Cinlerle değil büyüklerin ruhlarıyla tanışmaya özenmelidir. Buda ruh çağırmakla falan olmaz. Onların yolunda gitmekle, sevmekle ve kitaplarını okumakla olur. Cinlerin insana gelende faydası olmaz. Büyükler dediğim evliyalar. "Evliyanın ruhları, görünmeden de, görünerek de, sevdiklerine fayda verir ve belalardan korur. Onları tanımaya, sevmeye ve sevilmeye uğraşmalıdır. (Daha fazla bilgi için Seadet-i Ebediyye kitabına bakılmalı.)
Cinden kurtulmak için en tesirli silah Kelime-i temcid (La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim) ve istiğfar duasıdır. Bunları okuyandan, cinler kaçar ve büyü bozulur. Cin mektubu denilen duayı, yanında taşıyana veya evinde bulundurana cin gelmez, dadanmış olan cin de gider. Âyet-el-kürsi, İhlas, Muavvizeteyn ve Fatiha surelerini sık sık okumak da, insanı cinden muhafaza eder. Bu âyet-i kerimeleri okumakla, bu mektubu taşımakla, şifa âyetlerini okumakla ve yazıp suyunu içmekle faydalanmak isteyenlerin Ehl-i sünnet itikadına uygun olarak doğru iman sahibi olması gerekir. Bunları yazanın ve kullananın itikadı doğru olmazsa ve haram işlerse, faydaları görülmez." Kaynak: dinimizislam. com11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Dostum metafiziki her hangi bir canlının varlığını reddediyorum ben. Cin dediğinin bir varlığı varsa fizik, kimya kurallarına tabi olmak zorundadır. Ateşten yaratıldıklarından bahsediyorsunuz gerçi ancak ateşin bir hacmi, geometrik (tam belirli olmasa da) bir şekli ve öz kütlesi vardır. Yani, görüp görmemek değil var olup olmadığını konuşmak öncelikli gelir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöncelikle tüm yorumları okudum ve öyle yazıyorum. cinlerin güzel yüzü olmaz :D sana gerçek yüzüyle gözükmez ki kılık değiştirir... ayrıca bu konuyla fazla uğraşma başına iş açarsın... hem müslüman olanları yok denecek kadar az yaa.. onlar insanlara görünmez ki... zaten yok denecek kadar az sen gidip onu mu bulup konustun :D sana müslümanım diye yalan atmıştr gördüğün varsa eğer.. bak böyle güzel müzel diye kendini kandırıyorsun yaa biri sana aşık olursa kurtulamazsın sonra pişman olursun. aşık olunca vazgeçmiyorlar kolay kolay diyeyim sana al şu videoları izle.
https://www.youtube.com/watch?v=FRt0ACkzNmMhttps://www.youtube.com/watch?v=luVucJ62mgU09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhangi sureymiş de bakayım gelsin bana da. asıl sen bilip bilmeden konuşma. o zaman her insana gözükürler ne saçmasın yaaa... hadi de ne okumam lazım de bana bekliyorum madem çok bilşyon kanıtla yapacam saat 1 buçuk hadii.. kaç tane musallatlı insn gördüm ben gelip saçma saçma konusuyon.
bekliyorum sure'yi
Cevap sahibi+1 yıltamam da ne suresi desene bana. bir bilgi atıp kaçamazsın.. internetten linkini at o halde. sure okuyunca yanınıza gelir diye.. ayrıca peygamber efendimizle ne alaka onla biz bir miyiz? o daha neler neler grdü gelip şeytan cin gördü diyon... musallat olmadığı sürece gözükmezler.. kanıt göster diyorum kanıtın yok bişeyin yok anca bişey biliyo gibi konusuyon. ağzı olan konusuyo valla
Cevap sahibi+1 yılayrıca Allahın lütfu ne be? sanki melek görmüş gibi konusuyo. cin şeytan görmek mi Allahın lütfu :D :D :D onu ancak musallat yaşayanlar görür ve çoğu da zor kutulur.. sanki çok güzel bişey de cin görmek Allahın lütfu göremez kimse diyon :D
Cevap sahibi+1 yılsaygısızlık yapmıyorum da ne yazık ki çok cahilsin :D :D Allahın lütfu görmen diyorsun.. sanki çok önemli varlıklar da görmek çok önemli bişey de herkes görmez bu Allahın lütfu diyorsun.. tabii ki Allahın izni olmadan hiçbirşey olmaz bu hayatta ama öyle bir diyorsun ki sankki sana peygamber efendimizi rüyada görebilir miyiz diye sordukta sen de Allahın lütfu herkes göremez diyorsun :D :D cinle şeytanla uğraş bir süre çağır o sana musallat olur zaten merak etme :D ya da git adak ada yerine getirme kessiin o musallat olur :D :D birçok yolu var :D git astral seyehat yap ne bileyim ruh çağır onun yerine cin gelsin sana iyi bir musallat olsun kurtulama filan ohooo :D :D :D yani cin görmenin pekçok yolu var ama sorun şu ki hangi insan ister ki, isteyen varsa da gördükten sonra altına kaçırır :D :D ayrıca müslüman cinler sure okuyunca gelecek ve bize gözükecek öyle mi? böyle saçma bişey duymadım yarabbim yaa... sana göre o zaman melekler de gözüküyo :D
Cevap sahibi+1 yılyaa sen cini şeytanı ifriti filan boşver sen melek görmeye odaklan :D müslüman cin güzel aşık olursun vs vs diye deminden beri atıp tutuyon :D melek daha uygun işte gör aşık ol :p :p aşık olunuyo yaa hani :D:D :D :D
- +1 yıl
Like :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılGaliba gördüm :( ilk gördüğümde delirmiş gibi agliyodum. benim gibi biri yok mu? Yalniz birakmayin beni...
022 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGri
Cevap sahibi+1 yılBeyaza yakin ama beyaz olmayan griydi 1-2 saniye gördüm sonra kayboldu. Sonra nas suresi filan okudum. şu an iyiyim ama onu gördüğümde gerçekten kötüydüm.
Cevap sahibi+1 yılYaklaşık 1 buçuk hafta önceydi.
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ederim zaten hep dua okuyorum :). Saoll :))
Cevap sahibi+1 yılİki kere gördüm. Birinde bir nur gibiydi bembeyazdi. Diğeri beyaz değildi daha çok griyi animsatiyodu.
Cevap sahibi+1 yılEvet, ilk gördüğümde korkmamistim. Ama acikcasi ikincisi beni korkuttu.
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılSaoll :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
Görmeyene çok güzel yuzlerı, gorene de tipi ve rengi nasıldı? Bu konuda bılgın pek yok bence. Çünku onlar kmı ınsana bı golge gbı krartı seklnde, kımının ruyasına gelır, kmıne sdece bır suret olarak ve bıcoguna da musallat old kısının en sevdgı sekılde gorunurler. burada braz dkkat ckmek ıcın ypıomssun gbıme geldı tanımadgım ıcın bole old hssettım
111 Yorumla- Diğer konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılabisi o nası bir fotodur ya , görmüş kadar olduk sağol.
82 Yorumla- +1 yıl
Hahaha :D
Senin o musluman dedign cinler oyle sureyle felan cagirmayla gelmezler milleti yeme burada simdi gelseler bile onlarla iletisime gecmeme gbi sansin yoktur musluman cinlerin teni beyaz olur dye bir mantikta yoktur sen onlari gordugunu soyluyosun burada xper kasiyosun ya bilmem ne. Madem geliyolar sor bakalim onlara ben kimmisim bunu dalga gecmek adina soylemiyorm cok ciddiyim. Bakalim bnle ilgili sana ne soylicekler bildigm birsey var ki bunu soruyorm
015 Yorumla- +1 yıl
Benim aklim gayet basimda ve emin ol senden cok dha fazlasini biliyorm kimi kandiriyosn burada Allah in lutfu diyosun ya hani onlar oyle surelere gelmiyolar yerine getirmen gereken seyler var hepsini gectim onlari gorupte nasil olurda iletisime gecmiyosun musluman cinler oyle her davete icabet etmezler. Hadi geliyolar hangisi geliyo senin dedign gbi beyaz renkli ise bu Ebyed dir ve musluman deildir. Musluman olan ise Mureb dir adi da sonradan Yusuf dye deistrmistr ama beyaz deildir.
