Arkadaşım bu işin zengini fakiri yok bu bariz küfür gibi bir şey simit lan bu Allah Allah sabah sabah insanı dinden imandan çıkartacaklar 1 liralık simit oldu sana 18 havaalanında 100 lira , hırka tespih post seccade oh bulmuşlar kolayını , hadi biz aldık lan bunu öğrenci nasıl alacak
İşte bundan kaybediyoruz senin keyfin yerinde diye bir başkası aç kalsa da umrunda olmayan bir zihniyet ile yonetildigimiz ve yonetilecegimiz için bu durumdayız... komşusu açken tok yatan bizden değildir... Umarım sana hatırlatır
Soruyu soran şirket sahibi adam patron mk ama banane deyip geçmiyor en azından tepkisini belli ediyor kardeşim susarak olmuyor ben yerim mantığı ile olmaz.
Soruyu soran şirket sahibi olabilir. Ben de şirket sahibiyim. Bu ülkede herkes yıllardan beri her şeyi konuşuyor, hiç bir değişim olmadı. O yüzden kusura bakmayın ama, konuşup kendimi yoramam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne olacak iktidar ve muhalefet el ele verip halkı koparıyor
İnsan artık ne diyeceğini bilemiyor maalesef durum bu , neyse en azından ezan susmadı 😂
Her gün 4 tl ye yiyorum, sizin oralarda problem var sanırım
4tl ucuz yani sana göre
18 tl de ucuz bu arada
Evet ucuz bir simir 50tl felan olmalı dimi 🤦🤦
Aylık kazancımla önemi yok kardeşim, ben önemsemiyorum.
İşte bundan kaybediyoruz senin keyfin yerinde diye bir başkası aç kalsa da umrunda olmayan bir zihniyet ile yonetildigimiz ve yonetilecegimiz için bu durumdayız... komşusu açken tok yatan bizden değildir... Umarım sana hatırlatır
Soruyu soran şirket sahibi adam patron mk ama banane deyip geçmiyor en azından tepkisini belli ediyor kardeşim susarak olmuyor ben yerim mantığı ile olmaz.
Soruyu soran şirket sahibi olabilir. Ben de şirket sahibiyim. Bu ülkede herkes yıllardan beri her şeyi konuşuyor, hiç bir değişim olmadı. O yüzden kusura bakmayın ama, konuşup kendimi yoramam
Altına imzamı atarım al benden de o kadar.. AKP'li denyolar yüzünden diyorum ve susuyorum.
Hala 7.5 veya 10 lira getirde pahalıdan satıyorlar
Daha da zam gelsin
Orada pahalı
Lanet edicez abi 😂
Kader