+1 yılarkadaşın nasıl yok. okula gitmiyon mu? okul arkadaşın olur. işte çalışıyorsan iş arkadaşların olur. yok evdeysen bilgisayarı açıp online bir oyun oynucan. (benim yaptığım) lol derim kızlar en çok bunu oynuyor. orda beraber oyun oynarken konuşabilceğin bir sürü arkadaşın olur.
yakın arkadaş istiyorsan birlikte olabildiğince vakit geçiriceksin. bir yere cağırdımı gidiceksin hiç düşünmeden. bir sonraki buluşma için tarih yapıcaksınız. mesela pazar günü suraya gidip buluşalım sergi varmış gibi gibi. sürekli vakit geçirince yakın arkadaşın olur. kötü biri cikarsa başkasıyla vakit geçirican. aynı şeyler. zamanla olan bir şey ve arkadaşına ne kadar zaman ayırdığınla ilgili bir olay01 Yorumla
Soran+1 yılokula gitmiyorum lise bitti açıktan okuyorum evdeyim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılhoc orkodosom yok conom sokoloyor no yopmoloyom?
211 Yorumla
Soran+1 yılanladığım kadadrıyla ayak numarınızdan küçükmüş akıl yaşınız :)
Cevap sahibi+1 yılbu ne sacma cevap ya..
ayakkabu numaram 43 akıl yasım. 42 olsa bile bundan küçük olacak.. hayır laf bile sokamıyorsun. sonra bonom orkodosom nodon yok. olmaz tabi.
Soran+1 yılakıl yaşınız gerçekten çok geride
- +1 yıl
gulerken bogazim acidi be bshdhdhdhhdhd taklitlerimden sakinin gencler...
Cevap sahibi+1 yılgolorkon bogozommmm :D :D :D üşendim mq :D :D
o deilde akıl yaşıma sokayım sana bişey olmasın şeker kız.
Soran+1 yılçokta iyi niyetlisiniz sağ olun siz var oldukça ben mutluyum :D
Cevap sahibi+1 yılxper kasalım mı? sen bana eic ver ben sana :D ne dersin?
www.kizlarsoruyor.com/.../q2042078-turgutlulu-olan-var-mi
buna cevap ver eic seçeyim :D
Soran+1 yılverdim :)
Cevap sahibi+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q2036513-tam-olarak-ne-yapmam-lazim al birtane daha
+1 yılEvden cikmiyorsun o zaman? Cunku ne bilim ise gidersin okula gidersin ordan bile 1 tane arkadas edinir insan.. Aksini dusunemiyorum.. Ya en kotu ihtimalle en yakin aile arkadaslarinin cocukluktan kalan yasitlarin vardir kuzenler felan.. Onlar bile arkadas edinmediyse sende sıkıntı var cnm. En iyisi sen örgü ör, dizi izle, ütü yap zaman gecer bir günde görücü usulu everirler.. Daha fazla ütün olur daha az sıkılırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bo dönem böyle olmustum yani ne arkdasm ne biseyim vardı kendi kabuguma ceklmstim son 3 sneedr faln varda öyle bir işe yaramiyo ama tabi bir ortmda snfta oldgnda meela tek basna kndini cok ezik hissedrsn kndne arkds bul bnce cekmgen olma zor bir durum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
140Cevap
Diğer konusunda 331 cevap paylaştı. benimde cok arkadaşım yoktu ama gittigim basketbol sahasında hem oynıyarak hemde ordaki insanlarla tanışıp arakdaş oluyordum kızların takıldıkları yerleri bilemem belki kafe olabilir gece klübüne gidebilirsin orda arkadaş edinebilirsin aklıma bunlar geliyor kusura bakma bu arada yanlış anlama canın sıkılırsa istiyen herkez mesaj atabilir konuşmayı dertleşmeyi severim ^^
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle iyi geceler diyeceklerimi iyi dinle ben bu yoldan çok geçtim ve bu durumu olumlu olarak yorumluyorum insan hayatta kendine yetebilmeli bunu başarırsa hem ilgi çekici hem güçlü hem de mutlu ve başarılarla dolu geleceğe sağlam adımlarla gidebilir
00 YorumlaSoruya girerken gizli oldugunu dusunerek sayip sovecektim... Ama gizli olmadigini gordum ve arkadas edinmeye aciksin.. Eminim yorum yapanlardan senle arkadas olmak icin mesaj atannlar olacaktir onlari kaale almalisin.. Sitede cok abaza var ama ben inaniyorumki kaliteli insanlar bir hayli daha cok
07 Yorumla
Soran+1 yılneden sövmek?
Soran+1 yılön yargılı insansınız gerçekten
- +1 yıl
Önyargılı olan sensin... Sana yazdıklarımı hiç dikkate almadan okumadan benim önyargılı olduğumu söyledin... İlk cevapta şu yazı vardır bak :
Eminim yorum yapanlardan senle arkadas olmak icin mesaj atannlar olacaktir onlari kaale almalisin.. Sitede cok abaza var ama ben inaniyorumki kaliteli insanlar bir hayli daha cok
Soran+1 yıltamam okudum sadece sövmek ilginç geldi sordum ne alaka?
Soran+1 yılanladım sağ ol
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q2025061-arkadaslari-tarafindan-dislanmak
aynı konudan müzdaripiz02 Yorumla
Soran+1 yılbu sizin sorumu?
- +1 yıl
evet benim sorum
+1 yılnapmalısın okuyosan sınftakilerle knk ol böle konu aç konuş eger okumuyosan çevre yapman çok zor gidip işyerindeki arkadaşlarınla takıl böle akşamları falan yemek ye arkadaşların arkadaşlarnın çagırmasını iste onlarla tanış falan falan derkennnn unutursun bu soruyu burada sordugunu :D
00 Yorumla
+1 yılşimdi arkadaşım yok deyip internet başında oturman çok mantıklı değil. çevrende anlaşamadığın kişiler varsa çevreni değiştir ve internet olsun veya başka bir şekilde arkadaş edinmelisin. soruyla çözülecek bişey değil
16 Yorumla
Soran+1 yılhiç yok hiç
- +1 yıl
nerede yaşıyorsunki
Soran+1 yılköyde
- +1 yıl
şehire taşın o zaman yapacak bişey yok
Soran+1 yılçok mükemmel çözüm gerçekten
- +1 yıl
başka ne diyeyim ki internetten arkadaşın olayım deyip kendimi internet sapığı gibi göstermek istemem.. böyle bir niyetim de yok ayrıca
aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci,
üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten;
ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci?
hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten.
iyi nişan alırdı kendini asan zenci,
bira içmez ağlardı, babası değirmenci,
sizden iyi olmasın, boşanmada birinci
çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen
Ülkü TAMER00 Yorumla- Diğer konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılHiç arkadaşın yoksa başını belaya sokacak birileri de yok demektir. Hayal kırıklılığı yok güvenme derdi yok diğer bir deyişle düşmanın yok demektir. Bardağın dolu tarafından da bak :)
00 Yorumla istiyorsan kendini diğerlerinden kendini farklı kıl ! ozaman çevren çok geniş olur üstüne düşüceklerdir
08 Yorumla
Soran+1 yılkendini geliştir diyorsun
Soran+1 yılneler yaptınız
Soran+1 yılpsikolojik kitap okuyorum zaten bir fayda yok olmadı
- +1 yıl
joseff barnyy'nin kitaplarını oku fakat çok eski olanlarını nitelendir o tür kitaplar tek başına anlamak zordur onu aydınlatıcak bir eğitmen seçmelisin misal spor salonuna vücut yapmaya gelen bilgisi olmayan amatörler var eğerki içeride antranör olmaz ise onlar içerideki aletler ile aydınlatılmadıkça ne yapacağını bilmedikleri için çalışmaları boşa gider anlaman için bu tür örnekle yorumlamak istedim
Soran+1 yılantony robins in İçindeki Devi Uyandır' ını okuyorum. Yıllar önce bir yaşam koçu önermişti :)
- +1 yıl
beyin anatomisi ve üzerindeki mimik etkilerine kadar anlatan bir kitap var bende fakat devlet onu piyasadan kaldırdı eski istihbaratçıların aldığı beyin eğitimlerinin hepsini içeriyor bu yüzden yasaklandı ben aşk roman masal hikaye gibi saçma şeyler okumam ama piskoloji ve insan anotomisi hakkında güzel birşey bulursamda kaçırmam :)
+1 yılBenimde arkadaslarim bitti diye biliriz calisiyom buda beni asosyallesdirdi gibi. Okuldan cikdim coguyla görüsmüyorum artik iste bir ev halkini taniyorum gari napak hayat :)
00 Yorumlakendine uğraşacak bişeyler bul.. benimde fazla arkadaşım yok.. yani eski ortamları bıraktım keşlere yol verdim tek takılıyorum.. hiç dert etme kendine bu zamanda çoğu kişi menfaatçidir.. 3-5 sağlam dostun varsa koy ver gitsin gerisini
00 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tek tabanca ol işine gelenin yanına git bir iki sohbet et dolan ortalıkta kaffaya göre takıl yawru.
00 Yorumla
+1 yılÇoğumuzun problemi bu malesef art niyet aramayan insanlar ile tanış sıkıldıgında muhabbet etmeye çalıl hele birde muhabbet sararsa tadından yenmez
00 Yorumla
+1 yılya merak etme uzulme ılerde senın gonlune gore bı arkadasın mutlaka olur untma hayat bır sınavdır ama ınsallah bı arkadasın olur
00 Yorumla
+1 yıltek başınalığın tadını çıkar ben öyleydim biri çıktı hayatımı mahvetti yalnızlığıma bile artık geri dönemiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılgeçmiş olsun
- +1 yıl
Sağol
benimde ark yok koskoca İstanbul'da sadece sevgilim var :D İstanbul'da olsan takılırız ama hangi sehirdesn bilemiyrm :D
03 Yorumla
Soran+1 yılçok uztaktayım senin yine sevgilin varmış
Soran+1 yılyolum düşmez galiba
Abdest alıp iki rekat namaz kıl hadi kalk bakalım :))
40 YorumlaBurası samimi insanların da olduğu bir yer bul sohbet et. :)
00 YorumlaDiğer konusunda 8,9b cevap paylaştı. o zaman işe ya da kursa yazılıp kendine aktivite yaratacaksın
00 Yorumla
+1 yılAl abdestını kıl namazını bak bakalım kalıyormu dert tasa
27 Yorumla
Soran+1 yılçok şükür kılıyorum
- +1 yıl
Sorun ne o zaman¿ emın ol bazen olmaması daha ıyı
Soran+1 yılhaklısınız ama tüm gün ben evdeyim
- +1 yıl
1 tane kafa dengı bırısını bulmaya bak
eger dost olduguna kanaat getırırsen onu hıc bırakma
Soran+1 yılsürekli evdeyim içime atıyorum her bişeyi Allah'la dertleşiyorum ama o çok iyi geliyor
- +1 yıl
En guzelı bende derdımıde sevıncımıde ALLAH'a arz edıyorum
Konumuza dönersek arkadas degılde dost bulmaya bak
Soran+1 yılarkadaşı bile bulamadım kaldıki dost
- Diğer konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılaynı sıkıntı bende de var iş için yaşadığım yeri değiştirdim amelelere döndüm bilgisayar başında tuşlar aşındı artık kullanmaktan
11 Yorumla
Soran+1 yılben fazla takılmıyorum sanalda
+1 yılne yaparsın bilmem ama internetteki arkadaslıklara güvenme gerçi güvenilmeyceğini sende bilirsin ama söylemeden geçmeyim dedim
00 YorumlaEger duzgun konularda muhabbet amacli arkadas istiyorsan dertlerini sikintilarini paylasabilecegin biri olarak arkadas olabiliriz?
00 Yorumlaarkadaş edinmeyi dene. Problemli bir kişilik değilsen başarılı olacagına eminim.
010 Yorumla
Soran+1 yılgirişken değilim
Soran+1 yılo zamanda çok istekli olunuyor kızlarla anlaşamam erkek olmaz zaten yalnız tabancayım artık
Soran+1 yılbelki umut kesmemek lazım ben canım cicim diyemem çok yapmacık gelir kızlar o yüzden istemez beni
Soran+1 yılsıcak kanlıyımdır hani diğeri kaybediyor mu bilemem :)
Soran+1 yılhadi öyle olsun
canim ya. film izle sen en iyisi sen. yalnizligi iyi gosteren filmlerden.
03 Yorumla
Soran+1 yılsevmiyorum film
Soran+1 yılgaliba
- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılZamanını boşa geçirmekten ziyade kendini geliştirecek aktiviteler yapabilirsin. Eğlenirken öğrenirsin de hem zaman da geçip gider. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılmesela
- +1 yıl
Meselası sana kalmış, eğleneceğin hobiler bul kendine. Ben belgesel izleyip, araştırma yapıyorum mesela boş zamanlarımda. Hem genel kültürümü genişletiyor hem eğleniyorum.
Sende yapmaktan hoşlanacağın şeyler bulmalısın.
+1 yılarkadaş edinmeye çalış olmuyorsa tanımadığın insanlarla konuş aranızda sadece sohbet olur ama tanımazsınız birbirinizi
00 Yorumlaspor salonu git fiziğinde güzelse bir sürü arkadaşın olur :D
06 Yorumla
Soran+1 yılimkansız o
Soran+1 yılfilm yok
Soran+1 yılne?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen bende seninle aynı durumdayım. Üni için şehir değiştirdim ancak arkadaş edinemiyorum samimi gelmiyo insanlar bir türlü.
00 YorumlaAbaza kontrol yapıyor arkadaş. Sazan gibi atlamış millette. :)
00 YorumlaBenimde yok ama çok mutluyum
Dost kazığı yemiyosun ne güzel00 YorumlaNeden yok diye düşün cevap verebilirsen yaz Aşağıya
00 Yorumla
+1 yılSitede takılmaya devam bende öyle yapıyorum. Napıcaaaaaz BACIM başka.
00 YorumlaBurdan yaz birilerine. Gurular büyük talep görüyor onlara yapış :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D
+1 yılbişeylerle ugraş. ilgilendiğin kurslar varsa git, insaniçine çık
05 Yorumla
Soran+1 yılyaşadığım yerde hiç bişey yok
- +1 yıl
zaman geçirebilecegin bişey olmalı. okumuyor musun?
Soran+1 yılevet okuyorum
- +1 yıl
okuyosun ama halinden memnun degilsin sanki. Derslerinle ilgili yaq da gelecege dair mesleginle ilgili bir hedef belirle ve ona odaklaniçalış, çalış, çalış
Soran+1 yılzaten birisine adamıyorum kendimi ama içimden de gelmiyor çalışmak
+1 yılBunu. Söyledikten sonra arkadaşın olmak isteyen çok olar :)
02 Yorumla
Soran+1 yılsanal istemiyorum ki
- +1 yıl
Telefon numarani verirsin sana olmaz kapiş :D
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olupda sırtından vurcana hiç olmasın daha iiyi takıl kafana göre işte alışınca iyi oluyo :)
00 Yorumlagit bir abdest al namaz kil kuran oku sıkıntilarin gecer :) :)
00 YorumlaBenimde yok canim ilk aralar dusunurdum ama sonradan alisiyor insan. Kafan daha rahat olur ;)
00 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Oluncada sıkılıyor.. Kimsenin derdi çekilmez stres yapma olduğunca yaşa bu hayatı
00 Yorumla
+1 yılekle arkadas konusalım daha nasıl yardımcı olabilrim ki
00 Yorumlabenim 6 tane odada arkadasım var ama benim de canım sıkılıyo napak yani...
00 Yorumla
+1 yılçık dışarıda az sosyalleş dicem de nickin bile ''evde tek başına'' :/
00 Yorumla
+1 yıl100 tane kolpa dostun olcağına 5 tane gerçek dostun olsun. O da mı yok, o zaman tanışabiliriz :)
00 YorumlaDiğer konusunda 1b cevap paylaştı. burada laflayacak birkaç arkadaş edindim, çok iyi insanlar. sen de iyi insanlar seçip dene bence :)
00 Yorumlaburada arkadaş edinirsin işde , ama pek birşey bekleme
00 Yorumla
+1 yılkitap oku, müzik dinle, yarım saat 1 saat dışarda gez, yapmak istedikten sonra yapıcak faaliet çok
00 Yorumlaetrafını iyi gözlemle senin karakterinde kendin gibi kişileri bul arkadaş ol
00 YorumlaSokağa çıkın köşeden dönen ilk kişiye arkadaşlık teklif edin
02 Yorumla
Soran+1 yılyaşlı koca karılar var
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen bende ya nerde yaşıyosun belki aynı yerde yaşıyoruzdur :)
012 Yorumla
Soran+1 yılsonunda söyleteceksiniz Kayseri kayseri :D
Cevap sahibi+1 yılBende kayseriliyim ama başka şehirde yaşıyorum hemşerim :)
Soran+1 yılbak bu iyi oldu hemşerim benim :)
Cevap sahibi+1 yılTopramm ;)) haha
Soran+1 yılnördün gızzz :D
Cevap sahibi+1 yılNörim sen nörüyon ;))
Soran+1 yılnörüyüm ya sen nörüyonn
Cevap sahibi+1 yılNörüyüm sürünüyoz işte hayat mücadelesi
Soran+1 yılseni merak ettim mesaj atabilirmisin belki arakdaş oluruz ne dersin? bak arkadaşların taktiğini burada uyguladım cevap bekliyorum bakalım işe yaracakmı? :D
Cevap sahibi+1 yılPeki bakalım :)
Cevap sahibi+1 yılMesaj atılmıyor ki :)
Soran+1 yılbekle açıyım
+1 yılArkadaş bulmakta ne var at bana mesaj arkadaşız istee
00 Yorumla
+1 yılMesaj manyagı yaparlar seni şimdi sen merak etme :D
00 YorumlaÇok arkadaşım var genede çok canım sıkılıyor napmaliyim? :/
00 Yorumlatakılalım birlikte istermisin muhabbet edelim ya da?
00 YorumlaDiğer konusunda 376 cevap paylaştı. Bosver olmamasi daha iyi seni uzucek ya da sinirlendircek aptal insanlar yok etrafinda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbilgisayar oyunlarına ver kendini, mesela Microsoft Flight Simulator'e ne dersin?
00 Yorumla
+1 yılBeni arkadaş listene ekleyerek ilk arkadaşını tanımış olacaksın...
00 YorumlaTakıl işte naapcan, artık arkadasa ihitiyacın yok...
00 YorumlaEvde Tek başında izle bence bu kadar hiç sıkıntı olmazdın :D
00 YorumlaOlduğunda ne yapmayı planliyorsun yokken ne oluyo:)
00 Yorumla- Devamını Gör (121)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat