Soruyu sorduğum kişiler kendini biliyor. Ben size dedim ne söyleyecekseniz buyur yüzüme söyleyin, derdiniz neyse bana anlatın, benimle halledin diye ama siz korkak gibi kaçıp arkamdan konuşmayı tercih ettiniz. Bi gelin ya bir şey yapmayacağım, medeni insanlar gibi konuşacağız sadece, korkmayın ısırmam 😊
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar benimle bir probleminiz yoksa üzerine alınmanıza gerek yok, benimle problemi olan insanlar için sordum soruyu :D
Üzüldüğüm yok bu arada sadece bir dertleri varsa anlatsınlar kapım açık, ben sadece bunu söylüyorum ama bu cesareti bulamayıp kaçarak arkamdan konuşmayı tercih ediyorlarsa kendileri bilir umrumda değil komik görünüyorlar sadece
Takmıyorumda sadece merak ettim neymiş problemleri söylesinler de bende bileyim yani bi problemleri varsa gelsinler insan gibi konuşsunlar benimle, bir yere kaçmıyorum ben
Bir kız bir erkek, bi tane daha vardı ama onu hiç takmıyorum bile küfür etmeden konuşmayı bilmiyor çünkü seviyesi belli, benim muhattaba almaya değer bulduğum bir insan değil yani onu saymıyorum.
Erkektir diye teorim vardı, sen sorularında kadınları savunuyorsun ya, acaba ona mı irite olmuş bazıları.. Ama ikisinden de varsa bir şey diyemem, sitedekileri anlayamıyorum zaten.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kimsenin arkasından konuşmam yüzüne de söylerim :D
Bu konuda senden şüphem yok kanka öyle bir insan değilsin sen, senin yerin ayrı :D
Ben arkadan konuşmam herkesin yüzüne söylerim, ivet arkadan konuşanlar ortaya çıksın Korelimi üzmeyin.
Sen bi tanesin :D
Üzüldüğüm yok bu arada sadece bir dertleri varsa anlatsınlar kapım açık, ben sadece bunu söylüyorum ama bu cesareti bulamayıp kaçarak arkamdan konuşmayı tercih ediyorlarsa kendileri bilir umrumda değil komik görünüyorlar sadece
Koreli olmadıkları için kıskanıyorlar seni hissediyorum
Evet onlar suriyeli kesin :D
Arkandan konuşmadım hiç zaten öyle düşünmemişsindir ama yine de yazmak istedim... 😄
Yok yok sen cansın :D benimle problemi olan ama yüzüme karşı anlatamayan birileri vardıda onlar için sordum soruyu :D
Teşekkür ederim 🥰, boş ver takma onları kafana 😄
Takmıyorumda sadece merak ettim neymiş problemleri söylesinler de bende bileyim yani bi problemleri varsa gelsinler insan gibi konuşsunlar benimle, bir yere kaçmıyorum ben
Anladım, haklısın 👍
Öyle bir şey olsaydı söylerdim emin olabilirsin :)
Sen üzerine alınmadın değil mi :D
Hayır 😄
Sen arkamdan konuşacak bir insan değilsin zaten biliyorum, belirtmene gerek yoktu :D
😇😊
Kimsin ki arkandan konusim kardo kimsenin arkasından konuşmak yakışmaz delikanlı adama 😂😂
Soruyu sorduğum kişiler belli sen niye üzerine alındın ki konuşmadıysan?
Olm su sanal işini bırakın 😂😂
Kaldı ki kim olduğunu bile bilmiyorum senin, ilk kez görüyorum seni
@Aşian_Vassal bende saçma buluyorum ama bunu başlatan ben değilim
Kanka troll için giriom ben kim konustuysa ya hadi selametle 😂😂
İyi günler
Yazdığın şeye katılıyorum bu arada bunlar bir delikanlıya yakışacak şeyler değil, demek ki delikanlı değiller korkaklar
Seninle de problemi olan varsa ne diyeyim yaani :d
Dimi bende anlamıyorum ben kimseye bulaşmadan kendi halimde takılıyorum bir insanın benimle nasıl bir problemi olabilir anlamıyorum
Erkek mi kız mı?
Bir kız bir erkek, bi tane daha vardı ama onu hiç takmıyorum bile küfür etmeden konuşmayı bilmiyor çünkü seviyesi belli, benim muhattaba almaya değer bulduğum bir insan değil yani onu saymıyorum.
Erkektir diye teorim vardı, sen sorularında kadınları savunuyorsun ya, acaba ona mı irite olmuş bazıları..
Ama ikisinden de varsa bir şey diyemem, sitedekileri anlayamıyorum zaten.
Arkandan konuşsaydım söylerdim 😀
Ya bu kişisel bir soruydu niye üzerine alınıyorsunuz mdnxjxhzh
Tamam be ne kızıyorsun msşslslmxdş
Kızmıyorum xmxjzhhz
Okiiy
Bu karizma halis mi?
Sağolasın :)