Diğer 3 ay Her yerini ısırasım geliyo diyen erkek ne demek istiyodur sert midir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Her yerini ısırasım geliyo diyen erkek ne demek istiyodur sert midir? Cevapla 11 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
Sebepsizcesine Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 64% 3 ay belli noktalardır onlar 0 12 Yorumla Soran 3 ay Nereler misal Yorumla Sebepsizcesine 3 ay :D meme popo kuku :D Yorumla Soran 3 ay Kuku ısırılır mıı Yorumla Sebepsizcesine 3 ay ısırılır.. yalanırr emilir... ağzının tadına kalmış Yorumla Soran 3 ay Her yerinin tadına bakıcam diyosa bu ne demektir Yorumla Sebepsizcesine 3 ay dediklerim işte. fantezileri varsa ayaklarını bile yalayabilir. daha neler neler Yorumla Soran 3 ay Ayak sevmiyo Yorumla Sebepsizcesine 3 ay sen sekste nekadar ileri gidebilecen mesele o aslında Yorumla Soran 3 ay Nelerrr neleeer Yorumla Soran 3 ay Şşttt ahahahs Yorumla Sebepsizcesine 3 ay tkp et konuşalım ozelden Yorumla Sebepsizcesine 3 ay bukadarmıydı Yorumla
ahmetcnkaplanx Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 82% 3 ay Seni yatakta paramparça eder 0 5 Yorumla Soran 3 ay Yaaa korkutmaaa Yorumla Soran 3 ay Sert neden sever bi erkek Yorumla ahmetcnkaplanx 3 ay Yatakta doğduğuna pişman olursun öyle bir sert becwrir ki seni jsjsjsjns Yorumla Soran 3 ay Yaaa can yakmak mı hoşunuza gidiyo Yorumla ahmetcnkaplanx 3 ay İçine salmak hoşumuza gidiyor o tadı alabilmek Yorumla
Stabeckss Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 94% 3 ay serttir 0 9 Yorumla Soran 3 ay Nefen sert ister bi erkek Yorumla Stabeckss 3 ay ya merak etme sen ne istersen o olur Yorumla Soran 3 ay Isırmak neden istenir ki Yorumla Stabeckss 3 ay tutku belliki uzaktan ilşki sizinki bir kaç güne biter yormayın bizi :D Yorumla Soran 3 ay 😂😂😂 2 gün önce buluştuk 2 hafta oldu buluşamayalı Yorumla Stabeckss 3 ay bişey yaşadınızmı Yorumla Soran 3 ay Öpüşüyoruz bacağımla oynuyo vücudumuzla oynuyoruz ama alt bölgeler yok göğüs yok. Yorumla Soran 3 ay Bacakla neden oynanır Yorumla Stabeckss 3 ay izin ver biraz sende Yorumla
Miki_44 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 85% 3 ay Seni çok istiyodur 0 2 Yorumla Soran 3 ay Evet öyle istiyor ama ısırması ne bileyim Yorumla Miki_44 3 ay Biraz vahşilik erkeklerin doğasında var ☺️ Yorumla
Şhrnnyağzdelikanlısı Takip Et Xper 5 Yaş: 29 3 ay Knka kudurmuş adam vaziyet al 😀 0 6 Yorumla Soran 3 ay Hahahahsha ya sizce nasıl hissediyordur şu an Yorumla Şhrnnyağzdelikanlısı 3 ay benim kadar olamaz😀😀32 yaşındaym halen daha bakirim yapmadım hiç bsey doğru zamanda doğru insanla olsun istedim için erteledim hep şimdi de duramıyorum 😀 Yorumla Soran 3 ay O da 23 yaşında bakir Yorumla Şhrnnyağzdelikanlısı 3 ay Bn o yaşta neler yaptım duyulsa linç edilirim 😀 Yorumla Soran 3 ay Nasıl yani Yorumla Şhrnnyağzdelikanlısı 3 ay Azgınlıktan neler neler yaptım duyulsa linç eder. beni herkes 😀 Yorumla
