+1 yılTrampa :) Hani ne derler bilir misin? Sokaklarda bir elektirik direği var yaa :D Hani bilirsin her sokakta bir direk vardır yaa! :) Elektrik direği kadar uzun bir burnun vaaar :D Haah haah haa! Bi'de bişi var bilir misin? Sinop'u bilir misin? heeh heeh hee :) hiih hiih hiii Senin o burnun Sinop burnundan bile daha uzun. Pinokyo ile eş değer :) Vallahi bu sabah beni çok güzel eğlendirdin güldürdün ya çok sağol. Allah ta seni mutlu etsin güldürsün inşallah. Burnu saymazsak çok yakışılı vede karizmatiksin :)
24 Yorumla- +1 yıl
Bişey değil ben teşekkür ederim. Normalde ben eskiden çok komik biriydim şimdi komikliği biraz unutsamda çevremdekileri güldürmeyi severim :)
- +1 yıl
Hiç artı 1 alamıyorum yaa! :)
En İyi Cevaplar
2 yıl önce burun ameliyatı geçirmiştim öncesini ve sonrasını çekip yan yana koymuştum fark aşağıda :)
www.dropbox.com/.../IMG_0002.JPG?dl=003 Yorumla
+1 yılcetvel verin :) ben erkeklerde kucuk burun sevmem cok buyukde olmasin.. seninki iyi bence.. cok hafif buyuk.. ama ideal boy bence.. azcik buyuk olunca erkeklerde daha karakteristik bir surat oluyor bence..
01 Yorumla
+1 yılBüyük olan burunlar değil, yukarıda olan çenelerdir. Kanaatime göre olumsuz herhangi bir durum görünmüyor. Ki olsa bile görünmemeli de zaten... Hepimizden yansıyan Aynı ÖZ...
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
+1 yılYakışıklısın yani burun da ee bir de o kusurun olsun.
29 Yorumla- +1 yıl
anladığın için mi eksi verdin:D
- +1 yıl
Teşekkürler ya demek ki ya kıskanç ya da beni takipe almış muhalifim:D
- +1 yıl
Yok seni demek istedimD:
- +1 yıl
ama beni de kıskanırlar:D
yandan görsek iyi olurdu hebehübeühübüebüheübüeühüeübüehüeübüeühübeüü
https://www.youtube.com/watch?v=e1dvSlvZLG801 Yorumla
+1 yılYok be ya bu insanlar hep böyle herhalde uğraşıcak illa bir yer buluyorlar. Biri bitiyor of şuram şöyle çok kötü bilmem ne burnun normal yani yüzüne çok yakışıyor bir bütün olarak ele almalıyız :)) sana en uygun olanı yaratılmış
01 Yorumlaburun için laf etmek, beğenmemek falan iyi değil diyorlar, ben de kendi burnumu hiç beğenmem ama dikkat etmemeye çalışıyorum. ama kötü durmuyor seninki de takma kafana.
01 Yorumla
+1 yılBöyle büyük olduğu belli değil de geniş duruyo erkekte sknti değil ya bu görüntü kızlara hiç yakismiyo :) başka yandan foto alalım mumkunse
06 Yorumla- +1 yıl
tamam sknti yapma :)
- +1 yıl
Ama profil de ki foto da hiç abartı aşırı bişey yok gayet normal bunu bil :)
- +1 yıl
Evet iyi geceler :)
+1 yılÖyle önden çekersen anlamayız. Gitmiş burnunu en anlayamayacağımz sekilde çekmişsin ne bekliyosun bak sinirlendim :d
01 Yorumla
+1 yılEvet hafif büyük ama erkeklerde burun o kadar göze çarpmıyor, rahat ol takma kafaya seni beğenen böyle beğenmeli zaten biçok kızın burnundan düzgün bir burnun var şükret
01 Yorumla- Diğer konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılAy burcun cok buyuk burnum cok buyuk dedigin icin (gerci ay dememis olabilirsin) resim acildiginda direkt burna baktim. ilgiyi o yine cektin yani.. bence o kadar da abartmana gerek yok.
02 Yorumla- +1 yıl
Super.
Gizli Üye(30-35)+1 yılburun küçültme egzersizleri var ondan dene ben denedim işe yarıyor
bu hareketleri yaptıkça burundaki kan dolaşımı hızlanıyor ve et kısmı küçülüyor eğer kıkırdaktan büyükse küçülmez
www.cilt.net/.../00 YorumlaBurun farkıyla büyük geldi ama elinde yapacak bişey yok. Büyük burunda iyidir gardaş hiç takıntı etme kendne.
