+1 yılBellıkı esmer bır kızsın herkes bır rengı daha fazla sevebılır ama guzel olan bırsey ne renk olursa olsun guzeldır ben beyaz bır kadınım beyazlık bana yakısıyor ama bagzı esmer kızlar goruyorum onada esmerlık cok yakısıyor hasta kalıyorum oyle olmak ıstermıyım hayır cunku ona yakısıyor burada ınsanlar beyaz der cok guzel bır esmer gosterırsın ya da tam tersını agızları acık bakarlar bu yuzden emın degılım ama varsa oyle gereksız bır problemın hıc takılma derım emınım ne renksen sana o cok yakısıyordur.
12 Yorumla- +1 yıl
Sevındım buna canım massalh cokta guzelsın Allah yolunu acık etsın :)
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 13b cevap paylaştı. Esmer erkek çekici de, kızların esmeri bana çingene gibi geliyor.
Kız dediğin bembeyaz olacak, kar gibi :)))62 Yorumla
Diğer konusunda 777 cevap paylaştı. Esmerin adi sarisinin tadı yoksa tam tersi miydi öyle bir laf vardı tam çıkartamadım. Ama bence gonul kimi severse ask onda güzel. Tabi gönül ister ki, gonlum kızıl saçlı mavi gözlü beyaz tenliyi sevsin. Ama gönül bu laf dinlemezmis. Ne diyorum l*n ben yatayim bari.
12 Yorumla
+1 yılBirinin sarı diğerinin esmer olması işte tek fark bu
310 Yorumla- +1 yıl
Erkeklik iç güdüsü olarak tam esmer biraz daha çekici geliyor bana
- +1 yıl
teşekkür :)
- +1 yıl
Hahahahaaahaaa :DDDDD Allah im ya sabah sabah kahkaha attim 😄😄😄😄😄😄😄😄😃😃😃
- +1 yıl
Yazıkya sarışın triplerinemi girdin yoksa :)
- +1 yıl
valla ayni seyi dicektim azimdan caldiniz fm. :DDDDDD
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Esmer doğal haliyle bile çekicidir, ama sarışın sadece tatlıdır, bir şeyler için illa makyaj şart yani. d kişilik olarak bir şey söyleyemem degişiyor :)) (bence)
10 Yorumla
+1 yılesmer bir farklı be canım sarışınolar anlamaz bizim tenimiz itibariyle daha hoş gözüküyoruz.
11 YorumlaDiğer konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sarışın ve mavi gözlü güzel kızlar da iyi ama esmer ve renkli gözlü güzel kız daha başka oluyor.
10 Yorumlaen buyuk farkimiz zaten "ESMER" olmamiz.. esmerin yaninda sarinin lafi gecmez :P
10 Yorumlaİnsanları dış görünüşlerine göre yargılamamak en iyisi
22 Yorumla
+1 yılsarışın itici esmer ise çirkindir. kumral ve ela gözlüler candır cann.
112 Yorumla- +1 yıl
güzellik gördüm gördüm de. dünyanın en güzel kızı sarışın olsa yine benim için itici. dünyanın en güzel kızı esmer olsa yine benim için çirkindir. dünyanın en çirkin kızı kumral ve ela gözlü olsa o kız benim için diğer ikisinden daha da güzeldir. zevkler ve renkler diyelim mi?
- +1 yıl
Senin tatlı bir bayan olabileceği kanaatindeydim. Düşüncelerin için teşekkür ederim. kimse kimseyi beğenmek zorunda değil. Seçici olmazsan genel olursun. beni görenlerin neler düşündüğünü kendilerine sorman gerek. Genelde aldığım duyumlar çok iyi birisisin ve çok tatlısın gibi. ama buna ben de şaşırıyorum. körler mi acaba diye düşünüyorum :) iyilik konusunda iyiyimdir :) bir kanatlarım eksik. melek gibi adamım mübarek. Allahımın yarattığı bu tipe kurban olurum.
- +1 yıl
normaldir tatlıcı güzeli :D ben de kendimi beğenmiyorum.
- +1 yıl
onların bana tatlı demesi karşısında kör olduklarını düşünmem kendimi beğenmediğimin ifadesidir zeki bayan.
- +1 yıl
tipimle değil iyiliğimle seviyorum kendimi. boşuna uğraşma güzel gözlü kız. benim kalbimi kıramazsın :) Canımsın <3
- +1 yıl
estafirullah kalbini kirmak niyetim degil, asil cirkin bir insan degilsin ben birazda alaya aliyorum bagzi seyleri (Saka yani).
bu dünyada cirkin insan yoktur esmer olsun sarisin olsun Kizil veya kumral!!! Herkezin güzeligi kendine ve her bir Insansin kendine Göre özeligi vardir. dedigim her Insansin zevki farklidir. Bunu benim sorma sebebimde buydu yorumlarda gördügün gibi. Bir Pyramide arkadasimiz esmer biri sari biri Kizil veyata kumral tercih etti, herkezin zevki farklidir cirkin denen birsey yoktur. ALLAH her Kuluna bir özelik yaratmistir bunun disinda digeri beyenir diyeri begenmez. Mutlaka Beni Cok beyenende beyenmeyende vardir. - +1 yıl
Allah razı olsun ya :) güzel bir cevap yazmışsın ama küçük bir kazadan dolayı okuyamadım. Kusura bakma biraz geç cevap verdiğim için :)
+1 yılHatun sütbeyaz olsun.. Saçı sarı siyah farketmez sıkıldıkça boyar zevke göre.. (;
10 YorumlaSarışının esmere oranla ayrı bir hoşluğu var kanısındayım
20 Yorumlasarışının saçları sarı olur, esmer kızın da koyu renk olur ama tende de biraz koyuluk olur.
12 YorumlaSeveceksen esmer sev sevdikçe güzelleşir demiş eskilerimiz.
10 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Biri sarisindir biri esmer :-P brn baska fark goremedim -.-
00 YorumlaDiğer konusunda 325 cevap paylaştı. Beyaz çikolata başkadır sütlü çikolata başka bitter daha başka anladın sen onu
00 Yorumla
+1 yılSarışının adı Esemerin tadı millet solaryuma niye okadar para verip esmerleşmek niye çikolata ten peşinde solaryumun icad sebebidir Esmerkadın.
10 Yorumlaerkekte beyaz tenli olsun ama kızda esmer başka ya beyazım ama esmer daha bir güzel geliyor
00 Yorumla
+1 yılSarışın adı esmerin tadı var
https://www.youtube.com/watch?v=rLT83CQDn_k00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSarı saçlar daha parlak canlı oluyor kimse inkar etmesin.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDoğal sarilsr güzel
+1 yılSarışın sempatik tatlı sevimli gözüküyor esmer ise daha çekici sert seksi görünüyor bence
00 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Biri sarı biri esmer farketmiyor doğal olsunlar yeter
05 Yorumla- +1 yıl
Hiç kaymak gibi ya da çikolata gibi tarif edilecek bir tavrım olmadı tanıştıklarımım.. Gönlüne baktım ben onların ve gördüm ki Sarışının da esmerinde güzelliği aynı.. Esmer ve sarışın olmak sadece bir teselliydi onlar için esas olan o değildi ve onlar bunun farkındaydı benimleyken :)
+1 yılBenim için pek farkı yok. Karakterde fark ortaya çıkar.
04 Yorumla- +1 yıl
şeker yemiyorum. Kaymak :D
- +1 yıl
Senin görüşün. benim için dış güzellikte önemli olan yüz güzelliği ve fiziği
Esmerler daha ağırdır yani ortamlarda daha gercekcidir sarışınlar çok hareketlidir ne esmer ne sarisin benim gözüm kumralda :)
00 YorumlaDiğer konusunda 737 cevap paylaştı. Esmerle kıyslanamaz bile al bir esmer fotosunu eline bide kendı fotonu bak anlarsın farkı :)
014 YorumlaBeyaz tenli kızları her zaman severim saç rengi farketmez. Sarışınlar daha çekici gelmiştir. Çok nadir bazı esmerler var ki insanın başını döndürüyor. Yinede favorim sarışın.
00 Yorumla
+1 yılOkulda sarışın bir kız var çok güzel o yüzden sarı
31 Yorumlasadece renk farkı var gene aynı akıl gene aynı yapı sadece bırısınden bırı daha havalı gozukmeye calısır o kadar
07 YorumlaEsmerler güzel ve çekici , sarışınlar sempatik ve hoş olur bana göre tabi
10 Yorumla
+1 yılSarışınlar daha bir tatlı bence yani kim demişse Sarışının adı esmerin tadı diye halt etmiş 😀😁😊☺
20 YorumlaSarışının adı esmerin tadı demişler, çok doğru demişler..
00 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Benim tanigim sarisinlar guzel esmerler tatliydi fark bu bana göre
00 Yorumlatabi ki esmer, illa bir çekicilik seksilikte oluyorlar. :-)
00 Yorumla- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSarışın esmere göre daha açık tenlidir. Fark budur.
00 Yorumla - Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılSarışın bende cinsellik uyandırıyor. Esmerde ise o olmuyo. KKısacası sarışınla sevisir esmerle evlenirim.
00 Yorumla
+1 yılsarisinlar aptal
esmerler killi olur fm :DDDD
en iyisimi biz kumralda bulusalim :DDDDD00 Yorumla
+1 yılSarışınlar hep bana çok çekici gelmiştir sempatim var.. :)
00 Yorumla
+1 yılBirinin aptal diğerinin zekii olmasi derim susarim :D
04 Yorumla- +1 yıl
ahana ---- :DD:d
- +1 yıl
Oyle ama test ettim onayladim :D
- +1 yıl
Hahaha birinin yarasina tuz bastık galiba :)
+1 yılSarı beyaz tenli olur tuysuz olur ama denize giderse esmer tende tuy itici durur. Esmerlerin sorunu yok çikolata gibiler mis
00 YorumlaNedense sarıların üzerlerindeki baskı yüzünden her konuda boşlar...
Esmer diyorum gönül rahatlığıyla =)))00 YorumlaBir fark yok ikiside güzel: )
12 Yorumla- Diğer konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılikisinin de kendine göre çekiciliği var tabii..
20 Yorumla
+1 yılLimon ile kakao dusūn esmer tatlidir saŕisinlar çok itici kendini begenmiş geliyor bana
00 Yorumla
+1 yılesmer çekicidir seksidir geneldede akıllı zeki olurlar esmermi sarışın mı deseler esmer derim..
00 Yorumlaesmer candır gerisi heyecandır... fark bu
10 Yorumla
+1 yılSarisin kizlar genelde güzel eserlerde genelde cirkin
00 Yorumla
+1 yılEsmer her zaman çekicidir ama sarı göreceli bir kavramdır.
00 YorumlaBiri sarışın biri Esmer amma velakin Esmer daha çekici
00 Yorumla
+1 yılSarışın için dünyayı yakarım Esmer için Sarışını yakarım.
00 YorumlaRenkleri değil, zekaları bence farkları.
011 YorumlaDiğer konusunda 1b cevap paylaştı. Saç rengi olarak mı ten rengi olarak mı?
02 YorumlaBiri sarisin digeri esmer.
11 Yorumlatek farkları karakterleri olabilir ancak
00 Yorumla
+1 yılBirinin sarı diğerinin kahverengi olması
01 YorumlaDiğer konusunda 480 cevap paylaştı. Sarışına bakılır esmere tapılır.
10 Yorumla
+1 yılTen ve saç rengi haha
00 YorumlaEsmer candır sarışın hayattır
00 YorumlaBiri sarışın biri esmer fark bu canım :D
00 Yorumlaaptal vs alıllı :)
hadi saldırın :D00 YorumlaSarışının saçı sarıdır esmerin siyah :P
20 Yorumla- Diğer konusunda 17,6b cevap paylaştı.
+1 yılArada fark mı varmış ya?
01 Yorumla Sarisinin kadinin cazibesi. Esmerin iticiliği.
12 Yorumla- +1 yıl
cakma sarisinlari begenmem ;)
esmerin kanı tatlıdır bence:))
00 YorumlaNe sari ne esmer. Beyaz tenliyse olay bitmiştir.
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat