Kadınlardan soğumama sebebim gidip açılınca da naz seansı başlıyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çünkü ilgi beklerler
çoğu öyle bence özellikle en büyük örnek evdeki annem biriyle evlenmemem gerektiğini öğretiyor :D :D
Neden
yani fazla kapris , çabuk sinirlenme , sürekli ilgi odağı olma isteme iyi değil değilmi
Kadınlar çok her şey istiyor kendileri bir şey yapmam kafasında
hepsi dğeil ama bazısı öyle ya
Öyle de olur mu öyle tip Kızlardan uzaklaş sana bir şey katamaz
yani erkeğinde kızında toksidi vardır knk Allah iyilerle karşılaştırsın
Peki kardeşim denginse göre bulun saçma sapan şekilde davranmayın
Bence donanımsız yetiştiriyorlar kendilerini. Donanımlı biri öyle olmaz
Olabilir de Erkeklerde çok şımartıyor sanki
O erkeklerin avamlığı. Onu ayrı bir başlıkta tartışmalıyız
Kadın olduğumuz için üstünüz.
Üstünlük taslama hoşlanmıyorum
Sanane
Ne demek sana ne o nicke bak ne oldu nasıl biri ile evlendin de bu hale geldin
Kocamla aram düzeldi sinirli olduğum zaman yazmıştım ;) nasıl birisi twrif edeyim 5 katlı araba galarisi olan 180 boyunda geniş omuzlu yakışıklı güçlü bir kocam var yeter mi :)
Çok hayallerle yaşama çok hayal kurma bak sonra üzelen sen olacaksın
Eğer dediklerim gerçekse kanlar içinde öl
Tamam kanıtla hadi
Sen kimsin sana ispat edicem insan inanma s.. lkimde misin? Kadınlar sizin gibileri değil zengin erkekleri seviyor gerçek bu
Bak yalan atıyorsun işte hahahaha olmasın benim de bana ne canım git kiminle yatıyosan yat hatta istersen git 70 yaşında adamla yat hiç umrumda bile olmaz
Çünkü onlar kadın oldukları için
😂😂😂
Açılma boş ver bekar bekar yaşa mis gibi
Açılmıyorum ki zaten bekarım evlenmeye niyetim yok yalnız kalmayı seven insanım keşke evlilik dayatması olmazsa insanları bir şeye zorlamış gibi görüyorum
Evlilik dayatması mı kaldı? 🤔Geçti yahu onun modası he ok de geç millete göre şekil alamayız sonuçta
Hanfendi siz nerde yaşıyorsunuz ki hala var çoğu bölgede kimseyi takmıyorum çok övünüyorlar birde bu zamanda bu bekar insan kendi sorumlulukları ile hayatı ile uğraşazken kendini eğitememişken çocuğa ne katacak ya da eşine
Mağara kafasına sahip insanları etrafımda tutmadığım muhabbet kurmadığım için görmüyorum demekki 🤔
Türkiye de çok cahil insan var etrafında tutmana konuşmana gerek yok bunlar her yerde
türk erkeğine yükledikleri misyondan
Bence Din kültüründen dolayı sürekli Kadına bastırmadan dolayı Kadınsın sen basit olma böyle olma şımarık büyütme sürekli Erkek herşeyi yapmalı diyen tayfa var tabi oradan da böyle şeyler oluşuyor
Kadına hanimlik erkeğe adamlık yakışır
İhtiyar eyeti gibi konuştun
Hahah içimden geldi 😝
İstersen taş olalım adamlık kırılmasın Kadında heykel olsun hanım olur deli misin Kızım böyle içinden nasıl şeyler geçiyor sen başörtüsün
Yoo
Ne bilim ya aklıma geldi bir an
Yoo Neden eğri konuşuyorsun sanki biri ağzımı ters olarak çevirdi gibi konuştun iyi bari başörtü değilsin buradan kazanıyorsun işte artılardasın bakalım eksilerin çok artıların sana sorular sorayım