- +1 yıl
ya onlar bır sey bılemezler gelecegı hıc bılemezler oyle bı guclerı yok sadece cok ıyı hocalar onlarla ıletısıme gecer ben denedım meraktan sonra bı olay oldu tovbe ettım
- +1 yıl
Oyle midir dersin oyle bloglardan yalan yanlis seyler okuyupta burada klavye sampiyonlugu yapma aslanim yemezler. Senin gordugunu iddia ettign cinlerin bnim kim oldugumu soylese ya. Onlari gormuste bilmem ne dha onlarin isimlerini bile bilmiyosn onlar davete geldiklernde once kendilerini tanitirlar senle iletisiime gecerler gelmis burada bana ahkam kesiyosun.
- +1 yıl
ya onlar herkesle ıletısıme gecmezler oyle gelecegı falan bıldıklerı yok eger onların duası var kalpten ınanıp cagırırsan gelır gelsede gondermezssen basın derttedır ben meraktan cagırdım duasıyla bır sey bılmedıklerı gıbı sıkıntı cektım bı sey yasadım soylemıyeyım ama tovbe ettım hocalardan destek aldım oyle gıttıler
Ben gördüm hatta bizzat da muhafaza etmişliğim vardır. Bazılarını daha çok sevdim. İyiden kötüye şöyle sıralayabilirim
Tanquery -Gordon - Bombay - Beefeater
Özellikle tonikle içiyorsanız çok az lime ile Tanquery enfes oluyor, Gordon u her şeyin içine katıp içebilirsiniz uyum harika. Bombay çok hafif bir gin ama fena değil. Beefeater a daha yeni başladım , tonik ve lime ile karıştırdığımda Tanquery kadar güzel olmadı daha sonra kokteyl içinde de deneyeceğim11 Yorumla
+1 yılYa ben saat akşam sekiz miydi neydi parkta oturuyodum tek başıma parkın yanında sitenin küçük bir Kulübesi var orda gördüm bem beyaz kulübenin üstündeydi gitti sonra 4 sene öncede duman renginde görmüştüm patlama sesiyle gelmişti kafamın üstüne korkmuştum baya
00 Yorumlacinleri göremezsin. onlar sizi sizin onları göremediğiniz yerden görürler diyede ayet var. insanların 100 de 20 si berzah alemine geçebilir orada da enerji halinde görünürler. belli bir yapıları yoktur. cinlerin dişisine de peri denmez cinniya denir. araştır biraz kardeşim madem meraklısın böyle şeylere
27 Yorumla- +1 yıl
kardeşim 16 yıldır metafizik araştırıyorum göremezsin gördüm diyen adamda şarlatandır yalancıdır münafıktır kafayı yemiştir. bizim alemimizde onların görülmesi mümkün değil. allahın kelamını söylüyorum ben sana yalan söylüyosun demiyorum eksik ve yanlış bilgin var sadece. uykuyla uyanıklık arasında ruhun gittiği alem berzah alemidir. senin dediğin hesaba göre dediğin herif aramice de biliyor. arapça konuşmayıda (ki çok zor bir dildir) çok iyi biliyor olmalı. allahın gizlediği ilimleri ulu orta kendine mal eden adamların alayı sıkıyordur. bununda her yerde tartışmasına açığım her türlü sidik yarıştırırım o dediğin adamla bile. kurana göre mi konuşucaz halit çöğürcüye göre mi acaba?
