Güncellemeler
+1 yıl
göz perdem kalkacak melekleri görebilecek miyim?
ben çocukken melekler görmüştüm 23 yaşındayım yeni aklıma geldi bu anım.. bende birdaha melekleri görmek istedim.. ama göz perdesi varmış o yüzden görünmüyorlar.. bende araştırdım göz perdesini kaldırmak için neler yapılır diye bir site buldum ismi havasokulu bu siteden araştırıyorum göz perdemi kaldırmak için. sizce olacak mı göz perdem açılacak mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dostum fabrika ayarlarıyla oynamak sıkıntı çıkarır
O gördüğün melek Di veya değildi ama orjinal suret ile sana gorunmezler kimi peygamberler bile görünce dayanamamistir kaldı ki sen sağlam duracaksın
Meleklerden ziyade başka şeyler göreceksin emin ol
dostum ben allahtan meleklerini bana göstermesini istedim başka varlık görmeyi değil anlatabiliyor muyum
Her istediğin olsaydı :D
bana korkunç şeyler de göster demedim.
Istemesende göreceksin diyorum bende biraz araştır bu durumu kaynaklardan edindiğim bilgilerle konuşuyorum
dostum ben allahtan istemediğim şey istemedim anlatabildim mi
Yaw anlatamıyorum allahtan isteme durumu değil bu Allah farklı alemleri yarattığını belirtir sen perdeyi kaldırınca diğer alemlere kapı açılır mantıken savunmasız olursun,
Ayrica onu gorcem bunu gormicem durumu yok alışveriş sitesinde filtre yapmıyorsun yani alemlerin komple sini görürsün ifrit kabileleri vs.
Ki peygamberimize bize Cebrail as. İnsan suretinde geliyordu mağarada peygamberimiz Cebrail as gördüğünde bayıldı diye hatırlıyorum yanlışsam düzeltin lütfen
Düşüncen çok hoş güzel lakin insanın yaratılış fıtratına ters düşüyor
allahın gücü yetmez mi korkunç varlıklar bana göstermemeye?
Dostum anlatamıyorum ben sana kolay gelsin sana
renkleri nasıldı şemalleri falan
10 lu yaşlarım sabah uyandım yatağımdayım karşımda melek bana ilk çekinme ben meleğim allahın meleğiyiz dediğini hatırlıyorum. hiçte korkmamıştım. yüzleri normal insan yüzü gibi bedeni var bembeyaz. bana güldü. sonra ben onlara birsürü iftira attım gittiler bu kadar.
Manyakmisin bulaşma
çocukken gördüm korkunç değiller son derece masumlar.
zararsızlar konuştum uzun uzun hemde.
Gördüğün şeylerin melek oldugunumu saniyosun her şeyi geçtim göz perdesini kaldirdigin an görücegin şeylerin onlar olucaginimi düşünüyosun bulaşma böyle şeylere tehlikeli şeyler bunlar Allah görmemizi isteseydi göz perdesi koymazdi ve göz perdesi öyle kolay kalkmaz kalksa bile görücegin varlıklar melek olmaz
Göz perdesini kaldırıp deliren çok insan var bunlar basit şeyler değil emin ol.
allaha dua ettim bana meleklerini göster seni daha çok seveyim diye yani allah biliyor zaten.. ben korkunç varlıklar görmeyi istemedim. allah bilir.
Bak iyi araştır derim bunlar çok tehlikeli melekleri görmeyi Allah herkese nasip etmez peygamberimize bahsedilmis bu hiç kimse göz perdesini açıp melek falan göremez imkanı yok emin ol cin görürsün
Üçüncü göz ve kalp gözü aynı değildir ayrıca sen havas öğrencisi bile değilsin belliki gerçekten Havaş sitesinde bilgin olmadığı halde göz perdesini açabilmenin yolu var mı saniyosun bunu onlar bile yapmaya korkuyor
Vazgeç bundan melek görmeyeceksin emin ol.
allaha kaldıramayacağım şeyleri göster veyahur korkunç varlıklar göster demedim meleklerini göster dedim. anlatabilmişimdir umarım.
Ya naparsan yap sana anlattik ama anlamak istemiyosun.
bende anladım cevap verdim. allahın gücü yetmez mi güvenli bir şekilde perdeyi açmaya?
Allah istemezse olmaz öyle şeyler eğer böyle bişey yapmak istese Allah sana o özelliği verirdi zaten anladinmi?