Ona büyük bir saygısızlık yapmadıysan sana bağırmaya kesinlikle hakkı yok. Sen doğru olanı yapmışsın. İlkokuldayken bizde aynı şekilde düşünüyorduk, ailemiz okula geldiğinde arkadaşlarımız dalga geçecek diyorduk. Yine yakın dostlarımız evdekilere haber verirdi bugün okulda hoca böyle yaptı diye. Emin ol iyiki haber vermişler bayan, topunun canı cehenneme diyorum şimdi o hocaların.
Bugün karşı çıkmazsınız, yarın yine yapar. Yarın sana yapmasa bir başkasına yapar. Sana kesinlikle sesini yükseltmeye hakkı yok karşındakinin. Öğretmenlerin başımızın üstünde yeri vardır, insan olan herkesin vardır başımızın üstünde yeri. Ancak bu yaptığının doğru olduğunu göstermiyor bayan.
Umarım anlatmak istediğimi anladın.
https://i.hizliresim.com/jY7l6g.jpg00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bırak gitsinler.
Aylık kaç milyar parayı sana bağırmak için mi alıyorlar?
Ailen kaç lira veriyor dershaneye sana bağırsın diye mi veriyor.
Sen ne yaparsan yap sana öyle yapamaz. Yani kaliteli bir öğretmen öyle yapmaz.
Gitsinler de bir daha öyle yapamasın...02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederiiiim :D
kavga etmeden cozulebilir bence.. hocanin yaptiginin yanlis oldugunu anlamasi icin konusmaya onun yontemi ile mi gidecekler? hocanin sana yaptigini onlarda hocaya mi yapicak? ne farklari kalacak hocanin seviyesine dusmus olacaklar.. bence durumu boyle izah et ve ofke ile hareket etmemelerini soyle.. sonucta dovmemiz hakaret etmemis hirpalamamis.. saygisizlik yapmis sizde saygi sinirlarini terk etmeyin derim..
06 Yorumla
Soran+1 yılYok yok dövecek halimiz yok zaten, tartışacaklar hani hocam siz hayırdır diye? Adam kafayı daha çok takmasın bana?
Soran+1 yılAdamsın:D
- 1 yıl
Siz ne yaptınız da kızdı?
+1 yılSen öğretmen olsan öğrencin seni dinlemese konuşsa, not tutmasa başını mı okşarsın aferin yavrum diye? Hocan haklı, hem bir sürü öğrencisinin içinde, öğretmenlerin içinde rencide mi olsun? Yapma
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Eskiden öğrenciler daha saygılıydı velilerde öyle ota boka gitmezdi ogretmene artist artist konuşamazsın haklı ogretmenin eskiden ogretmenin vurdugu yerde gül biterdi şimdi öğretmen dovuyor millet kusura bakmayın da liseli gençler çok terbiyesizsiniz istisnalar var tabi..
00 Yorumla
+1 yılgeliyoz adres ver
www.haberler.com/.../...i-sopa-cikti-4846162_o.jpg
asdkjaskjdjkasdjkas01 Yorumla
Soran+1 yılAhahahhahahah
Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. Kavga varsa gelelim dershane hocalarına yüz vermeyin şerefsizlere kaç sene dershaneye gittim hepsi şerefsiz di üstüne alınan alınsın ilkokulda 4 sene gittim bir b*k öğretemediler zaten nerde kpss yi kaznamayan gerizekalı varsa oraya toplanmış bide afra tafra kendini bir şey sanmalar bu sene üniversite sınavım var gitmiyorum gitsem iki üçünü döverim
00 Yorumla
+1 yılya ne demek ogretmende olsa sana herkesın ıcınde oyle bagırma hakkını kım verdı senı yanına cagırsa konussa eyvallah derım ama herkesın ıcınde nasıl bagırabılır senınde bı onurun bır gururn var haddını bılsın konussunlar tabıkıde
00 YorumlaHocanızın yaptığı yanlış bir hareket herkezin içinde bağırmamalıydı ki acaba siz ne yaptınız merak ettim şimdi. Siz ne yaptınızda adam sinirlenip herkezin içinde bağırdı?
03 Yorumla
Soran+1 yılNot tutmuyorum, dersi dinlemiyorum ve arada konuşuyorum.
Soran+1 yılAma bağırmaya hakkı var mı? Herkesin içinde? Dersin düzenini bozmadığım halde?
- Diğer konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yılEskiden anne-babalar çoçuklarında arardı kabahati, şimdi öğretmenlerde tüm suç... Olsun, bu da olsun bakalım...
211 Yorumla
Soran+1 yılAma annemler beni tanıyor, annem zaten öğretmen yani anlar.
- +1 yıl
Annen öğretmen ve öğretmeninle kavga etmeye gidecek? Ders dinlemediğinden, not tutmadığından, derste konuştuğundan annene bansetttin mi hiç?
Soran+1 yılBiliyor ama başarılıyım baya öyle olunca kızmıyorlar
- +1 yıl
Başarılı olman sana saygısızlık yapma hakkı vermez...
- +1 yıl
Tabii ki suç önce öğretmende aranacak. Parayı verenler öğrenci. Orada öğretmen hizmet ediyor, karşılığında parasını alıyor. İşveren memnun değilse tabii ki şikayetçi olur, haklı durumda da gayet doğal olarak üste çıkabilir.
- +1 yıl
@iamsupermann Para verdim istediğimi yaparım, öyle bir dünya yok! Senin mantığında öğretmenler olsa ne olurdu biliyor musun?" Verdiğin para benim 1 aylık maaşımı bile karşılamıyo, al sana bu kadar bilgi yeter, hadi babana selam söyle' der çıkar gider. Senin mantığın ne kadar doğru ise o öğretmenin mantığı da o kadar doğru.
Sen adam gibi oturup ders dinlersen, verdiğin paranın paranın karşılığını istersen kimse gelip sana bağırmaz. - +1 yıl
Valla sınıfta 20 kişi var, ortalama dershane 9 ay için 5000 lira, 5000*20 = 100.000 TL para yapar. Bir sınıf 100.000 TL para ödüyor, bir yıllık maaşının 3 katı neredeyse :)
- +1 yıl
Ayrıca psikopat hoca görmemişsin sanırım hiç. Her hoca yüzdeyüz normal insan gibi davranmıyor.
- +1 yıl
Senin verdiğin para 5000 tl elalemin verdiği paradan sana ne:) Sen o parayı vermedin diye o adam aç kalmaz merak etme... Ya da dershanelerde çalışmayan öğretmenler aç açık yaşıyo gibi geliyo sana ki üşenmeden hasabını yapmışın...
Ben kendim öğretmenim, senden fazla öğretmen görmüşümdür emin ol, hemde aynı gün içinde:) ben oraya psikopat hoca haklıdır diye bir şey yazmadım. Kız yazmış oraya, iki senedir pislik yapıyorum adama, derste konuşuyorum vs. vs... Biraz olayın bütünene bakarak okusaydın keşke yorumlarımı...
Soran+1 yılValla adam zaten gittik bugün, hiç normal değildi rehberlikci de dedi bu ne diye. Aşırı sinirliydi ya yok adam da ben haklıyım demiyor ki
Ne ana babalar var l*n kendi çocuğunu terbiye etmek yerine hocayla kavga etmeye gidiyo. bende öğrenci oldum suçsuz yerede kimse bağırmadı bana, ha bağırsada zaten gidip eve anlatmazdım da.
23 Yorumla
Soran+1 yıl12 senedir öğrenciyim ilk kez annemler geldi ve adam sinir krizi geçirdi sorun açıkça adamda. Herkesin içinde özür dileyecek, çünkü haksızdım. Rehberlikçi özür dileteceğine söz verdi
Soran+1 yılKeşke etse cidden.
+1 yılAdam hak etmis hiç gitme hiç birisi birisine bağrına hakkı yok hem su an o adam aciyorum kızlar ozellikle anneler iyi kavga eder :D
010 Yorumla
Soran+1 yılMoral verdiğin için cidden teşekkürler :D
- +1 yıl
Ne demek her zaman
ama ben senin yerinde olsam giderim şimdi hiç gitmesen içinde sürekli dert olur git bence
Soran+1 yılAdamsın cidden :D moralim yerlerdeydi, siz çok iyi geldiniz bana
- +1 yıl
Asdfgda :D ö. d
Adam sana bagirma hakkı yok dershane orası para veriyorusun sen
Soran+1 yıl:D akıyorum
- +1 yıl
Himm. :) ne yapcazsın sen peki ben sana soru soruyorum :D
- +1 yıl
Hayla kararsizsin değil mi
- +1 yıl
Heyyy gittin sanırım cevap vermediğine göre :)
Soran+1 yılYok artık kararlıyım :D 12 de gidicez ve duştaydım yani :D
- +1 yıl
Git git k. g
+1 yılAklıma bu karikatür geldi:
https://i.hizliresim.com/2QAmGv.jpg
Başka da yorum yapmıyorum.30 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Allah öyle hocaların evine ateşler salsınn !! Fetoş.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen aynen :D
Sana neden bagirdigina bagli. bazen insanin sinirli oldugu zamanlar olabiliyor neticede sana vurmamis. keske ailene soylemeden once rehber ogretmeninle durumu paylassaydin.
