Sizlerde oy verin hikayelerinizi dökülün bakalım 😂
Herkes okusun
Sizlerde oy verin hikayelerinizi dökülün bakalım 😂
Herkes okusun
Kız arkadaşıma İzmir'e gideceğim dedim kuzenimin yanına oda izin verdi gönderdi halbuki 2 erkek 2 kız bungalov ev kiralamistik 4 günlüğüne haberi yok o beni İzmir'de sanıyor öylede bir hikayem var hâlâ bilmiyor :)
Oğlum çok hainsin lan kıza yapılır mı insgram ver çabuk kız arkadaşına diyeceğim
Benim yorumu silsene ,😂
Valla 1 kere oldu sadece. Sevgilimin kız arkadaşı vardı ona yürümüştüm tabi kızın sevgilimle arkadaş olduğunu bilmiyorum. Bu kız daha sonra sevgilimin yanına gidip bak konuştuğum çocuk bu diye beni gösterince ortalık karıştı :D
Cevap
13Cevap
Var anlatayım. Bi gün erken uyandırıldım. Bende sevgilimin evime gittim herşeyi temizledim telefondan. Ama uyku sermeliyken kocaman tinder uygulamasını silmeyi unutmuşum. Neyse seviştik sonra kız arkadaşım telefonu eline bi aldı gördü bende yakalandım.😂 senin var mı
Saygımı flört evresinde bile eksik etmediğimden çok şükür böyle bir hataya hiç düşmedim.
delikanlı böylemi olucak, anlatınca? ne uyanık kadınsın.. millete ver gazı yazdır, sen oku, seyret. sen sorucan , anlatıcan biz yorumlıcaaz. jackallll.
Delikanlı olan aldatmaz zaten
Kamyon arkası
Bu lafimdan bunu cikarttiysan çok uzerler seni
güneş gazetesi geldi aklıma :D
var ama herkes değil özel okusun :)
Evet defalarca oldu. Pişman değilim
Ben çıkmadığım adama bile sadık kalıyorum
Oww
Var ama etiket olacak bir şey değil
Yok efenm haşa
Yok reis ☺️
aldatıldım :(