Aklısına gelmiş 😆😅
Eğri konuşmuyorum bir kere ve de hem örtülerin kaybettiğini kim söyledi 🙄 bizimle değilsin 👎
Canım benim sen beni anlamadın örtü derken onun anlamadını bilmeden etmeden beni kötü olarak algılama neden ben herkesle olamam yanıyorsun zor insanım
Tamam sana sorular soracağım bakalım testten geçebiliyor musun
Knk ben testine tabi olmak istemedim ki hoş seninle olmak da istemedim keza Zor biriysen neye göre kime göre bana kek olursun ayakta uyuturum haberin olmaz
Sen bi kere olmak istemezsin ben bin beş yüz defa olmak istemezdim bu yaptığım da ego komplesk değil çünkü zor biri değilim çünkü kendimi zora sokan benim Kadınlar iki yüzlü oluyor net değilsiniz sizinle konuşunca değişiyorsunuz bunu istiyorum deyip sonra olmamış gibi yapıyorsun hiç bir şey yapamazsın senin iki gögüslerine düşeceğimi zannediyorsun yanıyorsun valla düşmem sen bi kere düşüncelerime terssin bana sıcak gelemiyorsun
Dostum sana sıcak gelmek isteyen kim ve de kimse iki yüzlü değil kompleks yapma boşuna sana da niye melek rolü yapayım illa kandırılmak kullanılmak hoşunuza mı gidiyor ben erkekleri de anlamam zaten iyi kız denk gelince sevmezler onları kullanan parasını yemeye çalışan 10 kişiyi daha idare eden kızlara da bayılıyorlar peşinde köpek olurlar o zaman gidin oylelerine
Komples yapmıyorum öyle biri değilim iki yüzlü derken tanışmak ister kararsız kalır libidom yüksek der düşük gösteririr hoşlanıyorum der lafta kalır melek rölünden bahsetmedim ben iyi Kıza çok değer verdim çokta iyi davrandım hak ettiğim gibi o değeri alamadım iyi olma sende kimse için sen hayatında nasılsın öyle kal kimse için bir şey yapmaya çalışma o halde tip Erkekleri bilemem bana deme çünkü öyle tiplerle işim olmaz sen kendindne ödün vermişsen o sorunun kimseye kendinden ödün verme sen olduğun görün
Yok merak etme kendimden ödün vermedim çevremde çok arkadaşım var o yüzden erkeklerin genelinden uzak durmaya çalışıyorum tek hedefim kariyerim.
Hmm sana iyi gelen biri yok mu senin dikkatini çeken bi Erkek nasıl olmalı yaşın kaçtı bu arada
Hayır yok hedef belli amaca giden yolda bir erkeğe yer yok ha ileriki zamanda olur mu bilemem hedeflere ulasildiysa yol arkadaşı olabilir ama dürüst ama iyi ama merhametli ama temiz yürekli
Neyse iyi geceler dilerim size 🌺
Şimdi de sen komples yapıyorsun :D Aynı şeylerden istiyoruz ama dürüst olacak korkusuz falan ne oluyorsa çekinmeyecek rahat olacak ben Kadınlara bi zaman destek çıktım rahat olsunlar kendi düşüncelerini ifade etsinler kormadan yılmadan bu tabular yıkılsın
Hhaaha ne oldu kaçıyorsun durduk yere böyle kaçasın
Kaçmıyorum uykum geldi kaçan taraf olmak bana göre değil ama muhtemeldir ki kafalarımiz uyuşmaz ben 19 yaşındayım kimine ergen yaş grubu gibi gelir saygı duyuyorum herkesin kendi düşüncesidir
Sen kafadasın ki uyuşmuyor benden yana nelerim ters geldi 19 ergen değil normal yaş grubu
Yani bilemem çoğuna öyle gelir buda hoşuma gitmiyor kırmadan dökmeden uzak olmak iyi 🙃
Olabilir sen bi gelsene dmye seni merak ettim
Yok sağol