İncel erkekler biliyorsunuzki içlerinde kadınlara büyük nefret besleyen tayfa zamanında kadınlar tarafından ezik görülmüş aşağılanmış rezil edilmiş kişileri içlerinde bulunduruyorlar ve bu durum onları içten içe bitiriyor kızlara yıllarca nazik davranmış ama karşılığında hiçbir iyilik ve nazik davranış görmeyip bide üstüne alay ve zorbalık görmüş birçok kişi var, kadınlar kabul etselerde etmeselerde materyalist varlıklar ve para veya tip olmayınca kimseye bakmazlar kötülemek amaçlı değil doğaları böyle yapıcakları bişey yok ama gerçek şu ki kadınların materyalist doğası erkeklerin ciddi anlamda psikolojisini bozuyor
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Parasız bir evlilik yürümez kadın erkek farketmiyor bu devirde. Beğenmediği insanı kimse tanımak istemez içini merak etmez. Bunun için psikoloji bozulan erkek biraz kendini geliştirsin
Kusura bakma ama düşünce şeklin çok yalnış, parasız evlilik yürür ya da beğenmediği insanı kimse tanımak istemez demedim sorumda saygılı bir şekilde kadınlara nazik davranıp saygılı bir şekilde onlara açılan bir erkekle bile arkasından gülüşüp onur kırıcı hareketler sergileyen kadınlardan bahsettim bi erkeği beğenmeyebilirsin parasal durumunu yeterli bulmayabilirsin ama onunla sağlıklı iletişim kurup zorbalık yapmamak senin elinde
Düşüncem yanlış değil sende aynı şeyleri söylüyorsun zaten. Kırsınlar demedim uygun bir dille reddetsinler sonra umut verdi diye algılanmasın. Baştan belli etsinler
Ben soruyu anlamayıp bu şekilde yazdın sandım o yüzden öyle söyledim tamamdır iyi günler
Vah vah güçlü bir irade herkeste yok tabi. Kimseye suç atmaya gerek yok.
Bakın size durumu açıklayım hanımefendi, düşünün bi kadına kriterin ne dediğinizde direkt 1,85 üstü ile lafa başlar çoğu zaman böyledir bu ben 1,87 biri olarak yazıyorum istesem bende uzunum diye bu durumu görmezlikten gelebilirdim ama hem cinsimi korumak tabiki önceliğimdir tıpkı sizin hemcinslerinizi koruduğunuz gibi, erkeğe kriterin ne diye sorulduğunda ise çoğu zaman nefes alsın yeter diye cevap verir espri gibi algılanır ama içinde fırtınalar kopuyordur acının tatlı tebessümdür o söz dünyada çark böyle döner durum bu
Benim öyle kriterlerim yok valla hep aynı tip kızlarda şansını denemek hüsran yaratır tabi. Bi kız sevmeden önce her şeyi sayabilir tabi erkek de aynı ama biraz vakit geçirip hoşlanırsa zaten kendini esnetir herkeste böyledir zaten
Benim anlatmak istediğim esnetme kısmından önceki kısım zaten o kısma gelmeden önce gözüne hoş gelebilecek en güzel erkeği seçme eğilimi var kadınların çoğunda ama erkeklerde size arkadaşımdan örnek veriyim geçen sene hiç sevgilisi yoktu bu sene önüne gelen herkesi kabul etti çünkü kadınlar seçici erkekler seçilendirler johnny deep olsan bile kadın seni seçer ve seninle konşur johny deep farketmeden bakmışın sevgili olmuşlar
Hemen pes mi ediyolar? Doğada bile bi erkek kaç dişiden ret yiyo biliyo musun? Defalarca şansını deniyor. Milyonlarca insan var hadi buna binlerce diyelim sana uygun bir eş olsa zaten karşılıklı gelişir her şey. Olay uyumda. Bakıyosun kızı seviyosun deniyosun ve tabi ki olmuyor. Eş seçerken dikkatli olmalısın. Johnny Deppte bişi yok. Tamam çekici filan da yani uygun bir eş mi? Her şey şan şöhret para tip ya da senin tabirinle efendilik değil. Zaten j. depp diye düşünmeden atlayan slktır. Sana da kimse bu yüzden atlamasın yani o da saçma
Yav he kadınlar materyalist ama erkekler değil
Değil tabi