Laubali10 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 78% 3 ay Actir 0 2 Yorumla Soran 3 ay Neden sert sever bi erkem Yorumla Laubali10 3 ay Kadin oyle istedigi icin Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 80% 3 ay Diğer konusunda 365 cevap paylaştı. Serttir 0 4 Yorumla Soran 3 ay Peki neden sert sever bi erkek Yorumla bycr0niccc 3 ay Sen nasıl istiyorsun Yorumla Soran 3 ay Hem sert hem yumuşak Yorumla bycr0niccc 3 ay Artık partnerin nasıl olur bilemem Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 29 3 ay Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı. azgındır 0 7 Yorumla Soran 3 ay Sert mi seviyodur yoksa o an azdışı için mi öyle demiştir Yorumla _Thanos_ 3 ay sert seviyordur Yorumla Soran 3 ay Peki sert seven erkek neden sert sever Yorumla _Thanos_ 3 ay iyi zevk verdiğinden Yorumla Soran 3 ay Neden yani nesi zevk veriyo can yakmanın Yorumla _Thanos_ 3 ay can yakmazki sert oldugun zaman Yorumla Soran 3 ay Nasıl olur sert misal ısırmak istiyo her yerin tadına bakıcam diyo Yorumla
eneskilinc_4 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 3 ay Ananı bile ✊🏻✊🏻 0 2 Yorumla Soran 3 ay O ne demek Yorumla eneskilinc_4 3 ay Özele gel anlatayım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
belli noktalardır onlar
Nereler misal
:D meme popo kuku :D
Kuku ısırılır mıı
ısırılır.. yalanırr emilir... ağzının tadına kalmış
Her yerinin tadına bakıcam diyosa bu ne demektir
dediklerim işte. fantezileri varsa ayaklarını bile yalayabilir. daha neler neler
Ayak sevmiyo
sen sekste nekadar ileri gidebilecen mesele o aslında
Nelerrr neleeer
Şşttt ahahahs
tkp et konuşalım ozelden
bukadarmıydı
Seni yatakta paramparça eder
Yaaa korkutmaaa
Sert neden sever bi erkek
Yatakta doğduğuna pişman olursun öyle bir sert becwrir ki seni jsjsjsjns
Yaaa can yakmak mı hoşunuza gidiyo
İçine salmak hoşumuza gidiyor o tadı alabilmek
serttir
Nefen sert ister bi erkek
ya merak etme sen ne istersen o olur
Isırmak neden istenir ki
tutku belliki uzaktan ilşki sizinki bir kaç güne biter yormayın bizi :D
😂😂😂 2 gün önce buluştuk 2 hafta oldu buluşamayalı
bişey yaşadınızmı
Öpüşüyoruz bacağımla oynuyo vücudumuzla oynuyoruz ama alt bölgeler yok göğüs yok.
Bacakla neden oynanır
izin ver biraz sende
Seni çok istiyodur
Evet öyle istiyor ama ısırması ne bileyim
Biraz vahşilik erkeklerin doğasında var ☺️
Knka kudurmuş adam vaziyet al 😀
Hahahahsha ya sizce nasıl hissediyordur şu an
benim kadar olamaz😀😀
32 yaşındaym halen daha bakirim yapmadım hiç bsey doğru zamanda doğru insanla olsun istedim için erteledim hep şimdi de duramıyorum 😀
O da 23 yaşında bakir
Bn o yaşta neler yaptım duyulsa linç edilirim 😀
Nasıl yani
Azgınlıktan neler neler yaptım duyulsa linç eder. beni herkes 😀
Actir
Neden sert sever bi erkem
Kadin oyle istedigi icin
Serttir
Peki neden sert sever bi erkek
Sen nasıl istiyorsun
Hem sert hem yumuşak
Artık partnerin nasıl olur bilemem