Bugün yolda yaralı kumru buldum, kanat çırpamıyor maalesef. Sadece devamlı su içmeye çalışıyor. bir şey yediremedim. Bazı tüyleri kopmuş. İyileşmesi için ne yapa bilirim lütfen önerilerinizi yazın.

Bugün yolda yaralı kumru buldum, kanat çırpamıyor maalesef. Sadece devamlı su içmeye çalışıyor. bir şey yediremedim. Bazı tüyleri kopmuş. İyileşmesi için ne yapa bilirim lütfen önerilerinizi yazın.
Geçmiş olsun bende bulmuştum çok önceden bence veterinere götürün. Yaralı kuşu bir veteriner veya kuş rehabilitasyon merkezi gibi uzmanlara götürün. Bu profesyoneller, kuşun durumunu değerlendirebilir, uygun tedaviyi sağlayabilir ve iyileşme sürecini yönlendirebilir.
Tarım orman müdürlüğünü arayıp yardım isteyebilirsin. Bu bebek daha, uçamaz. Buğday, bulgur vs. vermeyi dene. Su içmesi iyi bir şey, bir gün aç kalabilir ama susuz kalmasa iyi olur.
Kanatları uçabilecek raddede gelişinceye kadar misafir edebilsen süper olur aslında.
Cevap
9Cevap
Ya kıyamam… onu orada bırak yanına su koy bi tabağa veya kaba. Birde buğday al ver ona bulgur falan da olur
valla ben baktım ama öldü yani durduk yerde, veterinere mi götürsen bir kere
Bir süre evde besle direnç kazansın. Kırık Simit varsa simiti ısla ver. iyileştiği de uçar zaten
bende bulmuştum ve öldü:( bilmiyorum ki bende
bu güvercin. veterine götür bence
Psikolojik sorunların mı var? Gagası çok uzun, güvercin kesinlikle değil. Şehirde Asfaltın ortasında buldum ne bileyim ailesi nerde.
Türkler müdahale ederken öldürüyor dikkat et
Yarılı değil yavru bu kuş
Afiyet olsun
Veterinere
Vetirinere görürsene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?