AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Fermuarina bak şişkinlik var mı. orasi yalan söylemez
Ya ben bu çocuğa bu konuları açma konuşmak istemiyorum dedim tamam dedi sonra gerçekten de hiç açmadı bu sefer ben açmak zorunda kaldım artık çünkü biliyorum video izliyor fotoğraflara bakıyor. Mesajlaşırken diyor kalçana sürtncem sertlik hissettiririm sana hissedersin hemen kalkar zaten diyor bunları yazan bir erkek gerçekten o an öyle şeyinin kalktığından mı yazıyordur yoksa içi boş kuruntu bir cümle mi bir de benim sürtğnmeyi çok sevdiğimi biliyor sizce beni rahatlatmak için mi yazıyordur kendisi etkilenmiyor mudur bunları yazarken
Etkileniyor
Ya konuyu açıp mesajlaşmaktan zevk almıyor mu acaba çünkü o konuları açma artık dediğimden beri açmadı sırf bu yüzden benimle konuşamadığı için bazı fotolara ve p*rnolara baktığı için sanal yapmak acaba ona eskisi kadar zevk vermiyor mudur
Çünkü o fotolar ve bazı videolar sanal yapmaktan daha etkili oluyor sanki acaba eskisi gibi zevk almıyor mu acaba ya
Seni yatağa atmak istiyor hepsi bu. seninle erotik , seks vs hakkında konuşarak sende yer arıyor.
Yok ya onu tanımıyorsun bile her erkek aynı değil fakat şöyle bir şey var bu konuları birkaç kere açtı ben hiç karşılık vermiyordum sonra işte bu sefer ben açtım konuyu dedim ki sen başkalarıyla sanal se*s mi yapıyorsun sırf benle konuşmadığın için dedim o da eskisi kadar değil dedi o zaman sadece benimle konuşacaksın dedim neden başkalarıyla konuşma huyundan bir türlü vazgeçemiyorsun dedim eskisi kadar yapmıyorum dedi ve dedi ki sen de zaten hiç konuşmuyorsun benimle ilgisiz kalmış olamam mı dedi
Konuşmayı kendi başlatıyorsa etkileniyordur ama sen kısa kısa cevap verirsen soğur yazmaz bir daha
Etkilenmeyen erkek maldır.. Benimle konuş göstereyim sana etki derecesini :)
Ya ben öncesinde kaç kere çevirdim konuşmalarına karşılık vermedim fakat bu sefer konuyu ben açtım hep o açardı bu yüzden sırf ben rahatlayayım diye mecburluktan konuşuyormuş gibi hissettim sanal yapmak ona eskisi kadar cazip gelmediğini onla uzun bir süre böyle şeyler konuşmadığım için fotolara videolara bakarak yaptığını düşünüyorum bu yüzden sanki sanal ona cazip gelmiyor artık gibi geldi eskisi kadar
Yapmacık olarak hissettiysen olay bitmiştir.. Karşıdakinin Bi kelimesi ile seni isteyip arzuladığını etkilendiğini anlayabilirsin.. Yazarak ta cinsel çekim yaşanır..
