Güncellemeler
+1 yıl
Not: 6 senedir regl goruyorum. Ve bu ilk defa basima geliyor. Normalde heo gunu gunune olurum.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Endişe etme, güzelce rahatlat kendini sonra ılık bir duş iyi gelecektir, sabah regl olursun
3 gundur oyle diyorum. Gelecek gelecek diye kendimi teselli ediyorum. Ama gelmiyo. Polikistik overden supheleniyorum.
Dediğimi denedin mi
Hayir dus almadim
Anladım, güzelce rahatla ortam müsaitse, sonra sıcak bir duş iyi gelecektir. Bir iki gün içersinde rahatladın mı?
Bu durum beni cok rahatsiz etti. Ilk basta gecikme oldugu icin cok takmadim. Mevsim gecislerindendir diye. Bugun kahverengi akinti gelince baya stres yaptim. Maydonoz ve sogan suyu ictim. Ama hala regl olmadim.
Olursun kafaya takacak bir şey yok zaman zaman gecikmeler olacaktır, şimdiye kadar hep düzenli mı oldun? Soğan kürü de iyi gelir zaten
Evet hep duzenli oldum. Zaten beni tedirgin edende 6 senedir gunu gunune olmama ragmen Şu an biyle olmasi. Ilk defa basima geliyo ve panik oldum. Ve biraz paranoyak bir insanim. Yarin saglik ocaganina gidip aile hekimime turnusal kullanmamda bir sakinca olup olmadigini sorucam
Hiç gerek yok bunlara, ileriki zamanlarda da gecikme olacaktır
Arkadaslarim. Bi 3 4 gun daha bekle dedi. O zmn bi kac gun daha bekliyim. Olmazsam giderim
Aynen öyle benim en başta dediğimi dene kendi odan varsa
Var. Bu arada tesekur ederim. Konusmak iyi geldi. Instagraminiz varsa sizinle konusmak iyi olur. tabi uygunsa sizin icinde
Var ama burdan konuşalım bence
Tamam tesekkur ederim
Aklima bir soru takilinca yazarim buraya.
Soruyu begenebilirim dönüş yapabileceksenjz
Olur
Teşekkürler
Her tuvalete ciktigimda kanama oluyo. Ama bu kanama regl gibi devam etmiyo.
Soruyu beğendim yaz istersen, rengi regl kanına benzemiyor mu
Daha pembe
Regl başlangıcı olabilir bence
Umarim.
Sogan suyu yaptim tekrar onu icicem yine
İçmesi zor olur ama faydası olur mutlaka, kan miktarı çok mu az?
Ben uyuyorum artık:) sen de endişe etme dhaa fazla rahat ol, sabah iyi haberlerini bekliyorum:)
Cok tesekkur ederim. Iyi geceler. Ins sabah o bamba haberi verjcemm 🥹
Oldun mu?
Evet. Hemde nasil. Birde bugun mezuniyet torenim vardi. Afedersin ama selale gibi. Neyse oldum ya gerisi cokta onemli degil dmsbxmdhdlenfkh
Soğan suyunun faydası olmuş o zaman sjjsjs benim dediklerimi denemesen de :) iyi hadi sevindim.
Olsun baya moral verdin bana. Sagoll
O ağrılar biraz daha devam eder. Aslında bu tür durumlar evlenince geçiyor derler ama
Agrim yok ki
Olmamasına sevindim yaş kaç
Biraz da stres yapıyor olabilirsin. Stres olmayacak şeyleri bile tetikler. Dikkat et kendine
Sagol
Rica ederim de pek faydam olmadı