Diğer Bu fotomu wp profili yapıyım mı? elifsnmszz Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ppye koydum Güncellemeler+1 yıl Fotoğrafı değiştirdmm Güncellemeler+1 yıl Teşekkürler herkese linç içinde teşekkürler ☺️😄😄😂 Bu fotomu wp profili yapıyım mı? Cevapla Fotoğraf Soruları Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et
H_İ_Ç Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl takma vampir dişleri taksan hiç yadırganmazsın bu görsele göre. Efektten mi bilmem ama ölmüşsünde kadın çekilmiş bem beyaz kalmış gömülmeyi bekleyen bir canlı gibisin. 0 12 Yorumla elifsnmszz +1 yıl Yaa Yorumla H_İ_Ç +1 yıl foto değişmiş ama fikrim aynı. Makyajın mı abartı yoksa efektlermi saçmalıyor bilemedim. normalde güzel kıza benziyorsun. Yorumla elifsnmszz +1 yıl Efekten dolayı galibaa Yorumla H_İ_Ç +1 yıl bu daha iyi :D Yorumla elifsnmszz +1 yıl Teşekkürler yaa Yorumla H_İ_Ç +1 yıl rica ederim yaaa Yorumla elifsnmszz +1 yıl Bı şey değil.. Yorumla H_İ_Ç +1 yıl teşekkür etmedim ama Yorumla elifsnmszz +1 yıl Yorumları karıştırdim 🙂 Yorumla H_İ_Ç +1 yıl kafalarda güzel ohh miss. Yorumla elifsnmszz +1 yıl Kafam 1500 Yorumla H_İ_Ç +1 yıl belli belli Yorumla
Goldenfireball06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Makyaj ya da efekt her neyse olmamış gibi düzelt tekrar çek 0 2 Yorumla elifsnmszz +1 yıl Teşekkürler 😇 Yorumla Goldenfireball06 +1 yıl Rica ederim.:) Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Akıllı olun yoksa agzınıza scarım bakışı ile poz vermişsin 0 1 Yorumla elifsnmszz +1 yıl Ahahah galiba öyle olduuu Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. yok milleti kalpten götürme koyupta :Ppp 0 4 Yorumla elifsnmszz +1 yıl Ahaha daha görmediniz Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl olsun sen yine koyma boş ver:) Yorumla elifsnmszz +1 yıl Teşekkürler Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl rica Yorumla
ErDeMtheLazy Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Solgun gibi sanki, Sen bilirsin tabi 0 2 Yorumla elifsnmszz +1 yıl Teşekkürler Yorumla ErDeMtheLazy +1 yıl Ben teşekkür ederim Yorumla
bpjanec Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl güzel de göz yoruyor, efektsiz hali var mı acaba? 0 6 Yorumla elifsnmszz +1 yıl Vardı silindi Yorumla bpjanec +1 yıl niye linçlemişler Yorumla elifsnmszz +1 yıl Bilmiyorum 🥹🥹 Yorumla bpjanec +1 yıl güzeldi bence ya, benim gözüme efektsiz daha iyi geliyor diye öyle yazdım. Yorumla elifsnmszz +1 yıl Yaa teşekkür ederim ilk fotoyu koydum Yorumla bpjanec +1 yıl rica ederim ne demek 😌 Yorumla
ShelbyThomes Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çok güzelsin evet olur bence 0 1 Yorumla elifsnmszz +1 yıl Teşekkürler 😇
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bir balık gördüm sanki 🤣 0 2 Yorumla elifsnmszz +1 yıl Ortada🐟 yokk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kedidir o zaman kedi jzjz Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bir şey görünmüyor Şu an 0 1 Yorumla elifsnmszz +1 yıl Profilde var Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. yapıştır gelsin 0 1 Yorumla elifsnmszz +1 yıl Koydumm Yorumla
gokyuzunndee Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yap gitsin 0 1 Yorumla elifsnmszz +1 yıl Teşekkürler Yorumla
CanCancano Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Ruh gibi 0 5 Yorumla CanCancano +1 yıl Gene olmadı Yorumla CanCancano +1 yıl Daha canlı Yorumla elifsnmszz +1 yıl Oldu mu Yorumla CanCancano +1 yıl Oldu mezar içi gibi bir şey oldu Yorumla elifsnmszz +1 yıl Teşekkürler yaa Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Diğer konusunda 364 cevap paylaştı. İyi ettin 0 2 Yorumla elifsnmszz +1 yıl Nasıl Yorumla Nawdeniz +1 yıl Ne nasıl profil fotosunu diyorum deli ((: Yorumla
Komandoturk Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çok ölü gibi 0 1 Yorumla elifsnmszz +1 yıl Yaa Yorumla
Marlboro-Rəd Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Diğer konusunda 392 cevap paylaştı. Kötü 0 4 Yorumla elifsnmszz +1 yıl Çok mu yaa Yorumla Marlboro-Rəd +1 yıl Özelden bidaha at Yorumla elifsnmszz +1 yıl Koydum ya Yorumla Marlboro-Rəd +1 yıl Unuttum Yorumla
kaz-ayagi Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl yap. 0 1 Yorumla elifsnmszz +1 yıl Teşekkürler ☺️ Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. yap guzelmis 0 1 Yorumla elifsnmszz +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Öncekı daha iyiydi sanırım 0 2 Yorumla elifsnmszz +1 yıl Teşekkürler 😇 Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim
Tugrul3460 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Koy tatlım 0 7 Yorumla Tugrul3460 +1 yıl Koyma tatlım Yorumla elifsnmszz +1 yıl Nedenn Yorumla Tugrul3460 +1 yıl Neden diye sorma kıskanırım ben 😁 Yorumla elifsnmszz +1 yıl Ne alak Yorumla elifsnmszz +1 yıl A. Yorumla Tugrul3460 +1 yıl A ne şimdi Yorumla Tugrul3460 +1 yıl Çok güzelsin 😍 sevgilim olsan Yorumla
Vushkinwt Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Yap bacım 0 1 Yorumla elifsnmszz +1 yıl Teşekkürler 😇 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
takma vampir dişleri taksan hiç yadırganmazsın bu görsele göre. Efektten mi bilmem ama ölmüşsünde kadın çekilmiş bem beyaz kalmış gömülmeyi bekleyen bir canlı gibisin.
Yaa
foto değişmiş ama fikrim aynı. Makyajın mı abartı yoksa efektlermi saçmalıyor bilemedim. normalde güzel kıza benziyorsun.
Efekten dolayı galibaa
bu daha iyi :D
Teşekkürler yaa
rica ederim yaaa
Bı şey değil..
teşekkür etmedim ama
Yorumları karıştırdim 🙂
kafalarda güzel ohh miss.
Kafam 1500
belli belli
Makyaj ya da efekt her neyse olmamış gibi düzelt tekrar çek
Teşekkürler 😇
Rica ederim.:)
Akıllı olun yoksa agzınıza scarım bakışı ile poz vermişsin
Ahahah galiba öyle olduuu
yok milleti kalpten götürme koyupta :Ppp
Ahaha daha görmediniz
olsun sen yine koyma boş ver:)
Teşekkürler
rica
Solgun gibi sanki, Sen bilirsin tabi
Teşekkürler
Ben teşekkür ederim
güzel de göz yoruyor, efektsiz hali var mı acaba?
Vardı silindi
niye linçlemişler
Bilmiyorum 🥹🥹
güzeldi bence ya, benim gözüme efektsiz daha iyi geliyor diye öyle yazdım.
Yaa teşekkür ederim ilk fotoyu koydum
rica ederim ne demek 😌
Çok güzelsin evet olur bence
Teşekkürler 😇
Bir balık gördüm sanki 🤣
Ortada🐟 yokk
Kedidir o zaman kedi jzjz
Bir şey görünmüyor Şu an
Profilde var
yapıştır gelsin
Koydumm
Yap gitsin