Yav arkadaşlar babam iyicene delirdi rüyasında gördüğü kutsal bir yer varsa gidiyor, kurban kesecekmiş. Devamlı böyle "bu işte bir hayır vardır" diyip oraya buraya para saçıyor. Napcam ben yardım? 😁
Not: Çok para harcıyor bu konuda. Lütfen çözüm önerisi verin eleştirmeyin ne olduğunu biliyorum.
Not2: Babam ve annem ayrılar.
Not: Çok para harcıyor bu konuda. Lütfen çözüm önerisi verin eleştirmeyin ne olduğunu biliyorum.
Not2: Babam ve annem ayrılar.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Annenle baban ne zaman ayrıldı çok oluyor mu
Baya oluyor 6 7 yıl bilmiyom
Hmm
Eeee?
O ga da shajshhs ya ne bileyim ne tavsiye vereyim bilemedim babanla konuş ara sıra dertleş iyi gelir belki
Yav dertleşiyoruz bazen de diyorum "yav gidip paranı rüyanda gördüğün şeye mi harcayacaksın?" sonra kızıyor filan 😁 bugün de gitmiş içerde dedikodumu yapmış ulan varya biz ne sırlar taşıyoruz başkasına vermiyoruz bu gitmiş sırrımızı açıklamış 🙁.
Ne sırrınızı açıklamış 😶😶🌫
Deki baba dedikodu günah değil mi
Babamın bende bir sürü sırrı var gidip anlatmıyorum. Bu gidiyor beni bitirecek yerden vuruyor 🙁
:( bu anneler babalar niye böyle yav
Ya ben duydum ama doğru mu değil mi bilmiyorum. Doğru duyduysam şimdi tüm heryere yayılcak ve bu sır yüzünden hayatım kararabilir. Bunu da ayrı bir soru olarak sorcam 😁
Bana söyle bi bakim 😶🌫
Evet anneler ve babaların böyle saçma sapan çocukca şeyleri yüzünden diğer işlerimize zaman bulamıyoruz. Gelde bu olayı düzelt.
Özelden yaz söyliyim kötü bişey değil ama bu soruyla alakalı 😁😁
rapor al babana mal varliklarina el koyun
O kadar değil be 😁 ben parasını tutumlu harcasın kendisine bir ev alsın isterim.
Parasında değilim işin babamın bu yönünü sevmiyorum düzeltmek istiyorum sadece
psikoloğa götür
Gitmiyor
Bilime doktora uzak "kendi ilacımı kendim alır kendi rahatsızlığımı kendim bulur iyileştiririm kendimi" diyor.
Ne güzel işte, parasını Allah yolunda harcıyor.
Ya öyle değil evi yok fakir gariban hep parasını başkalarına harcıyor. Harcasın da Allah bunun da hesabına sorar. Kendisine harcamıyor.
Anladım😕
Sence ni yapabilirim?