimi söylüyorum sana gercekten köylerimizdeki hayat cok candan kimseyi kotulemiyorum ama sehir insani yapmacik cogu
Cevap sahibi+1 yılyaşadıklarıma göre söylüyorum köylü akrabalarım var çok hırslılar zengin olmayı çok seviyorlar. şehirlilerde çok düzenbazlar
Soran+1 yılAkrabalarini bilmem ama bir lokma ekmegini paylaşmaya calisan insanlar var köylerimizde sehir insani içgüdüsel olarak koruma kivamina getiriyor sehirde kötülük olduğu icin sehirlerdeki kizlar daha dikkatli oluyor buda yapmacik sevgilerin cikmasini sagliyor o yüzden koydekiler daha candan ve baglidir sehir insani bozuyor ama bu kötü anlamda degil mecbur öyle olmak zorunda
Soran+1 yılBana mi dedin @nehir61
+1 yıldüşünmüyorum daha hırslı daha arzulu oluyorlar göremedikleri şeylerin heveslerinin peşinden koşuyorlar çoğu hepsi değil ama
16 Yorumla
Soran+1 yılSehirdeki insanlar piakolojik olarak kendini koruma altina aliyorlar sehir hayati cok bozuk insanlqra yansiyor sevgilin veya sen sevgiline nerdesin neden cevap vermiyorsun gibi sorular çok ya etrafimizda insanlar bir saat isi cikcasa bile aldatma modunda sanki
- +1 yıl
orası öyle ama artık köylerde de internet ve cep telefonu var köydekilerde şehire gidince hemen ayak uyduruyorlar emin ol çevremde çok var böyle kızı hatta bilerek ist büyük şehire evlenmek istiyorlar sıkılıyorlar köyden görmemişlikkle birleşince bu durum daha fazlasını istiyorlar alışık olmadıkları için
Soran+1 yılOnlarin hepside ben oyledir demedim ki bana daha sicak geliyorlar genel anlamda sadece ask degil yani saf bir taraflari daha cok gibi kardesim sehirdeki insanlar köyün kiymetini yasamaya basladiktan sonra daha iyi anlar gitsinler bakalim
- +1 yıl
saflık konusunda haklısın
Soran+1 yılSaflik ictenligide getirir samimi bir gulus bir söz fikirlerin icin sagol kardesim
- +1 yıl
ben teşekkür ederim
Köyde kimi tanıdıysam ahlak yoksunular. Köylerin şehirlerden farkı kalmadı artık.
00 Yorumlaevet kesinlikle, kolay yüz vermezler ama sevdinmide bırakmıyolar... (tecrübe edilmiştir)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)) nickin cix
oralarında samanlıkları cimenlikleri ahırlıkları meshurdur :)
03 Yorumla
Soran+1 yılŞehirde park sinema ula ortada geri kalir yani yok aslinda sorunun icerigi cok farklida neyse: D
Soran+1 yılAma bazi yerler haklisin köy ozelligini kaybediyor herkes kendine göre hakli :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence de köydeki insanlar daha candan
23 Yorumla
Soran+1 yılEvet hemde daha bagli cok iyiler her yönden
Cevap sahibi+1 yılDogruya doğru köydeki insanlar daha bagli birbirlerine
Soran+1 yılEvet:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKöydeki kızlarında saman altından su yürütenleri çook ama
01 Yorumla
Soran+1 yılCokta diyemem yokta diyemem saygilar:)
ben hemen köylerden birine taşınıyorum:))
11 Yorumla
Soran+1 yılBende emekli oldugumda o işi yapacagim:) ama iste is imkanlari hayat sartlari...
görmeyen insan görmeye başlarsa
standartları fazlasıyla aşar şehirliye devam et..01 Yorumla
Soran+1 yıl:)) standartlari fazlasi olanda vardir elbet sende haklsin
- Diğer konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılKöydekiler daha azgın
ustelik tarla. Ahır daha geniş yerler var zina yapmak için013 Yorumla
Soran+1 yılZina sonucu mu oldun? Gereksizce laflar yazma kimsenin namusu ile burada yorum yapmaya hakkin yok soruyu anlamadan cevap olsun diye kelime yapma ok!
- +1 yıl
Ne biçim konusyon l*n
Hepsi avradın mı gelmissin burada onları savunuyon
Soran+1 yılSenin anlayacagin dilden sen genelleme yaparsan alacagin cevap bu olur
- +1 yıl
Bilgisayar arkasından konuşmak kolay tabi. Ben seni inletmesini bilirdim ya
Soran+1 yıll*n sen kendin anirmaktan baska bir sey yapamazsin ahirda eseklerle takiliyorsundur
- +1 yıl
Uff burdan olmuyo böyle bir adresini versene yanına geliyim
Soran+1 yılİsmir kemalpasa mhmet akof ersoy mah gel bebede yanliz gelme
- +1 yıl
Yok yalnız gelicem
oh be biraz stres atalım demi
Hadi grşrz
Soran+1 yılGörüşürüz adim ibo numara istemene gerek yok kasarlara vermiyorum anladin sen
- +1 yıl
Anladım o* çocuğu
Soran+1 yılMemnun oldum ben ibo demistim öyle oldugunu anlamistim kasar oldugunuda kabul ettin yani
- +1 yıl
Amma konuştun la karı gibi
adın gibi ibişsin ha
ulan seni dansöz yapıp oynatmazsam ne oluyum
Soran+1 yılNe oldugun belli zaten senin fazlasi Bülent ersoy olursun
+1 yılHic muge anli izlemiyon mu tum olaylar koyden cikiyo nerde sapik katil ruh hastasi mazosist var koye
03 Yorumla
Soran+1 yılYok hic izlemiyorum ben kimseye melek veya seytan demedim ki sehir hayati insanin samimiyetini alip gotuyor sehir insani devleti soyuyor ona bakarsan bu degl mesele yanlis algilamissin
- +1 yıl
Sehir insani devleti soyuyomus soyleyinde nasil soyuldugunu bende soyayim hergun eticin yiyom
Soran+1 yılGöremiyorsan eticine talim yapcaksin
Gizli Üye(36-45)+1 yılKoy kızları çok arsiz gorgusuz sonradan göre oluyorlar sonradan dikkat et
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki dikkat ederim ama inan sizi kötülemek icin yazmadim.
Aynen köydeki kızlar daha efendidirler
12 Yorumla
Soran+1 yıl:)) köyde yaşayanlar daha saf ve masum sehirde yasayanlarida sehir hayati daha tehlikeli yapiyor
Evet çok doğru.
21 Yorumla
Soran+1 yılBanada öyle geliyor sanki sehirdekilerin kalbi bile sahte yapmacik
+1 yılKadikoy de bu koylere dahilmi
11 Yorumla
Soran+1 yıl:))) :D
Haklısın bence şehlrdekiler boynuzcu tam
11 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
Kesinlikle sana katiliyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılTskr ediyorum
+1 yılbu zamanda alakası yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam öyle olsun
+1 yılgözü açılana kadar
41 Yorumla
Soran+1 yılFarkli bir bakis acisi sagol:)
+1 yılKisiye gore degisir
13 Yorumla
Soran+1 yılHepsi demedim zaten okuduysan
- +1 yıl
Okudum
Soran+1 yılİyi bakalim alinanlar saldirir kimseye hakaret etmedim sadece baglidir dedim
Köyler de bozulud arakdaşşş
dünya küçük bir köy oldu artık11 Yorumla
Soran+1 yılYok be sehir kadar değil heleki koydeki insanlarin sicakligi en büyük servet
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır canım alakası yok. Köydekıler daha beter.
02 Yorumla
Soran+1 yılKimseye kötü demedim ki ben sadece sehirde insanlar koruma korunma duygusuyla hareket ediyorlar daha cok bu yüzden onlarada bir sey diyemiyorsun samimiyetsiz geliyor ama mecburlar tabi herkes icin gecerlo degil köylülerin hepside melek degil
Cevap sahibi+1 yılÇağımızın köylü kızları cok fena cidden.. bunu gözumle görmesem şahıt olmasamdefalarca böle konusmm
+1 yılAnadolu ahlaksızdır... Bunu unutmayın
00 Yorumla
+1 yılbende koyde bbuyudum..
koylu insan candir can :p11 Yorumla
Soran+1 yıl:)) geriside candir ama onlar cok dogal samimi sicak:)
+1 yılAhırların dili olsa da konuşsaaaa
02 Yorumla
Soran+1 yılEdebin e si olsa eseklerle takilmazdin
- +1 yıl
takıldığımı söyleyen kim sizin temizlik tabiriniz bayanları obje olarak görmek mi arkadaşım kendine gel vazo bile kırıldığında tekrar yapışıyor bekaret nedir? ruhun bakir olsun yeter.
+1 yılİnsanlık önmli köylü sehirli ne yaa
01 Yorumla
Soran+1 yılKöylü sehirli ayrimi yapmadı m oyle algilama bende köylü degilim sehir hayati insani daha temkinli yaklastiriyor herseye sehirlerde kötülük oluyor daha cok ve buda insanlara guvensizligi ve samimiyetsizligi getiriyor sevgi konusunda bile sabaha kadar millet nerdesin kimleydin bunlar gibi mesajlar bu sevgidem degil guvensizlikten
alakasi yok insanlarin karakterleri ile alakali
01 Yorumla
Soran+1 yılBen iki tarafa da karaktersiz demedim kardesim
eskidendi o
03 Yorumla
Soran+1 yılSaygi duyuyorum dusuncene
Soran+1 yıl:)) sende
Külli yalan
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki fatih bey
Kesinlile
05 Yorumla
Soran+1 yılSonuçta iki ayri düşüncede kimseyide asagiladigimizdan demedik millet g. tunden uyuz olmus
Soran+1 yılİnsanlar daha candan degil mi hocam sizcede
- +1 yıl
Kişiden kişiye değişiyor. Ama köy de demokrasi daha fazla. Nüfus a olduğu için herkes birbirini tanır. yabancı yok köyde. Dolayısı ile daha sıcak ve yakın olmaları normal.. Durum öyle olunca daha candan olurlar ama insan her yerde aynı çok şımarık olanlar da var cok efendi olanlarda. Ama genel itibari ile öğrenciler cok şımarık yetişmiş
Soran+1 yılSağol hocam siz daha iyi bilirsiniz icindesiniz benimki sadece yasadiklarim ve gozlemlerim
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar