AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sağlam bir paket yapın neyse o 🙄
Tamam sakin ol konu o degil. Ben birine kargo gonderdim ama esyalar kucuk oldugu icin kutuya koymadim direk paketlettim. Ama esyalari koruyucu posete sardim yinede kirilir mi?
Kırılacak bir şey mi
Keşke koliye koysaydinız
Koli cok buyuk gelirdi. Yani kalem gondermistim.
Koruyucu posette hani su kirilmamasi icin sisme posetler oluyor kavanoz vs koyyolar ona sardim
Kalemin kendi kutusu da olması lazım.
Bulabilirseniz balonlu naylon ambalajlar onlara sarın hirbirsey olmaz.
Aynı şeyi yazmışız aynen bir şey olmaz merak etmeyin sağlam gider 😊
Sey ama kalemin kutusu yoktu paketli kalemlerdi tane tane 😔 o sisme posete koyunca bisey olmaz diye dusundum. Acelede gonderdim bi yandan.
Bide dedigim gibi banada hep kargolar posetle geliyor simdiye kadar sorun yasamadim o yuzden herhalde cok ugrasmadim
Sorun olsa kargo görevlisi seni uyarırdı. Olmaz sanırım. Sağ Salim gider inşallah 🙏
Tesekkur ederim
Rica ederim 😊
baktım.. nedir?
Ya ben birine kargo gonderdim ama esyalar kucuk oldugu icin kutuya koymadim oylece paketlettim ama koruyucu posete sardim. Yinede kirilir mi?
kırılacak cinste şeylerse kırılma ihtimali var. transferlerde atarlar falan ..
üzerine dikkat kırılır etiketi yapıştırtsaydınız ve söyleseydiniz içinde kırılabilecek şeyler var diye
kırılır demiyorum ama kırılabilir. risk var. umarım sağ Salim gideceği yere ulaşır
Havali koruyucu posete sardim yine kirilma ihtimali var mi?
Gonderdigim seyde kalem
havalı patpat kaynana sardıysanız biraz zor , kırılmadan yerine ulaşır, ama bu ihtimal her zaman var onu söylemek istiyorum
naylona*
sanmıyorum kırılmaz.
Hmm kalem olsa bile mi. Cam olmayinca cok takilmamistim
Anladim tesekkurler 😊
yok Yok sanmıyorum kalem kırılmaz. hangi kargoya verdiniz
Mng. Yani bide ustelik koruyucu posete sardim.
bişi olmaz. mng. iyidir. yarın ulaşır yerine.👍
Tesekkurler
Tabi buyurun
Ben birine kargo gonderdim ama esyalar kucuk oldugu icin kutuya koymadim direkt paketlettim. Gonderdigim seyde kalem. Yinede kalemleri koruyucu posete sardim hani kavanozlar icin kullaniyorlar ya kirilmamasi icin. Bir sey olur mu yinede?
Onu bilemeyiz bazen oluyor çünkü aktarma bölgesinde ki çalışanlar kutuları falan rastgele atabiliyorlar bizim gönderdiğimiz kargolarda da bu tip sorunlar yaşadık
Yani bilemedim banada genelde kutusuz geliyor simdiye kadar bir sey olmadi ama dedigim gibi o koruyucu posetler yeterince guvenli degilmi ozaman? Sisme posetlerden bahsediyorum.
Ya ben saba şöyle anlatayım. Kovalı bir ürün var onu kutuya koyup şişme poşetlerden üstüne koyup gönderiyoruz bizim kadar güvenli göndermezsiniz öyle diyeyim ama arada yine patlak olabiliyor
Anladim tesekkurler