06 Yorumla
Soran+1 yılYa kızım ben nasıl vuracak bana? Sinirliydi evet ve iki senedir adama hep pisliklik yapıyorum ama sonuçta bana bağıramaz? Oyle büyük bir saygısızlık falan da yapmadım?
Soran+1 yılDeme oyle ya :(
Soran+1 yılHayır düşündüklerini söylemen güzel de ben üzüldüğümden oyle dedim, zaten kararsızım:/
+1 yılSonuc ne soyler misin annenler ne yapmıslar ben baya gec kaldım da 😃
02 Yorumla
Soran+1 yılGayet medeni bir şekilde gittik ama adam çok sinirliydi, annemler baya bağırışrılar bir 40 dk kadar. Ama rehberlikçi de annemler de benim haklı olduğuma kanaat getirdiler, adam hasta bildiğin.
- +1 yıl
Tamam kuzum saol 😃
+1 yılYapma gereksiz davalık falan olursunuz falan al başa belayı
07 Yorumla
Soran+1 yılYa tartışmaya, dövmeye değil :D
- +1 yıl
Tartışsınlar tabi ama dikkatli ol yine de
Soran+1 yılNe açıdan dikkatli ol dedin?
- +1 yıl
Ailenle konuş fazla ileri gitmesinler hani küfür kavga edecekseniz de kameranın ön ü nde etmeyin
Soran+1 yılYok yok anamlar medeni baya :D
- +1 yıl
Ver gitsin ayarı o zaman :D beni tank falan lazım olursa ara mühimmat silah ne olur ne olmaz hoca bu asdf
Soran+1 yılAdamsın :D
İşler düzelmez ama bırak yesin dayağını şerefsiiz böyleleri anca dayakla akıllanır
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ya dövmeyecekler tartışacaklar :D
+1 yıl12 Yorumla
Soran+1 yılAhahahah yok ya dövmeyecekler tartışmaya sadece :D
- +1 yıl
Olsun belli olmaz. Bizde orda olalım. Adres ver gelelim :))
Peki sana niye bagirdi elbet bir sebebi olmali kardeşim kimse boşu boşuna bagirmaz kimseye kardeşim
20 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Lise de olmuştu hocayı derste bir güzel dövmüşlerdi sonraki gün okul ün yapmıştı ama pek iyi olmuyor benden söylemesi 1-2 hafta okula gelemiyor falan. d
00 Yorumla
+1 yılSen madem adama saygı duymuyorsun o da sana saygı duymak zorunda değil
10 Yorumla- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılNeden bağırdı ki öğretmenin sana? Haksız mıydı haklı mıydı? Konu neydi?
00 Yorumla keşke hocayla aranda halletseydn ortam ııce karsmasa da hocanla aran ya da hocalarnla aran acılabılır
00 Yorumlaya annenlere söyle sakin olsunlar agırlıgını ortaya koysunlar öyle cingeneler gibi olursa rezil olursun :)
00 YorumlaNe oldu da bagirdi adam.. egitimde veli disarsa kalmalidir parantez icinde olmalidir gerektiginde dahil olur.. senin bu yaptigin cok yanlis
00 YorumlaGitsinler bence. Ne olursa olsun herkesin icinde rezil etmis seni. Ben olsam girtlagini sikardim
01 Yorumla
Soran+1 yılKuzum cidden sizi seviyorum :D
Sadece tartişcaklarsa engel olma ama dayak falan işin icine giricekse engel ol tabi. Hakliyken haksız duruma düşersin
00 Yorumla
+1 yılKavga edecekler nedir ya, bir konuşmayı deneseler mantikli olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılYani tartışacaklar ya, dövecek değiller :D
- +1 yıl
Bence kendinin halletmelisin.
kahveden adamları topla götür kalabalık olabilirler
02 Yorumla
Soran+1 yılBoyle yorumlar yapan insanları çok samimi buluyorum :D
+1 yılDershaneler kapannadimi daha ilgili bakanlik derhal gorevini yapsin
01 Yorumla
Soran+1 yılBağırdı diye bakanlık bir şey yapmaz ki
Hoca sana bağırdıysa sen de ona bağıracaksın. Öğretmen diye bir ayrıcalığı yok
00 YorumlaBir desane Hocası genelde Öğrenciyle yüz göz olmaz diye biliyorum
10 Yorumla
+1 yılSende annenle gidip bir kafa atsaydin rahatlardin.
00 Yorumla
+1 yılSana tavsiyem sopalara bir kaç çivi çakın geçirdim mi deler geçer..
00 Yorumla
+1 yılFizikçiyse bırak gitsin kimyacı olsaydı engelle derdim :///
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten geç kaldın :D
- +1 yıl
Kim dövdü peki :)
Soran+1 yılTartıştılar dövecek halimiz yoktu ya :D
- +1 yıl
Peki :)
Çekirdek doldur ceplerine heyecanlı oluyor emin ol :d
05 Yorumla
Soran+1 yılKorku dolu anlar :D
Soran+1 yıladamsın :S
Soran+1 yıl*:D olacaktı
+1 yılBırak hacıyla hocayla uğraşmayı evlen artık kukinin suyu kaçmadan
00 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Peki adam neden sinirlendi? Demekki konuşma tarzın bozuk ve iyi değil.
00 Yorumlabosuna annenlere söylemssn hocanla aranda halletseydn
00 Yorumla
+1 yılKeske soylemeseydin ailenede zarar verebilirdin bu sekilde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaska türlü intikam alabilirsin boyke seylrre gerek uoktu
00 YorumlaDiğer konusunda 575 cevap paylaştı. Olayın ne olduğuna bağlı, belki de adam haklıdır?
08 Yorumla
Soran+1 yılYok ya yani tam olarak suçsuzum diyemem de herkesin içinde bağıramaz?
Soran+1 yılDersi dinlemiyorum, not tutmuyorum ve arada sırada konuşuyorum o kadar. Genel öğrenci modu
Soran+1 yılÇıldırttım :D konuşma tartışma arası diyelim
Soran+1 yılYok ya büyümez annemler baya medeni insanlar
Böyle bir seyi neden yapti hocan?
05 Yorumla
Soran+1 yılDersi dinlemiyorum, not tutmuyorum ve arada sırada konuşuyorum
Soran+1 yılAnnemler durumu biliyor zaten o sıkıntı değil. Ama problem şu: biz iki senedir bu adamla sürekli tartışıyoruz, annemlere ilk kez anlattım bütün bunları. Babam ne yaparsan yap sana bağıramaz falan dedi.
+1 yılBağıramaz, bırak kavga etsinler.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :D
Kavga mı bağırmazsınız sebebi neydi önce onu soyle
00 Yorumla
+1 yıloooo bir bağırmayla ananı yolluyosan
12 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin içinde
- +1 yıl
ne olursa olsun
hem cok buyutulcek bisey degilki bu
Kameraya cek asqim <3 at bana izliyim
22 Yorumla
Soran+1 yılRus değilim ama olsun :D
fatih'e hocasının dayak attığını biliyor musun..
04 Yorumla
Soran+1 yılAtatürk'ü de dövmüşlerdi :D
Soran+1 yılBen bilmiyoruuuum
+1 yılAdama ne yaptın yine?
00 Yorumla
+1 yılParanla rezil olmuşsun resmen :)
00 Yorumla
+1 yılBırak belki düzelirler..
00 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kankaları toplar geliriz panpa :D
00 Yorumla
+1 yılneden bağırdı sana hocan.
00 Yorumlaadam haklı beyler dagılın
00 YorumlaCıkışta bekliyoz seni de
00 YorumlaBeraber dövün bence ahdjkakfkkd
00 Yorumla
+1 yılHocanın ne hali varsa görsün bırak :)
00 Yorumlabırat gitsinler sahipsiz olmadıgını gorsun hoca
00 Yorumla
+1 yılGitsin konuşsun...
00 Yorumla
+1 yılNeden bağırdı?
00 YorumlaDiğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. niye bağırdı ne dedi
02 Yorumla
Soran+1 yılBenimle artis artis konuşamazsın dedi
+1 yılEngelle
00 Yorumla
+1 yılErgenler işte
10 Yorumla- Devamını Gör (1)