arkadaşlarının aklıyla gidip bana 2 gün yazmadı. bahane ettiği şeyde mangala gittiği bir arkadaşına eziğin teki demem sizce kim haklı?

arkadaşlarının aklıyla gidip bana 2 gün yazmadı. bahane ettiği şeyde mangala gittiği bir arkadaşına eziğin teki demem sizce kim haklı?
Ya herkes herkesi sevmek zorunda değil ama değer verdiğin birinin yakınlarına da ezik demezsin yani. Kimseye denmez, ne kadar kötü bir laf, ergen misiniz bu ne? Çok ısınamadım dersin, kafalarımız pek uyuşmadı dersin, güzel dille anlatırsın kendini
Çünkü kendine pay çıkarmak isteyen zenginliğini kullanarak erkeklik eksikliğini pahalı mekana götürerek kapatmaya çalışan eziğin teki
Kendi vizyonsuz oluşunu kabul etmiyorsa arkadaşının etik olmayan davranışını savunamaz
Öyle olabilir evet ama her haz etmediğimiz insana böyle kabalaşırsak da olmaz yani herkes sınırlarını bilmeli
Cevap
2Cevap
Bence o kisiye ezik den dogru defil ki sen bu kisiyi tanimiyosun oyle demis arkadas insan bence hakli olani savunmali sevgiliside olsa ynalisi oldugunda soylemeli
Bu kızın yaşı çok küçük. İkincisi seni Sevmiyor ve son olarak geri dönmeyecek ve seni hep özleyecek.
İrtibatı kesip yoluna bak.
koskoca öğretmen
Sen böyle şeylere sıcak bakıyorsun öyle mi baya genişmişsin
Yani arkadaşına hakaret etmen hoş olmamış kızda aşırı tepki vermiş sana hakaret etmeye başlamış iki tarafta suçlu
Bahsettiği arkadaşlar erkekse bu kadından hayır gelmez. Yol yakınken kaç git
Erkektir ve saygı bekliyor benden
Erkeklerle içli dışlı olan kızlardan hayır gelmez
Yanlış buluyorsan bile bunu bu şekilde dile getirmen tabiki doğru olmaz ben kıza hak verdim
Hangi dil gerekiyormuş en kibar haliyle yazdim
Eziklerle takılmasın kendiyle yüzleşmek istemiyor altında yatan sebep içinde yaşadığı eksiklik bunu da kimse söylemez
Niye insanlara durduk yere laf ediyorsun ki kız haklı?
durduk yere değil ezikle takılam eziktir bunu kabullenmiyor bana ezik diyo farkı anladın
Arkadaşlarına hakaret etmen hoş değil ama bacımızda gereksiz büyüklenmiş
Hayat enerjinize hayran kaldım hayatı bu kadar ciddiye alıp kavga falan edebiliyorsunuz
Kiz hakli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?