Sürekli klasik cevaplar vermesi
Konuyu değiştirirse veya tepki vermezse
Konuyu değiştirmeden yalandan etkileniyormuş gibi görünür mü peki
Evet ama onu da anlarsin
Devam ettirmiyorsa
Devam ettirmiyorsa derken mesela ne kadar süre konuşup devam etmez 10 dakika sonra mı
Yok, o seni azdırmaktan vazgeçtiyse
Ses ve hareketten
Etkilenmistir kesinlikle
Anlayamazsın
Bir erkek cümleleri kendi kuruyorsa zevk alıyor mudur yani şöyle diyeyim konuşmayı kendi başlatıp şöyle yapacam böyle yapacam diye konuşuyorsa etkileniyor mudur
Evet
Ya ben bu çocuğa bu konuları açma konuşmak istemiyorum dedim tamam dedi sonra gerçekten de hiç açmadı bu sefer ben açmak zorunda kaldım artık çünkü biliyorum video izliyor fotoğraflara bakıyor. Mesajlaşırken diyor kalçana sürtncem sertlik hissettiririm sana hissedersin hemen kalkar zaten diyor bunları yazan bir erkek gerçekten o an öyle şeyinin kalktığından mı yazıyordur yoksa içi boş kuruntu bir cümle mi bir de benim sürtğnmeyi çok sevdiğimi biliyor sizce beni rahatlatmak için mi yazıyordur kendisi etkilenmiyor mudur bunları yazarken
😂😂😂 kalkıyor dur çokmu seviyorsun sen bunu
Ya başka videolara gidip elin kızının çıplak fotoğrafına sırf benle konuşamıyor diye bakmasına dayanamıyorum gerçekten böyle içim daralıyor
Sen naparsan yap bunu yapacak ama ve sen verdikçe fazlasını isticek nude vdeo falan kulanir seni
Dedim ki sadece benle konuşacaksın artık dedim ve konuştuk işte iki gün önce ama dün normal şeylerden konuşurken birden mesajlarıma cevap vermemeye başladı telegrama baktım orada çevrimiçi oluyor akşam ve gece mesajlarıma dönmedi sabah döndü mesajlarıma
Telegramda napıyor Allah bilir şerefsiz
Çocuğu kendine bağlaman lazım bu şekilde olmaz
Napıyor sence
Sizce napıyordur bir erkek olarak size soruyorum ben mesaj atmışım üzerinden kaç saat geçmiş telegramda çevrimiçi olmuş akşam ve gece dönmemiş mesajıma da üstelik sabah ayıp olmasın diye döndü Allah razı olsun vallaha
Neyapacak sapıklık ama bu şekilde bunu adam edip baş edemezsin ben söyleyeyim başına bela edersin sonunda kendine bağlaman lazım
Başına bela edersin derken neyi kast ettiniz
Ya sapıklıktan ziyade resmen mastürbasyon bağımlısı ya dışarda başka kıza sarkmaz bakamaz böyle bir şeyin mümkünatı yok fakat vücudu her gün istiyor galiba her gün yaptıkça yine istiyor bünyesi ciddi manada p*rno bağımlısı olduğunu düşünüyorum ve bırakamıyor
Bu kişi evlendiginde boşanır sebebide boşalma süresi 5 saniye olur mastürbasyon çok tehlikelidir nude ister vdeo ister baş edemezsin
Yok onları istemeye affedersin götü yemez ama eskisi kadar sanal olandan zevk aldığını düşünmüyorum benim de fotoğraf atmayacağımı biliyor bu yüzden gidiyor kesin elin Kızın fotoğrafına bakıyor ya aptal
Dediğim gibi çoluk çocuk la uğraşma
Ömrümü yedi bu çocuk ya benim ömrümü telegramın çıktığı günün de….. Neyse
Kaç yaşındasın o kaç yaşında
Çocuk da değil 29 yaşında adam biz bununla uzak şehirdeyiz yalnız yaşıyor işine gidip geliyor çok yoruluyor bu yüzden böyle olduğunu düşünüyorum çünkü yapacak başka bir şey bulamıyor
Sen kaç yaşındasın
Aramızda yaş farkı var ya baya ben 21 yaşındayım
Yaş farkı önemli değil ama bu adam çocuk kalmış büyümemiş ve ilerde evlenirsen yatakda pişman olursun kadınlığını yaşayamaz sın benden bukadar düşün taşın ne istersen onu yap
Ya şöyle mesela bir erkek bir şehirde tek başına yaşıyor yalnız haftanın 6 günü işe gidiyor geliyor yorgun oluyor bir aktivitesi de yok öyle düşün aklına bir tek bu geliyor o yüzden bunu yapıyor hep diye düşünüyorum kendini bu şekilde ödüllendirmiş oluyor güya ama dozunu kaçırıyor canım
Canım yerine başka bir şey yazdım uygulama çevirdi
Bu senin kendini kandirman kusura bakma ben diyeceğimi dedim erkek adamın başka aktiviteleride olur
Yemin ederim haftanın bir günü işe gitmiyor sadece ilgilendiği futbol bir de Fenerbahçeli habire depresyona giriyordu bir de siyaset siyasetle alakalı güzel güzel sohbet ediyoruz onda sorun yok da
Neyse ben sana gerekenleri dedim seçim senin başka sorun var mı
Senden foto isterse