Birini cinsel saldırıdan dolayı şikayet etmiştim ama takipsizlik kararı aldı bu olay benim adli sicil kaydıma işler mi biri beni araştırsa öğrenebilir mi? Dava hiç açılmadı ben de olayın mağduru konumundayım
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Mahkemeden hüküm alan sanıkların adli sicil kaydı olur, hagb kararı hariç.
Ben şikayet eden tarafım herhangi biri araştırsa benim şikayet ettiğimi bulabilir mi
Hayır, gizlilik nedeniyle sadece UYAP üzerinden erişim saglanabilir.
Benim uyapımda gözükmüyor karar takipsizlik falan hiçbir şey yok ne zaman düşer uyapa peki ya da hiç düşmeyebişir mi
Davacı ve davalı avukatı dışında hiç kimse soruşturma dosyasına erisemez. Takipsizlik kararı verilmiş, konu kapanmış.
Herhangi bir sorun yok, sen keyfine bak
Evleneceğim kişinin ailesi çok nüfuslu araştırsalar öğrenebilirler mi peki herhangi avukat tanıdıkları yok benim ve karsı tarafın avukatını da tanımazlar ki tanısalar da gizlilik var diye dusunuyorum nufuslular diye öğrenebilirler mi
Öyle bir durum mümkün değil, gizlilik kararı gereği hiçbir bilgi verilmez. Kafana takma, rahat ol diyorum
Ailem bunu anlamıyor ne yapacağımı şaşırdım namusumuzu iki paralık ettin bu aile duyarsa seni rezil eder bizi rezil eder diyip duruyorlar ayrılmak istemiyorum ama öğrenilmesinden korkuyorum
Sizin uyabınıza da hiçbir zaman düşmez, adliyeden bir avukatın aklına gelip de sorgular ise çıkar sadece
Sen ailene durumu bu şekilde net anlat, ben seni anlıyorum. Dosya kapandı, bitti
@Mchukuk En doğru bilgi için teşekkürler 👏
Rica ederim🙏
@Mchukuk Nişanlım avukat ama hiç beni sorgulamadı bu olaya ihtimal verebileceğini düşünmüyorum çünkü hiç sormadı şirket avukatlığı yapıyor kendi sahibi olduğu şirketlerinde
Muhtemelen bilmiyordur bile nereden nasıl sorgulanacağını, rahat olun😊
@Mchukuk umarım bilmiyordur yani soruşturma değil en fazla bana acılmıs ya da benim actıgım bir davaya bakar diye tahmin ediyorum onu da hiç açmadı zaten peki ulaşmak istese kolayca ulaşabilir mi
İstese ve prosedürü bilse ulaşır, ama ihtimal vermiyorum
@Mchukuk yani beni çok seviyor böyle bir olaya karışma ihtimalimi bile düşünmez dindar muhafazakar bir aileden geliyorum ben de ayroca ben mağdur oldum bana acıması gerekmez mi öğrensede neden ben suçlu oluyorum ki...
Acıması gerekir gerekmez o kısma karışamam ben, yorumum sadece hukukla ilgili
@Mchukuk teşekkürler yorumlar için yüzde kaç ihtimal verirsiniz peki öğrenmesine
Bence yüzde 5
@Mchukuk düşük ihtimal diyorsunuz yani aileme böyle mi anlatmalıyım
kayıtta avukatlar gorur e devletten bak 5 sene sonunda sılınır
Avukatlar e devlet şifremi bilmeden uyapıma girmeden nasıl görüyor
tc kımlıgını bılmelerı yeterlı
Ama ben şikayet eden tarafım yani ne yapabilirim mağdur ettiler beni
Nasıl silebilirim peki kendiliğinden silinir mi
Öğrenemez, hiçbir yerde de çıkmaz
Merhaba avukat mısınız
Eğer avukatsanız aileme yapabileceğim tarzda bir konuşma yapsanız yazsanız bana ben de aileme konuşsam bizi rezil edeceksin diyip nişanı atacaklar çünkü
Evet avukatım
Yardımcı olmaya çalışıyım
Olay şöyle ben cinsel saldırıdan eski erkek arkadaşımı şikayet ettim delil yetersizliğine bağlı olarak takipsizlik kararı verdi cumhuriyet savcısı olay kapandı ama Şu an baska biriyle evleneceğim bu aile çok muhafazakar ve iktidara yakın öğrenebilirler mi dosya bile olmamış bu olayı
Sizin e devlet vs herhangi bir yerde çıkmaz, gidip adliyeden soruşturma dosyası sorgulamaları falan lazım, kimsenin de böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum, zaten avukat olmadığı sürece şahsın kendisi dışında kimseye bu tarz sorguları yaptırmazlar
Benim adıma olan soruşturma dosyalarını mı sorgulamaları gerek yani peki ben gizlilik kararı aldıramaz mıyım kimse öğrenemesin diye böyle bir durum yok mu
Ben anlamıyorum hem mağdur oldum hem de öğrenilse ben rezil oluyorum ne yapacağımı şaşırdım kendi şahsi bilgimi nasıl gizleyebilirim uyapımda gözükmüyor ama gidip araştırmaya kalksalar bulurlar mı
maalesef gizlilik kararı aldıramazsınız, zaten biri sizinle evlenmeden soruşturma dosyalarınızı dahi sorgulatıyorsa ciddi güven problemi var demektir, normalde genelde icra ve dava dosyaları sorgulatılır, soruşturma dosyası sorgulatmak pek düşünülmez, o kadar araştıracaklarını zannetmiyorum, o noktaya gelirse de ilişkinizi ciddi manada gözden geçirmeniz gerektiğini düşünüyorum
Üstüne maalesef ki benim nişanlım avukat birini şikayet ettiğimi hiç söylemedim o yüzden bilmiyor sorgulamadı da böyle bir şeyi ama ailem karşısına çıkarsa ne yapacaksın diyor aşağıda biri 5 sene sonra silinir yazmıs silinir mi öyle bir şey var mı yani ben en fazla dava dosyalarımı sorgulatacağını düşünüyorum ki beni çok seviyor hiç böyle bir şey yapmadı
5 sene falan yok, kafanızı karıştırmayın, o sabıka kaydı ile ilgili bir durum, benim verdiğim bilgiler ne ise o, yarım yamalak bilgileri dikkate almayın
Saldırı nasıl ispatlanamadi? Olay neydi?
Delilleri yok ettiler
Delil var mıydı? Olay nasıl oldu anlatmak ister misin rahatsız olmayacaksan
maalesef ki pislik yapıp örtbas ettiler
Yok islemez senin bir suçun yok ki
Ailem evleneceğin kişi araştırır bulur diyor ama ben suçsuzum sadece ispatlayamadım takipsilik kararı aldı
Ne alakasi var niye arastirsin evlenecegin kisi
Ben zengin nufuslu ailenin cocuguyla görüsüyorum şuanda ailem seni araştırırlarsa bulur diyor ama ben magdurum cok uzuluyorum napıcam diye
Tamamda dava acilmadi birsey olmaz
Malum partili ve çok zenginler dava açılmasa da öğrenebilirler mi?
Anlamiyonng galiba neden arastirsin
Ailem diyor ki çok zenginler bize göre seni çok araştırırlar ama dava açılmadı takipsizlik verildi benim adli sicil kaydımda bir şey yok şikayet eden tatafım zaten evleneceğim kişiye de bu olayı söylemedim kabullenecek bir yapıda değil diye gbt de falan çıkmadığı sürece öğrenebilirler mi
Ailen bu tarafi istemedigi icin sana karsi korkutmaya calisiyorlar
Yani dava açılmadı zaten davayı açan bendim takipsizlik verildi cok zenginler ama gelinimiz kimleri zamanında şikayet etmiş diye araştıracaklarını düşünmüyorum ailem kesinlikle ayrıl öğrenilirse rezil edersin bizi diyor ne yapacağımı şaşırdım seviyorum nişanlımı da
Ne alaka
Hayır asla