05 Yorumla
+1 yılÇok takılacak düzeyde değil birazcık büyük sıkıntı etme kendine :)
01 YorumlaDiğer konusunda 1b cevap paylaştı. Altta öğrendim ki hemşerimsin. :) Hemşo hiç sıkıntı yok bir yerinde. Seninden daha uzun burunlu mankenler bile var, salla yakışıklısın ;)
01 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen büyük burun görmemissin :D Takmaa bir erkege göre gayet normal ;)
01 YorumlaHayır mukemmel ya ne buyuğu çok iyi 👍 yuzune uygun babyface gözler ne renkti kardeşim
03 YorumlaAnar neler doquruyor hey yavrimmm heyy. Giderin var burnun aqzın kutu qibiyy
03 Yorumla
+1 yılYo hayir gayet guzel duruyor yuz tipine super yakisior
08 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim :)
- +1 yıl
O yuzden fazla takilam burnuna cunku daha kucugu yuz tipine gitmez yakismaz
- +1 yıl
:) tesekkurler
- +1 yıl
:):)
+1 yılBüyük ama fazla takılma herkesin birkusuru vardır. 😊
11 Yorumla- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoş ver burnu büyük olanın... iç dünyası da geniş olurmuş.
01 Yorumla büyükse çkarıp atcan mı :D benim de büyük ama barıştım artık gül gibi geçinip gidiyoz :D
01 YorumlaBurnunu dik tutsan uzun gözükmez. Nefes de alıyorsa gayet normaldır
03 Yorumla
+1 yılTamam anladık yakışıklısın.. Yemezler bu burnum büyük mü ayaklarını :D
23 Yorumla- +1 yıl
Ön yargı mı :D :D olum normalsin işte :D burnunda senin yüz yapına göre normal. Yakışıklı olduğunu söyleyince şaşırdın mı anlamadım :D Sanki "evet büyük müş" diyince daha normal bir cevap alacakmışım gibi geldi :D
+1 yılKardeşim ALLAh'ın vermiş oldugu birşey. bence Yargılamak bızlere düşmez kusura bakma yorumsuz.
01 Yorumla
+1 yılAllah ilk ønce burnu yaratip yuze ona gøre sekil verirmis bnce herkzin burnu kndne yaksiiyor :)
13 Yorumla- +1 yıl
yok øyle dusunme :D rabbim neylerse guzl eyler :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok normal. ama biliyorum biz ne desek bos cünkü kafana kazimissin büyük diye :D kendimden biliyorum. mutlu olmak istiyorsan ameliyat ol. ama dedigim gibi sorun yok büyük degil yüzüne uygun
01 Yorumlaziza.qip.ru/.../02_nose_147885.jpg
bakta haline şükret00 YorumlaDiğer konusunda 517 cevap paylaştı. Allah en çok burnu yaparken özen gösterirmiş. seninkini herhalde seri üretime bağlarken arada kaynatmış :( :D.. şaka l*n şaka güzel : )
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbüyük diyen halt etmiş maşallah yakışıklı çocuksun kıskanıyorlar seni çekememezlik seziyorum bunu diyenlerde takma bunları :)
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :)
+1 yılİtici değilde kendine güven biraz kimse burnuna bakıp bu çocuk çok çirkinmiş demez kendine guven
03 Yorumla- +1 yıl
Takmamaya çalış seni seven herturlu sever zaten :)
+1 yılHayir burnun yuzune ck yakisiyo gozlerde ck guzel bu arada :)
02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim ;)
+1 yılanne trabzon baba yunanistan ben burnumu cok seviyorum boş ver kardeşim allah en zor burnu yaratıyormus insanı yaratırken seni begenen öyle begnsin
04 Yorumla- +1 yıl
sıkıntı yok ki ereli olursan ol bence yakışıyor kardeşim
- +1 yıl
rica kardeşim
Fazla büyük değilde büyük olması bir acıdan iyi diye bir efsane vardır burnu büyük olanın başka bir yeride büyük olurmuş derler
05 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence o kadar abartılcak kadar değil. Aldırmaya gerek yok diye düşünüyorum. Hem seninki büyükse benimki ne o zmn :(((
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBakmaman gözlerin açısından daha iyi olur :))
+1 yılburnuna sokayım ana sayfayı her açtığımda aynı başlık
11 Yorumla
+1 yılAyna karsisinda fazla zaman geciriyorsan olabilir boyle seyler burnun buyuk degil
01 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. benim burnumu görmeden öyle deme hacı İstanbul'a üçüncü köprü için teklif sundular bana
02 YorumlaScmldin sen galiba ne ictin :) burnun cok güzel maşallah :)
02 YorumlaErkeksin sonuçta takılma böyle şeylere bence gayet normal..
01 YorumlaGözleerr =D Çok iyi =D
Ha bu arada burnunda da sorun yok =D01 Yorumla
+1 yılYüzüne olmuş farkedilmiyo takinti yapma. Fakat umkanun varsa bisiler yaptirabilirsin.
01 YorumlaSen bir de benimkini gör okulda bana kargamel diyorlardı :S
01 Yorumlabence seven insan hiçbir şeye bakmaz onun için milleti boşver
03 Yorumla
+1 yılYüzüne gidiyor bence.
Sen benim burnumu görsen bayılırsın demek ki:D
Büyük burun görmemişsin:D01 Yorumla- Diğer konusunda 17,7b cevap paylaştı.
+1 yılbenimde büyük kank sıkıntı yok devaaam 40 tan fazla kızla cıktım burnu kızlar pek takmıyor. aksine erkeklerde büyük olmalı.
01 Yorumla Yakışıklımıyım diye sorsaydın keşke :DD
Evet yakışıklı ve sempatiksin..
inşallah için de öyledir...02 Yorumla
+1 yılMühim olan burnun büyüklüğü değil ne kadar havada olduğu mühim olan insanlık.
01 Yorumla- Diğer konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılAtta alın yiğitte burun derler ;) yakışıklı çocuksun geneline bak sen.
02 Yorumla- +1 yıl
Ne demek canım ;)
+1 yılkemal aldoguluya benziyon hani bu tarz benimdeki juri o totos varya o iste
012 Yorumla- +1 yıl
cidimisin pampa?
- +1 yıl
kac hafta once ben antalyadaydim. Kahya resort hoteline tatile gitmistim. ailemle. Bilseydim orda oldugunu bu tarz benim yarismasini sergilerdik
- +1 yıl
evet totos yanliz konuyu yanlis anlama kafani ezerim ;)
- +1 yıl
neyse tamam konuyu sapitma. Burnun iy yuzune yakismis.
- +1 yıl
eic sec l*n beni
- +1 yıl
puanim olsun :D
+1 yılof of offff offfff sen bugüne kadar insan içine nasıl çıktın ya :D
05 Yorumla- +1 yıl
la uşağum takıliyrum :D benim burnum daha büyük ama hiç büyük durmuyo az kendine güven ya bu ne gayet yakışıklısın burnunda çok güzel relax :)
- +1 yıl
10 numarasın :)
+1 yıl:) burun mu hani nerde ya :D yandan çeksene ne bilim büyükmü
01 YorumlaDiğer konusunda 317 cevap paylaştı. Ben bir anormallik göremiyorum aksine çok yakışmış yüzünün orantısına. :)
03 YorumlaLazsan eger normal :) kusura bakma acimasizm biraz :)
05 Yorumlaschweinsteiger gibi adamsın kardeşim kafana takma :)
03 Yorumlaguzel burnun var maşallah benim burnumdan daha guzel:)
09 Yorumlaturklerin %99 nun burnu buyuk oluyor 😂 seninde buyuk ama gözlerin cok guzel
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenel duruşunla karizmatiksin bence takmana gerek yok :D sen benim burnumu görmemişsinnnn... Ama bence benimki de benim yüz tipime gidiyor :D
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok canııım :D
Diğer konusunda 738 cevap paylaştı. Buruna bak buruna, çıkmış dünya turuna..
Desem de aldırma01 YorumlaGenele gore evet biraz ama suratina gore orantili kotu durmuyor :) takintiyi birakmalisin
013 YorumlaDiğer konusunda 5b cevap paylaştı. Neyle besledin l*n onu şaka kanka normal işte ideal
01 Yorumla
+1 yılYakışıklısın sen kimse sana kötü yorum atamaz merak etme
01 Yorumla
+1 yılbüyük değil sadece çok az geniş takma kafana kanka şeklin yeter ;)
01 Yorumla- Devamını Gör (181)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne