Freelance iş arıyorum, evden veri girişi olur, call center olur kurumsal bir firmanın...
Nolur bir akıl verir misiniz? :)))
Nolur bir akıl verir misiniz? :)))
Bunlardan para kazanamazsınız. Gerçekten sanal ortamda emek vererek para kazanmak istiyorsanız youtube kanılı açın. Ve kendi videolarınızı paylaşın. Örneğin yemek tarifler ya da el işi örgü yapımı, takı tasarımı gibi. Yetenekli olduğunuz konularda videolar çekip kanala yükleyerek para kazanabilirsiniz. Benim yıllar önce açtığım Oyun kanalım dan Ayda y 700 tl net gelir kazanıyorum tabi uzun süreli ve disiplin isteyen bir iş. Belli bir yerden sonra çok fazla emek istemiyor ama önemli olan ilk baş azimli olmak. şu an günde 1-2 video yükleyerek ( 2 saatimi almıyor) ayda net 700 bazen 750 üzeri gelir elde ediyorum. Tabi abone ve izlenme sayınız çok önemli. Googleden yahut youtubeden " Youtubeden nasıl para kazanırım" şeklinde araştırırsanız bazı videoları bulabilirsiniz. Bol şans
şöyle evden veri girişi gibi bir iş bulamazmıyım?
Bulursunuz tabi ama para kazandırmaz size. Ben şu an 1 yerde yayın yönetmenliği 2 yerde İçerik editörlüğü yapıyorum. Tabi sanal ağ hesaplarını saymıyorum bile. Bu iş tamamen gönül ilişkisiyle yürüyor. Ama bazı siteler reklam alanı verebiliyor ya da haftalık reklam ücretinden pay. Ama bu işten en net para kazanan grup Ünlülerin sanal ortamının da ki hesaplarını yöneten kişiler yani sosyal medya uzmanları diye adlandırılan grup. Ben 1 kişiyle çalıştım fakat 4 ay sonunda benden daha yetenekli biriyle işimi değiştirdiler :)
başka neler yapabilirim nolur bşr akıl verin...
bayanlar için freelance iş ahlakı bizim ülkemizde görüntülü chat odaları ve telefonda erkekler ile muhabbet den öteye geçemedi. Yetenekliysen web ve grafik yönünden freelance para kazanmak mümkün r10 gibi webmaster forumlarını takip et veri girişi vb.. çok fazla iş bulabilirsin.
veri girişi işini nerden bulabilirim?
ordamısınız?
ilginchizmetler. com u da deneyebilirsin. Güzel bir site.
Detaylara şuradan ulaşabilirsin: https://tinyurl.com/y8yvcd6x
Cevap
5Cevap
Eleman. net var orada bir suru freelance is var ordan bir bak istersin
orda bulamıyorum yaaa:((
başka var mıdr?
veri girişini eve vermezler sanırım firmaların insan kaynakları bölümleri ile görüşmelisin
insan kaynaklarıyla nasıl görüşebilirim?
Devlete basvur disardan calisacak memur lazim diye duydum
nasıl başvurcaz
o da evden mi?
sağolunn
ben programcılıkla uğraşıyorum , en çok şey tasarımcı çok birşey yok bir video izleyerek öğrenebilirsiniz tasarımcı olmak hem iyi geltirir hemde çok çalıştırmaz
freelance nedir?
evden çalışma serbest yani...
sen de niye bilmiyosun freelance nin anlamını?
o an kolay olsun diye aceleyle öyle yazdım siz de bu önyargınızı bırakın bir kenara isterseniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar