Reglim 3 gun gecikti. 3. Gun belimin sag tarafinda agri oldu. Sonra gun boyunca kahverengi bir akinti geldi. Gunun sonunda oda durdu. Ve hala regl olmadim. 18 yasindayim ve cinsel birlikteligimde olmadi.
Güncellemeler
+1 yıl
Not: 6 senedir regl goruyorum. Ve bu ilk defa basima geliyor. Normalde heo gunu gunune olurum.
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Endişe etme, güzelce rahatlat kendini sonra ılık bir duş iyi gelecektir, sabah regl olursun
0
29 Yorumla
Soran
+1 yıl
3 gundur oyle diyorum. Gelecek gelecek diye kendimi teselli ediyorum. Ama gelmiyo. Polikistik overden supheleniyorum.
Cevap sahibi
+1 yıl
Dediğimi denedin mi
Soran
+1 yıl
Hayir dus almadim
Cevap sahibi
+1 yıl
Anladım, güzelce rahatla ortam müsaitse, sonra sıcak bir duş iyi gelecektir. Bir iki gün içersinde rahatladın mı?
Soran
+1 yıl
Bu durum beni cok rahatsiz etti. Ilk basta gecikme oldugu icin cok takmadim. Mevsim gecislerindendir diye. Bugun kahverengi akinti gelince baya stres yaptim. Maydonoz ve sogan suyu ictim. Ama hala regl olmadim.
Cevap sahibi
+1 yıl
Olursun kafaya takacak bir şey yok zaman zaman gecikmeler olacaktır, şimdiye kadar hep düzenli mı oldun? Soğan kürü de iyi gelir zaten
Soran
+1 yıl
Evet hep duzenli oldum. Zaten beni tedirgin edende 6 senedir gunu gunune olmama ragmen Şu an biyle olmasi. Ilk defa basima geliyo ve panik oldum. Ve biraz paranoyak bir insanim. Yarin saglik ocaganina gidip aile hekimime turnusal kullanmamda bir sakinca olup olmadigini sorucam
Cevap sahibi
+1 yıl
Hiç gerek yok bunlara, ileriki zamanlarda da gecikme olacaktır
Soran
+1 yıl
Arkadaslarim. Bi 3 4 gun daha bekle dedi. O zmn bi kac gun daha bekliyim. Olmazsam giderim
Cevap sahibi
+1 yıl
Aynen öyle benim en başta dediğimi dene kendi odan varsa
Soran
+1 yıl
Var. Bu arada tesekur ederim. Konusmak iyi geldi. Instagraminiz varsa sizinle konusmak iyi olur. tabi uygunsa sizin icinde
Cevap sahibi
+1 yıl
Var ama burdan konuşalım bence
Soran
+1 yıl
Tamam tesekkur ederim Aklima bir soru takilinca yazarim buraya.
Cevap sahibi
+1 yıl
Soruyu begenebilirim dönüş yapabileceksenjz
Soran
+1 yıl
Olur
Cevap sahibi
+1 yıl
Teşekkürler
Soran
+1 yıl
Her tuvalete ciktigimda kanama oluyo. Ama bu kanama regl gibi devam etmiyo.
Cevap sahibi
+1 yıl
Soruyu beğendim yaz istersen, rengi regl kanına benzemiyor mu
Soran
+1 yıl
Daha pembe
Cevap sahibi
+1 yıl
Regl başlangıcı olabilir bence
Soran
+1 yıl
Umarim.
Soran
+1 yıl
Sogan suyu yaptim tekrar onu icicem yine
Cevap sahibi
+1 yıl
İçmesi zor olur ama faydası olur mutlaka, kan miktarı çok mu az?
Cevap sahibi
+1 yıl
Ben uyuyorum artık:) sen de endişe etme dhaa fazla rahat ol, sabah iyi haberlerini bekliyorum:)
Soran
+1 yıl
Cok tesekkur ederim. Iyi geceler. Ins sabah o bamba haberi verjcemm 🥹
Cevap sahibi
+1 yıl
Oldun mu?
Soran
+1 yıl
Evet. Hemde nasil. Birde bugun mezuniyet torenim vardi. Afedersin ama selale gibi. Neyse oldum ya gerisi cokta onemli degil dmsbxmdhdlenfkh
Cevap sahibi
+1 yıl
Soğan suyunun faydası olmuş o zaman sjjsjs benim dediklerimi denemesen de :) iyi hadi sevindim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Endişe etme, güzelce rahatlat kendini sonra ılık bir duş iyi gelecektir, sabah regl olursun
3 gundur oyle diyorum. Gelecek gelecek diye kendimi teselli ediyorum. Ama gelmiyo. Polikistik overden supheleniyorum.
Dediğimi denedin mi
Hayir dus almadim
Anladım, güzelce rahatla ortam müsaitse, sonra sıcak bir duş iyi gelecektir. Bir iki gün içersinde rahatladın mı?
Bu durum beni cok rahatsiz etti. Ilk basta gecikme oldugu icin cok takmadim. Mevsim gecislerindendir diye. Bugun kahverengi akinti gelince baya stres yaptim. Maydonoz ve sogan suyu ictim. Ama hala regl olmadim.
Olursun kafaya takacak bir şey yok zaman zaman gecikmeler olacaktır, şimdiye kadar hep düzenli mı oldun? Soğan kürü de iyi gelir zaten
Evet hep duzenli oldum. Zaten beni tedirgin edende 6 senedir gunu gunune olmama ragmen Şu an biyle olmasi. Ilk defa basima geliyo ve panik oldum. Ve biraz paranoyak bir insanim. Yarin saglik ocaganina gidip aile hekimime turnusal kullanmamda bir sakinca olup olmadigini sorucam
Hiç gerek yok bunlara, ileriki zamanlarda da gecikme olacaktır
Arkadaslarim. Bi 3 4 gun daha bekle dedi. O zmn bi kac gun daha bekliyim. Olmazsam giderim
Aynen öyle benim en başta dediğimi dene kendi odan varsa
Var. Bu arada tesekur ederim. Konusmak iyi geldi. Instagraminiz varsa sizinle konusmak iyi olur. tabi uygunsa sizin icinde
Var ama burdan konuşalım bence
Tamam tesekkur ederim
Aklima bir soru takilinca yazarim buraya.
Soruyu begenebilirim dönüş yapabileceksenjz
Olur
Teşekkürler
Her tuvalete ciktigimda kanama oluyo. Ama bu kanama regl gibi devam etmiyo.
Soruyu beğendim yaz istersen, rengi regl kanına benzemiyor mu
Daha pembe
Regl başlangıcı olabilir bence
Umarim.
Sogan suyu yaptim tekrar onu icicem yine
İçmesi zor olur ama faydası olur mutlaka, kan miktarı çok mu az?
Ben uyuyorum artık:) sen de endişe etme dhaa fazla rahat ol, sabah iyi haberlerini bekliyorum:)
Cok tesekkur ederim. Iyi geceler. Ins sabah o bamba haberi verjcemm 🥹
Oldun mu?
Evet. Hemde nasil. Birde bugun mezuniyet torenim vardi. Afedersin ama selale gibi. Neyse oldum ya gerisi cokta onemli degil dmsbxmdhdlenfkh
Soğan suyunun faydası olmuş o zaman sjjsjs benim dediklerimi denemesen de :) iyi hadi sevindim.
Olsun baya moral verdin bana. Sagoll
O ağrılar biraz daha devam eder. Aslında bu tür durumlar evlenince geçiyor derler ama
Agrim yok ki
Olmamasına sevindim yaş kaç
Biraz da stres yapıyor olabilirsin. Stres olmayacak şeyleri bile tetikler. Dikkat et kendine
Sagol
Rica ederim de pek faydam olmadı