Güneş ısısını güneş meydana getiriyor ben bütün evreni bir bütün olarak düşünüyorum yani sende güneşin bir parçasın güneşte senin bir parçan felan filan
doga dedigimde :) sen bir doga olayimisin diyordun ya :) hani sen bir soyle bakiiim oleyse :) akildan ihsandan uzak bir yorumunu gorelim duyalimda ona gore dalga gecicem
cok akilli soru soran arkadasim :) doga olayidir doga :) tesekkur et bilgiye sadik kal :) egitebilir bir insan ol :) boylelikle insanlarda seni parmakla gosterip iste o... bu demesinler :)))
Kim değil, kimler öğretti diye sorulur İnsan konuşmayı bir kişiden öğrenmez Aile akrabalar çevre ve medyadaki sesli materyaller konuşmayı öğrenmeye katkı sağlar
Onlar da benzer şekilde öğrendi. Kafan bu kadar çalışmıyor mu? Şahsa bağlı konuşmadım insanların geneli için dedim. Okuduğun 2 satırlık yazıyı bile anlamıyorsun
kus kafali :))) sen anladinmi :) 3 gr aklin var birde insanlara komedyenlik yapiyorsun :) onlarda benzer sekilde ogrenmismis :) bilgi ilim degilse ufkun bir b... k ne anlarsin ne ogrenirsin :) simdi google amcaya yagmur yaz :) ne diyor oku oyle gel :) bilmiyorsun ogrenmeyide beceremiyorsun saf adam
babam allaha sukur basimda :) senin gibiler gibi annesi tek babasi cok olanlarida boyle seve seve adam ederim:) edebiyata gelince senin gibi bir cobana laf yerlestiriyorum de yi da yi ayriyi butisigi degilkoyunca hoplattigimi gosteriyorum :)))
hahahaha bak onu bile biliyor o meslegin bile bir hikayesi vardir da :) senin gibi bir o. cocugunu o meslegi yapan 5 kisi birlesse doguramaz :) doga olayi seni :))))
yaaa bak hadi ben yasamis olayim sigir bunu bile bilmiyorsun seni doguranin meslegi icin konusuyorsun yagmuruda biliyorsun ya g... t :))) gizli olunca zeka olmayinca :) hemen aile genlerine dondun :)
senin gibi eksiklere ogretiyorum toplumdan dislanmis zavallilari duzeltiyorum yagmurdan nasil karakterin kisiligin ortaya cikti bak tam bir... :) artik sana kufure bile yazik cunku eksik kalir oyle zavalli ucuz basit mahlukatsin :))))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bulutlar
Dinsizlik propagandası yapacağın o kadar belli ki.
Allah yağdırır ulan Allah.
🤣🤣🤣🤣🤣 ne propagandası yapıyorum?
Ne kadar saçma bir soru bulutlar yağdırır
Bulutları kim meydana getirir?
Su buharlaşarak gökyüzüne çıkar ve bulutlar oluşur
Suyu kim buharlaştırıp gökyüzüne çıkarır
Güneş ısıssı
Havaya göre daha sıcak olduğu için buharlaştığı anda parçacıklar daha hızlı titreşirler ve yukarı doğru çıkarlar
Güneş ısısını kim meydana getirir?
Kısaca güneşi kim meydana getirdi? Kestirmeden sorayım
Güneş ısısını güneş meydana getiriyor ben bütün evreni bir bütün olarak düşünüyorum yani sende güneşin bir parçasın güneşte senin bir parçan felan filan
Isının kaynağı güneş olabilir fakat ısıyı meydana getiren güneş olamaz. Tıpkı sobayı ısısını meydana getirenin soba olmaması gibi
yagmur bir doga olayı
Ne alaka? Sen bir doğa olayı mısın?
