Tuhaf bir olay geldi basima yardim edebilirmisiniz? Not:bu olay gerçek, umarim bunun yalan oldugunu söyleyenlerin basina gelmez?

arkadaslar yakin zamanda annem ve babami kaybettim sebebini anlam veremedigim bir sekilde

14 Mays aksam eve giderken yash bir adamla karsilastim adam gerçekten yardima ihtiyaci var gibiydi ancak yanina vardigimda benden uzaklasti ve bana bakip sevdiklerini kaybedeceksin tek tek herkes ölecek dedi, amcanin gözlerine baktigim o an gerçekten gözbebegi yoktu sonra bana bi tane eski bir kâgit verdi elime tutusturup gitti bu olayin ardindan 2 hafta gecti ve ailemle tatile cikmistik o yolda kaza yapip annem babam ve kiz kardesimi kaybettim en yakin arkadasim da hâlā komada yatiyor, amcanin verdigi kagitta eski Arapça sözler yaziyor ancak ben Arapça bilmedigimden anlamadim yazanlari, bunun bir büyù olabilecegini soyledi birkaç kisi bana size de oylemi yoksa rastlantimi bu kader olmadigina minim ama sizin düsunceniz ne?

Tuhaf bir olay geldi basima yardim edebilirmisiniz? Not:bu olay gerçek, umarim bunun yalan oldugunu söyleyenlerin basina gelmez?