Kayseri'de yaşıyorum akrabalarımız İstanbul'a taşın diye ısrar ediyor aslında bende taşınmak istiyorum ama deprem riski olduğu için korkuyorum taşınmaya sizce taşınmalı mıyım?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kayseriliyim vw iatanbulda yaşıyorum. İstannulda nerede yaşayacağın önemli, çalışıyorsan işe gidip gelme mesafen önemli. Maddi durumun önemli..
Aynen öyle ama ben deprem bölgesi olduğu için gelmek istemiyordum
Deprem bölgesi evet ama ona före bir yerde ve binada oturmaktan başka çare yok.
Bilemiyorsn ki hiç hangi evet sağlam
Orası öyle ama kafana yatan bir ev bulmak gerek, onların kirasıda yaklaşık 20 bin civarı.
Aynen öyle işte bütçem 5 bin en fazla o yzden tereddüt ediyorm tuttuğum ev en fazla nasıl olur diye depremden kokuyorum çünkü Maraş'ta da olunca daha bir kötü oldum
İstanbul'da 5000 e ev bulman imkamsız. 20 binlik evler bile dökülüyor. Maddi dueumun buysa hiç kıpırdama kayseriden
Tercih meselesi. Enine boyuna iyi değerlendir. her şey para değil. Deprem konusunda bende endişeliyim
Yani evler zaten çok pahalı burada birde deprem riskli yer bütçem kısıtlı o fiyata tutacağım evde pek hayır gelmez diye düşünüyorm bütçem kira için 5 6 bin en fazla
asgari ücretle veya ona yakın rakamlar için gelmeye değmez. ama benim iyi bir mesleğim var burada ilerleyebilirim kendime güveniyorum diyorsan birşeyler yapabileceğine eminsen hiç beklemeden gel. acizane fikrimdir burada hayat çok hızlı ve acımasız dönüyor şimdiden bilgin olsun
Yani hemşireyim aslında atandım tayini mi aldırıcam oraya gelirsem maaşım şu an için 17 bin TL ediyor
bilemedim sen bilirsin burada istemeyeceğin kadar özel hastane var. kamudan özele geçiş yapabilirsin. ücret sıkalası ise çok değişiyor asgari ücretle özel hastane de çalışan hemşireler olduğunu biliyorum. bence enine boyuna iyi değerlendir birde semt neresi?
Büyükçekmece, güzelce falan akrabalarım oradan tutacak ev taşınırsam
Karar senin ama şunu unutma İstanbul ile Kayseri arasinda cok fark göreceksin yasam hayat zorlugu gibi şeyler
Ben İstanbul'da yaşıyorum. Elimde olsa başka şehire yerleşeceğim. Büyükşehirler beni boğuyor.
Karar senin? Bir şey diyemem. Kalbinin sesini dinlemeni tavsiye ediyorum
Deprem riski değil de İstanbul genel olarak yaşanılabilecek bir yer değil bence orada yaşamak için çok para kazanıyor olmak lazım.
Ben İstanbul 'dan kayseriye geldim
Hemşerim neresindensin nereye gideceksin
burada işin var ise tasınabilirsin
Bence alışmakta zor olur kayseriyi sevmiyor musun
Yani İstanbul daha hoşuma gidiyor
Neden alışmak zor olsun?
Yeni bi şehir çünkü Kayseri İstanbul farklı şehirler dinamikleri
Anladım alışmam pek sorun olmaz aslında ben depremden korkuyorum deprem için gitmemem sence mantıklı mu
Tek başına mı geleceksin ailenle mi?
tek mi yaşıyorsun ki
Her yerde deprem var
Burada deprem bekliyorlar ama kesin
Kayseri Güzel şehir baya sallsnmis depremde sivas caddesi arkadaş vardı yanına gitmiştim İstanbul'dayım kalabalık çok tavsiye etmem
Evet sallandı bir ara ama orada İstanbul gibi deprem beklenilmiyor yakın zamanda
İstanbul da bekleniyor ama sıkıntı olmaz