Doğa ne?
nasil oluyormus soyle bakiim :) ben doga degilsem neymisim:)
Yağmuru sen mi yağdırıyorsun?
doga dedigimde :) sen bir doga olayimisin diyordun ya :) hani sen bir soyle bakiiim oleyse :) akildan ihsandan uzak bir yorumunu gorelim duyalimda ona gore dalga gecicem
Akıldan uzak yorumları sen yaptın zaten, kendinle dalga geçebilirsin
cok akilli soru soran arkadasim :)
doga olayidir doga :)
tesekkur et bilgiye sadik kal :)
egitebilir bir insan ol :)
boylelikle insanlarda seni parmakla gosterip iste o... bu demesinler :)))
senin ağzından çıkan sözle yahut klavyenden çıkan hafrlerle doğa olayı olmaz. Doğanın ne olduğunu bile açıklayamamışsın
iste diyorum ki senin agzindan cikani duyayim ona gore dalga gececwgim soyle bakiiiim :)))) korkma kizmicam :)
hadi sekerde vercem sana
Sen kızsan ne olur ki? Soruyu ben sordum, sana zorla gel buraya yorum yap demedim
eee cevap verdim :))) demekki yanlis biliyorum :)
dogruyu soyle bak elma sekeri vercem
Günlerdir şeker diye ağlıyorsun
Al sana şeker 🍬🍬🍬🍬🍬 😂
yaaa bak kim kandirdiysa sende var iste :))))
gordunmu zoru gorunce :)))) tutuluyorsun :)))
kizmayacagim ufaklik soyle bakiiim bi :) biliyorsun ya :)
yok ben pazardan aldım, senin gibi bebeler ağlamasın diye
heeee onu aldin yani yoksa seker nasil oldu :)))) heee depremler falan :) coban seni :)))) bilgi yok akil yok hikaye cok ama :)))
Konuşmayı öğren
hadi bakalim :)
sana konusmayi kim ogretti öleyse :))))
bir soyle yaw niye korkuyorsun bu kadar :)
Kim değil, kimler öğretti diye sorulur
İnsan konuşmayı bir kişiden öğrenmez
Aile akrabalar çevre ve medyadaki sesli materyaller konuşmayı öğrenmeye katkı sağlar
onlara kimler ogretmis
sen meteryalmisin haaaa :))))
Onlar da benzer şekilde öğrendi. Kafan bu kadar çalışmıyor mu? Şahsa bağlı konuşmadım insanların geneli için dedim. Okuduğun 2 satırlık yazıyı bile anlamıyorsun
kus kafali :)))
sen anladinmi :)
3 gr aklin var birde insanlara komedyenlik yapiyorsun :)
onlarda benzer sekilde ogrenmismis :)
bilgi ilim degilse ufkun bir b... k ne anlarsin ne ogrenirsin :)
simdi google amcaya yagmur yaz :)
ne diyor oku oyle gel :)
bilmiyorsun ogrenmeyide beceremiyorsun saf adam
Sen babanın kim olduğunu öğrenirken Google amcana mı sordun? 😂
Zaten amca diyorsun
Kimin çocuğusun sen?
Öğrenmeyi de
(Ayrı yazılır)
Öğren de gel
babam allaha sukur basimda :)
senin gibiler gibi annesi tek babasi cok olanlarida boyle seve seve adam ederim:)
edebiyata gelince senin gibi bir cobana laf yerlestiriyorum de yi da yi ayriyi butisigi degilkoyunca hoplattigimi gosteriyorum :)))
Havlamayı kes genelev çocuğu
hahahaha
bak onu bile biliyor
o meslegin bile bir hikayesi vardir da :)
senin gibi bir o. cocugunu o meslegi yapan 5 kisi birlesse doguramaz :)
doga olayi seni :))))
Yaşadığın için o mesleğin hikayesini iyi bilirsin 😂
Genelev çocuğu gavaaat seni
yaaa bak hadi ben yasamis olayim sigir bunu bile bilmiyorsun seni doguranin meslegi icin konusuyorsun yagmuruda biliyorsun ya g... t :))) gizli olunca zeka olmayinca :) hemen aile genlerine dondun :)
Şu tipe bak bir baltaya sap olamamış işsiz
Günlerdir sorumun altında havlıyorsun
İşin gücün yok mu senin
Boş genelev çocuğu
senin gibi eksiklere ogretiyorum
toplumdan dislanmis zavallilari duzeltiyorum
yagmurdan nasil karakterin kisiligin ortaya cikti bak
tam bir... :) artik sana kufure bile yazik cunku eksik kalir oyle zavalli ucuz basit mahlukatsin :))))
Sen daha kendini düzeltememişsin ezik
Amarika 🥸 😁
Allah
Gök Tengri