Diğer Unicorn'lar sizce gerçek mi? Sorusorandedektifkız Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Efsanevi unicorn'ların gerçek olduğuna inanıyor musunuz? Unicorn'lar sizce gerçek mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Resull25 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 48% +1 yıl 12 15 yaşındaki weletler siteyi işgal ediyor 0 1 Yorumla Sorusorandedektifkız +1 yıl Araştırda konuş Yorumla
Rk1252 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 76% +1 yıl İlk kez duydum, uzaylılar gibi ufo falan gösteriyolarmı, nesine inanılıyo mesela, boynuzu falan mı parlıyo geceleri 0 0 Yorumla
cyclaxs7 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Genelde görmediğim hiçbir şeyi gerçekçi bulmuyorum 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 341 cevap paylaştı. İskoçya'nın ulusal hayvanı diye duymuştum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Değil 0 19 Yorumla Sorusorandedektifkız +1 yıl Olabilir de olmayabilir de bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keşke siteye TC ile girinse Yorumla Sorusorandedektifkız +1 yıl Değişik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne değişik? Yorumla Sorusorandedektifkız +1 yıl Sensin işte yaşımdan size ne size mi hesap vereceğim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşınla ilgili bir şey mi söyledim? Yorumla Sorusorandedektifkız +1 yıl TC ile girinse derken? Başka ne demek istemiş olabilirsin her neyse kimsenin bir konudaki düşüncesi bir başka kişiyi ilgilendirmez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl TC iyi girilirse iyi olur bence o bakımdan Yorumla Sorusorandedektifkız +1 yıl 🤦♀️🤦♀️ Yorumla Sorusorandedektifkız +1 yıl TC düşünmeden önce yazmayı öğren 😎 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙆🙆 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hata yapabilirim ne var bunda? 🐸 Yorumla Sorusorandedektifkız +1 yıl Bana ne ne yaparsan yap Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman niye önce yazmayı öğren diyorsun? 🐸 Yorumla Sorusorandedektifkız +1 yıl Çattık adam mı seciyon kafa mı buluyon gizli uye Yorumla Sorusorandedektifkız +1 yıl Sataşmayı özlemişim ama iyi geldi sağol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kötü bir şey demedim? Yorumla Sorusorandedektifkız +1 yıl Arada takılırım ben öyle boş ver bu kadar yeter Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
12 15 yaşındaki weletler siteyi işgal ediyor
Araştırda konuş
İlk kez duydum, uzaylılar gibi ufo falan gösteriyolarmı, nesine inanılıyo mesela, boynuzu falan mı parlıyo geceleri
Genelde görmediğim hiçbir şeyi gerçekçi bulmuyorum
Bı aralar gerçek olduğuna inanıyordum ve hala inaniyorum
İskoçya'nın ulusal hayvanı diye duymuştum
Gerçek
Hayır inanmıyorum
Değil
Olabilir de olmayabilir de bence
Keşke siteye TC ile girinse
Değişik
Ne değişik?
Sensin işte yaşımdan size ne size mi hesap vereceğim
Yaşınla ilgili bir şey mi söyledim?
TC ile girinse derken? Başka ne demek istemiş olabilirsin her neyse kimsenin bir konudaki düşüncesi bir başka kişiyi ilgilendirmez
TC iyi girilirse iyi olur bence o bakımdan
🤦♀️🤦♀️
TC düşünmeden önce yazmayı öğren 😎
🙆🙆
Hata yapabilirim ne var bunda? 🐸
Bana ne ne yaparsan yap
O zaman niye önce yazmayı öğren diyorsun? 🐸
Çattık adam mı seciyon kafa mı buluyon gizli uye
Sataşmayı özlemişim ama iyi geldi sağol
Kötü bir şey demedim?
Arada takılırım ben öyle boş ver bu kadar yeter
Peki