Arap sevmiyorum... Ki peygamberimizin de Araplarla yiyin için alışveriş etmeyin diye bir sözü varmis. Bundan pek emin değilim yanlış söylemiş olmiyim ama. Şu anki Araplardan geliyor başımıza ne geldiyse kim ne derse desin sevmiyorum s! ktrip olup gitsinler. Milletin karısına kızına sarkıntılık edip video çekiyorlar.
Yorum yapmak için yapma. Şu anki Araplar diyorum sana. Cımbızla çekip alma söylediklerimi. Tamamını oku. Sen rahatsız olmayabilirsin ben rahatsızım bunlardan gitsinler taciz olayı görmek duymak istemiyorum ARAP SEVMİYORUM
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Biz Arap sevmiyoruz , bu topraklarda da sizi istemiyoruz , isteyen varsa skrsn gitsin ülkeden mk
Ahaha
Merhba çok guzelsin
Size 10 çocuk doğuran kadın lazim o tr de yok 🤣
Merhaba çok guzelesin
S! kt! r g! t evlat çok ciddiyim S! lt! rr git
Merhab
S! ktir git Suriyeli
Numreo verim
Sus len Arap
İtam şekli çok yanlış. Peygamber efendimiz de Arap tı. @nickmickk
Arap sevmiyorum... Ki peygamberimizin de Araplarla yiyin için alışveriş etmeyin diye bir sözü varmis. Bundan pek emin değilim yanlış söylemiş olmiyim ama. Şu anki Araplardan geliyor başımıza ne geldiyse kim ne derse desin sevmiyorum s! ktrip olup gitsinler. Milletin karısına kızına sarkıntılık edip video çekiyorlar.
Hangi hadiste yazıyor o söz?
Anlama problemin var galiba senin Pek emin değilim yanlış soylemiyim diyorum yukarda.
Üç hasletten dolayı Arabi seviniz: Çünkü ben Arabım, Kur'ân-ı Kerim Arapça olarak nazil olmuştur, Cennet ehlinin konuştukları dil Arapçadır." 1
Türkiye kızları cennet subanallah
Yorum yapmak için yapma. Şu anki Araplar diyorum sana. Cımbızla çekip alma söylediklerimi. Tamamını oku. Sen rahatsız olmayabilirsin ben rahatsızım bunlardan gitsinler taciz olayı görmek duymak istemiyorum ARAP SEVMİYORUM
Biz arpalar Türklerin başını kesti
Konuşmak Suriyeli
Kopek
Heh alllll @sentiinuuS34 oku bu yazdıklarini da
Türk kızları cennetmis cehennem ol sen
Ben Suriyeli sevmiyorum Arapları değil
Ne seversen sev banane
Yakında şeriat gelecek hepiniz bizkm olacak
Mk arabı
Sen eksiktin 😂😂😂
Merhab nasilsiniz
yok tşkler