- +1 yıl
ohooo durup dururken görmezsin bir cin görmeye insan piskolojosi yetmez allah dilerse gösterir evet ama bunu gören adamda belli seviyelerde ilim irfan sahibi kimselerdir. beynel minel bir adam da gördüğünü söylüyo . neyse bildiğin yoldan git sen kardeş uzatmayalım. yoksa ben buraya sayfalarca yazarım sende aynı şeyleri tekrar eder durursun haydi selametle
- Diğer konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılSeni sevmedim :D yorumlara cevapların saçma. Belki bişeyler biliyorsundur ama bana çok samimi gelmedin. Geleyim cevaba. Bir ara üçgen kafalı kısa boylu uçan bir madde goruyodum zaman zaman sonra geçti. Bazen hissediyorum varlıklarını bazen tıkırtılar oluyor bazen kapıdan bir şey geçer gibi oluyor ama o kadar.
026 Yorumla- +1 yıl
Şeffaftı da çok sivri sayılmazdı duruyodu havada ranzam vardı o zamanlar benim hizamda durup ifadesizce bakıyodu. Halüsinasyondur diye biraz zaman geçince yine bakıyodum hala orda :D bazen gece gelip bakıyodu yine ifadesiz ifadesiz. Yüzü çok garipti bişeyler yazılı gibi. Bir arkadaşım vardı psikopat onunla konuşmaya başladıktan sonra oldu.
- +1 yıl
Ne bileyim ibranice gibi. Yazı değil aslında kırışıklık şeklinde oluşmuş işaretler.
- +1 yıl
Sen azcık bilgye sahip olup fazla konuşanlardansın gibi geldi bana. Bende zamanında ilgilenmiştim ama hiç de duymadım beyaz yüzlü bilmem ne diye. Belirli şekilleri yok zaten dumansız ateşten yaratılmışlar
- +1 yıl
Babdkndma js çok komiksin ya :D haha hangi ten :D:D rahmaniler beyaz görünür zaten beyaz temizliğin rengi falan diye hani ama ne bileyim yani sen biraz saçma konuşuyorsun. Rüyamda gördüm bikaç kere bir kaç sene önce. Mavi bir ışık görmüştüm aşırı hızlı. Bana çarpacakken yok olmuştu. O kadar heralde. Bende baya şizoymuşum he D;
- +1 yıl
Sana iftira atmıyorum sadece bana inandırıcı gelmediğini soyluyorum yaşın kaç
- +1 yıl
He sen hepsini gördün yani? Pardon kimsin sen de hepsi sana gelmiş hayırdır?
- +1 yıl
Benim de tanıdığım bilgi sahibi insanlar var ama sen saf gibisin kandırmış olabilirler -.-
- +1 yıl
Tamam sakin ol ben gidiyorum :D felak nas ayetel kutsi oku bol bol kib by.
Görmedim ama varlığını hissettim ramazan ayında uyukladığım sıra, kısa ve kötü bir kabus gördüm birden uyandım nefesim daraldı ve arkamdan birisi itikledi, bir el hissettim kesinlikle ve yattığım yerden 2 kere tıktık ses geldi kötü birşey:d (ev boştu)
01 Yorumla
+1 yılBEN gördüm ulan köydeyiz karanlık camide program var iyi hadi gidelim etem dedim (etem akrabam) neyse koyulduk yola abi yol aşşağı düz olarak gidiyor aşşağıdaki yoldan bizimkileri gördüm nerden geliyosunuz olum dedim bir iki defa cevap vermediler olum bide düz yoldan gelmeye başladı aynı grup abi biz o gün nasıl kaçtık onu bile hatırlamıyorum ha :D
02 Yorumla- +1 yıl
Kısa dönem hocalık yaptım arkadaş :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinlerle çok ilgilenmek iyi değildir. Müslüman olanının dahi şeytaniyete meyilleri vardır. Temel yapıları gereği bu böyledir. Çok büyüklenir, böbürlenirler. Herkes kendi aleminde takılsın. Bu tarafa rahatsız eden olursa da bedeline katlansın. Ümmete zarar vermek isteyen büyükleri ile savaşmak hariç ötekilerle işimiz olmaz. Onlarında yaşam hakları var. HERKES KENDİ ALEMİNDE...
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu kişisel birşey değil dostum..
İnsanların hayal ettiği, resimlerde ve dizilerde gördükleri biçimde görmedim hiç.
Dev gibi bir süliet şeklinde, simsiyah bir şekilde gördüm. Aile fertlerimin kılığına girip dalga geçmeye geldiler, o şekilde gördüm. Hayvan olarak gördüm.00 Yorumla- Diğer konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet gördüm hatta resmini bile çektim
4.bp.blogspot.com/.../etiCin1.JPG02 Yorumla- +1 yıl
Geçmiyomki üzerinde adı yazıyo
+1 yılKaldı ki benim birebir cinle sevişen arkadaşım var, ben sana onu da getireceğim!
pbs.twimg.com/media/Bun6dksIEAA51WD.jpg:large10 YorumlaCinlere inanmıyorum Kuranda belirtiliyor ancak Siz onlara karışmadıkça musallat olmadıkça onlar size musallat olmaz arkadaşım ;)
15 Yorumla
+1 yılEyvah Eyvah.. Cinlerin fıtrat olarak şeytana benzediğini unutma, kendine gel. İnsanlar varken ne demek görünce aşık olursun falan? İyi değilsin?
19 Yorumla- +1 yıl
Saçma konuşmuyorum bunu belkide senden daha iyi biliyorum. Telepatik olarak onları düşünüp dolayısıyla çağırıp durma. İleride görürsün sen çok iyiyi. Başına bişi gelmeden dicem ama sahiplendiklerinde zarar vermezler ama senide kimseye bırakmazlar. yanlız kalırsın. Ayık ol kendine gel
- +1 yıl
Ne insanlar kapilip gitti guzelliklerine. Cok konusma bunlari fatimanin dedigi gibi.
- +1 yıl
Bilmediğimi onlar mı söylüyor sanki? Kafanı duvarlara vursanda çok geç olacak. Gerçek suretlerine dayanamazsın. Vücuduna acı yahu. Tekrar ediyorum pişman olacağın işlere girme.!
- +1 yıl
Şeytanl cinin aynı şey olduğunu söylemediler mi sana? Aynı soyları... Valla ben söyliceğimi söyledim. Geçmiş olsun.
- +1 yıl
İleride görürsün anyayı konyayı. Madem ilgi duyuyorsun sevdiğin insanlara kızma sinirlenme, sana birşey yapmıyor olabilirler ama yanındakilere bişey yapmasınlar bari ne diyim m
Sen cinlerle arkadaşsın galiba sanki sürekli gördüğün kişiden bahsediyor gibisin. Korkarsan gelir diye birşey yok zaten bilinçaltın öyle şeyler üretir. Hayırlısı diyorum. Cin min derken ruh hastası olmayın da...
014 Yorumla- +1 yıl
Valla ben ediyorum da öyle sen burada olan herkesin dediğine inanma hurafeye büyümüş insan bunlar, ruh hastası ama doktora değil hoca denilen para delisine gittikleri için cin musallat olduğunu zannediyor. Cinin işi gücü yok dur şu beni çağırdı bir gidip geleyim ya da görüneyim demez ;) her gördüğü halüsilasyonu cin sanan sapıklarda var.
- +1 yıl
Bak ben 2 dk karanlıkta onlardan korkmayı deniyim 3. Dakika sesler duymaya başlarım 4. Dk da halisülasyonlarla onları gördüğümü zannederim. Çook korkan insanlar ya da onlarla ilgilenen insanlarda böyle işte cin görmek falan hikaye senin beynin yapıyor. Tabii sen onları çağırıyorsan o ayrı.
+1 yıl@Alp187 sen bu konularda bilgilisi galiba. Merak ettiğim bişey var onlar ınsan kılığına girebiliyo diye biliyorum. Peki insan kılığına girdiğini yani karşımızdakinin onlardan oldugunu nasıl anlarız?
07 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler de ayakları ters olur derken? hiç ayagı ters insan görmedim
- +1 yıl
Evet belirli madde formlarına girebilirler. Öyle bir durumda okuyabileceğiniz birkaç ayet vardır, onları okuduğunuz anda beyniniz bir lazer tabancası gibi çok ciddi dalgalar yaymaya başlar, o varlık bundan ciddi rahatsızlık duyar ve uzaklaşma isteği duyar. Cin tesirinde olan bir insanın yanında da okuduğunuzda o insanda birtakım değişimler görürsünüz. Ayetler şunlardır:
"Rabbehu enniy messeniyeş şeytanu bir nusbin ve azâb;
Rabbi euzü BiKE min hemezatiş şeyatıyn; Ve euzü BiKE Rabbi en yahdurun;
Ve hıfzan min külli şeytanin marid."
Sabah ve akşam birer kere (veya dilerseniz sabah 40 akşam 40 olarak) aktif korunmak için okumanız önerilir. Aklınıza geldiği sayıda okumayınız. Sayılar çok önemlidir. - +1 yıl
@iştekuzukuzugeldim teşekkür ederim :)
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet bundan 8 yil önce musallat olmuslardi... Baya bir zorluk cektim 2-3 ay sonra sükür Rabbimee kurtuldum...
06 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum hangi animda musallat oldular gayet mutlu huzurlu neseli bir insandim sonra günden güne tuahf tuhaf seyler yasamaya basladim.. Sonra ilerledi baya canim yandi... Amaa yastiklarimin icinden domuz yagi sonra esyalarimin kenarina valizimin bir kösesine sokulmus dügümlenmis ipler cikmisti.. Onlarin etkisinden mi bilmiyorum. Neyse yine ürkttüm. :)
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. ya ödün çok kopuyor bilgi toplamaya çalışıyosun ya da sana çok fantastik geliyo hoşuna gidiyo. Uğraşma sana o kadar diyorum.
03 Yorumla
+1 yılİsin gucun yok mu cin seytan gece gece?
Birde yok teni bacagi kolu bilmm ne parlaktir diyrsun kac bin alem var sacmala ma !
Uzmanmis gibi konusup durma birgun basarlar noldum dersin16 Yorumla- +1 yıl
Sen cok biliyrsun
- +1 yıl
Ne basması kızım yaa? narkotik mi l*n bu? :)
-Yat yat yat, kimse kıpırdamısın çarparım valla - +1 yıl
Mecazi anlamda soyledim arkadss oyyle bir konusuyrki sanirsin cin bilimcisi !
Bir o biliyr biz birsey bilmiyrz edasi veriyr @diamantidis - +1 yıl
Nereye gideyim?
Sanami soracagim?
Kotule, ekmi ee pes artik !
@Sonmermi den önce bu espriiyi yapayım :D
galeri8.uludagsozluk.com/.../...%C4%9Fi_685750.jpg15 Yorumlainsanlar boyutlar arası yolculuk yapamaz ama cinler yapabilir cinlerin boyutu farklıdır dünyada yaşayan cinlerde vardır ama insanların yanına gelmeleri yasaklanmıştır
02 Yorumla- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılonların enerjileri yükseliri diyosunya böyle bişeyi yaşadınmı hiç hani korktuğunu bile unutturuyolar adama eşşek kadar adamım diyosun ama ağlayacak hale geliyosun akşamalrı karanlıkta adım atamıyosun
03 Yorumla- +1 yıl
ben yaşadıklarımı bildiğim için çok fazla girmek istemiyorum o konulara ama inan insanlıktan çıkarıyolar evde tuvalete gidemez hale geliyosun yani korkmayım enerjisi yükselir bile diyemiyosun
Seni cin mi carpti l*n israrla papagan gibi ayni seyleri millete yaziyorsun bir de kizlara karsi bir hayli kirici sekilde hitap ediyorsun erkekligini onlar uzerinde baskici olmaya calismakla olcemezsin moruk konusma tarzini degistir ayar oldum
010 Yorumla- Diğer konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılEn son 2-3 ay önce gördüm kendisini. Epey kafa yapdtı... Gordon's... Elmalı... Tavsiye ederim :D
13 Yorumla
+1 yılküçükken kuzenim ile gördük beyaz bir perde gibi göründü o 2-3 saniyelik görüntü yüzünden birkaç sene o olayın etkisinde kaldık
02 Yorumla- +1 yıl
olayı anlatayım bizim bina 4katlı inşaattı hala kuzenimle kuran kursundan geldik 4kat a çıktık tuğla parçalarına ip bağlayıp 4. kattan aşağıya sarkıyorduk öyle çocuk aklı işte oyun oynuyorduk daha sonra aydınlığın içine sarktık ipleri karanlıktı orası birden bizim damın üstünde 2-3 metre önümüzde bembeyaz bir perde damın üstünde bulunan tuvaletin arkasında kayboldu saniyelik birşeydi kuzenim bana ben ona baktım ikimizde o şeyi görmüştük damdan aşağıya doğru bağırdık daha doğrusu çığlık attık :D amcam tam aşağıda ama bizi duymuyordu o arada kuzenim arkasına bakarken siyah bir ayakkabı görmüş ayakkabısıyla tuğlaya vuran biri ama sadece ayakkabıyı görmdüğünü söyledi 4 kat nasıl aşağı indim hatırlamıyorum nasıl korkmuştuk o günden sonra tek başıma bir odada kalamıyordum sokak ortasında bile yanlız kalmaya korkuyordum birkaç sene o etki devam etti ilk defa bu olayı bir yerde yazıyorum
+1 yılhayır görmedim ama merak ediyorum tabiki de görüneceklerini düşünmüyorum yok cin çarpması falan yalan dua etsek yanarak ölürler
01 Yorumla- Diğer konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılprofil fotonda var heralde resmını cekmıssın cinin
82 Yorumla- +1 yıl
+ yı bilmemde - yi vereni tahmın ediyorum :D pardon kanka o senmiydin ya
sen görüyormusun en son ne zaman gördün sanki senden hiç gitmemişler gibi ne bilim yaa öyle bir enerji var surat ifadende
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet şu an gördüm senin profil fotonda.
83 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılşaka yaptım arkadaşım sakın alınma ;)
Cevap sahibi+1 yılhayır dedm ya, espriydi tamamen...
Gizli Üye(30-35)+1 yılProfile bakana kadar görmemiştim :)) :p
61 YorumlaGorsen böyle rahat konusamazsin ustelik musluman cinler allahin emrinden cikmaz sana görünmez sen sahabeden degilsin..
114 Yorumla- +1 yıl
Dalga geciyorsan ederim ben yasadim ve sen bununla burada dalga gecemezsin nurani ve seytani bilmedigin cok yaratılmış var ve sen sadece cin biliyorsun.. ustelik kulaktan dolma seyler kotuler musallat olur iyiler sen evliya olmadan sahabe olmadan görünmez senden ve onlarin ilimleri bizden cok daha fazla oku arastir biraz daha da yazmicam yazma
- +1 yıl
Yasadim diyorum cinle 1 yila yakin akli dengemi kaybedecektim kötüydü ustelik iyi cinleri de var onlarin bazi dualari var gizli ilimler kitabini bulursan ve dogu yaparsan ordakileri iyi hocalarindan faydalanan bir arkadasim var emrinde gibi bisey ama dedigim gibi herkes kaldiramaz
+1 yılevt gördüm.. hatta karşımda şimdi.. paketini açtım ağzıma attım ve yiyorum :) seni seviyorum eti cin :)
11 YorumlaDiğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. Calistgm otelde hep goruyorum insan kiligina grmis hep gordm cok korkuyordm ama alstim artk
02 YorumlaYurtta oda arkadaşımın başı dertteydi bu yüzden... Ama hakkaten tuhaf şeyler oluyodu o yurtta
00 Yorumla
+1 yılGörmedim görmek cok istiyorum ama bişey duydum doğrumu bılmıyorum ne kadar daha cok korkarsan daha cok görünürlermiş
010 Yorumla- +1 yıl
sürekli düşünüyorum zaten saldırdıklarında acıyor mu canın
- +1 yıl
hıc korkmuyorum sorun orda bence akşamlarıda sürekli evde tekım bana görünür kesın dıyorum ama görünmüyor
- +1 yıl
ve karanlık her yer bı tek laptopun ışıgı var
- +1 yıl
merak *
- +1 yıl
korkak oldugunuz için böylesiniz
+1 yılAzıcık dini bilgisi olan kişi cinlerin bu dünyada yaşamadığını ve sadece peygamberlerle iletişim kurduklarını bilir
02 YorumlaBen gördüm.. Baktım içime girmeye çalışıyor, sakata gelmeyelim diye ben onun içine girdim. En son kendini sorguluyordu. Şimdi ne durumda bilmiyorum...
11 Yorumlaben gördüm muhabbet falan ettik iyiler maşallah :)
tabi böyle söylediğime bakmayın görünce bir tırsma yaşanmıyor değil :D02 YorumlaCin demek bilinmeyen demek bunu şeytansal sebeplere baglamayin 570 bin alemin olduğu kainatta elbet yalnız deiliz ama ben bole şeylerden hiç korkmuyorum
01 Yorumlaonlar sizin onları göremeyeceğiniz yerden sizi görürler. (A'RÂF 27 )
02 YorumlaCinlere inanmam da meleklere inanirim. bir tane melek gordum cunku :)
112 YorumlaCinler insan suretiyle gelirler ama ayakları ters olurmuş bide tırnakları haddinden fazla uzun
03 Yorumla- +1 yıl
Tipatip insan gibi gorunur. Baban gibi gorunur ama bir kusuru vardr. Tirnakti ayakti korkutmak icin yaparlar
Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. https://hizliresim.com/PEm8r8 bak cin :((
04 Yorumla- +1 yıl
Sayin @afroditt_
+1 yılYok Görmedim Görsem Paranormal Activity gelir aklıma :D
08 Yorumla- +1 yıl
Evet Benim <3
- +1 yıl
kedimi sevdigim bir yanı daha var eve Cin sokmuyor (Kedi Olan Eve Hayatta Giremezler Allah izin Verirse)
- +1 yıl
ya siz kediyemi taktınız ya her sordugum sorudan soruyoar kedi seninmi
- +1 yıl
uyduruyozmu ya bir git ya o gördüm diyenlerinde yarısı yalan sölüyor o kadar kolay görünmez o
sen görmüşsün anlaşılan. hatta cin carpmış seni tipine bakılırsa ;)
01 YorumlaSöyleyin korkmayın korkarsanız onların enerjilerii yükselir
görmedim çok şükür :D02 Yorumlatabi tabi okeye 4. arıyorduk geldi bizle oynadı falan :)
01 Yorumladün rüyamda üc harfli gördüm kötüydü sin zamanlarda onunla ilgili seri film izlemistim daha izkemem
01 Yorumla
+1 yılFotona bakınca gördüm
47 Yorumla- +1 yıl
Yeminle cok güldüm
- +1 yıl
Orda gülünmiyecek bisey yokki 😂
- +1 yıl
Hahaha
- +1 yıl
Cok iyidi @Aacelyaa3434
Hacı sen naaptın böyle, Ölüyü diriltirsin bune l*n :)))
01 Yorumlaküçükken bir keresinde ayağımdan yakalamaya kalkmıştıda ben hemen çekmiştim
02 YorumlaGörmem mi? Alkolsüz geçen her günümde karabasanlar basüüü
01 YorumlaKendi hallerin de sana görünmezler zaten. kedi köpek v. s şekle bürünürler
05 Yorumlagece beni uykumdan kaldirmislardi ay hatirladim gene :D
02 YorumlaValla cinmi ruhmu iblismi ne oldugunu bilmiyorum ama ben gördüm hiç unutmam
02 Yorumla
+1 yılne[url=hizliresim.com/.../url]
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgörmedim ama hissediyorum senın için neler dediler bı bılsen
11 YorumlaAllah korusun basima hic gelmedi ama karsi komsumuz karismisti cinlere sonunda kendini asti
00 Yorumlaotobüste baya kesiştik ama zincinlikuyuda indi malesef
20 Yorumla- Devamını Gör (91)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne