Antakya/Hatay nasıl bir yer?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Antakya sümerler dünyanın en güzel yeri benim için. Ne din ne de mezhep ayrımının olmadığı, esnafın dürüst olduğu, suriyeli pislikler gelene kadar dünyanın en güvenli yerlerinden biriydi. (Gerçi hala güvenli yerel halk kendi arasında güvenlik işini hallediyor) Hatay Medeniyetler korosu tüm dinlerden insanların bir araya gelip her kültürün ve milletin müziklerini cablandıran bir koro. Koskoca Yünan mitolojisindeki Defne ve Apollonun aşkı harbiyede yazılmış. Hz. Musa'nın asasını bıraktığı yer yine Hatay'da, Türkiye'nin son Ermeni köyü yine Hatay'da, Anadoludaki ilk cami yine Hatay'da... Ve ben maalesef memleketimden 2000 kilometre uzaktayım
okul için mi soruyorsun ucuz yerdir arap turistler çok gelir
Ne cok hemserim varmis hataylim ama antakyali olmasamda harika bir sehir anadolu harmani apayri bir dunya ama orali olmayan biraz garipseyebilir ben yerli araplarini cok seviyorum sahsen
13 yil oturdum orda büyüdüm hocam memleketim oldu artik ama tasindik ve cok özlüyorum orayi hatay gibi sehir bulamazsin öyle diyim kücük ama cok sevecen bir şehirdir.
Cevap
20Cevap
Hatay lı biri olarak gezilip görülecek güzel bir yer ama araplara dikkat edilmesi lazım.çünkü çoğunluğu güvenilmez adamı 2 dakkada satarlar.bir Hataylı olarak bunu samimiyetle açıklayabilirim.Ama Araplık var bizim sülaledede fakat biz onlardan farklıyız.
ben de arabım. ne alaka?
insanları karalamak kadar basit bşy yok sizin için bu lafı sarfederken insanrını çocuklarını yaşlılarını herkesi suçluyorsun bu kadar vebali ne diye boynunda taşırsın ?herkesin iyisi var kötüsü var arap bir insanı yanlış gördün diye geri kalanını suçlamak ne kadar doğru sence?
Sen adamisin lan bizi tanımadığın halde karaliyorsun hatayli arap diye birşey yok Hatay kendisi arap sizin Türk diye tabir ettikleriniz ya asimile olanlar ya da önceden sağdan soldan gelen çingenelerdir onları desen kabul edeceğim çünkü çingeneler en aşağılık varlıklar bizide karaliyorlar bunların çoğu Adana taraflarında bu arada sende adam değilsin kallesçe sarf ettiğin kelimeler icin
hatay antakyadan bahsediyorum. alevisi sünnisi hristyanı ortodoksu yahudisi her din ve mezhepten insanıyla yüzyıllardır aynı topraklarda ayrım olmaksızın yaşanabilen bir şehir. onca dürtmelere onca tahriklere ramen birbirinidenvazgeçmiyen insanlardır hataylılar.. oralı olmakla gurur duyuyorum herkes memleketini ayrı tutar ama ben hataylı olmasaydımda hatayı severdim yeterki doğru anlatılsın.
kimne göre gzl kmnle göre de gzl yer herkez yasadgı shri ayrı tutar
arabların cok oldugu bı yer (= surıye sınırı olan bı sehrımız :D pamp neden srdunki
Hangi amacla sordugun onemli.amacografya.iklim ve mutfak bakimindan tr de ilk 3 e girer
gel kilo al git,öyle yaniii
açıktım oğlum lan
Aile dostlarımız var Hatay'da, çok sıcak yazın havluyla falan gezilicek derecede
deniz var?
antakyada deniz yok
samandagda var
Çok güzel bir yer ne öğrenmek istiyorsan sorabilirsin
bilmem hiç gitmedim.. gidipte görülesi yerler var mı sence?
antakya uzaktayken özletir yaşandımı bıktırır ama her zaman bir yerin antakya der
Çoğunluk araptır bende arabım kültürü yemekleri herşeyiyle insanıyla güzeldir canım yaaaaa xD
yaşanacak bir yer olmayıp gezip görülmeye değer bir yer
katılmıyorum
ben de katılmıyorum bir hataylı olarak ! doğduğumdan beri antakya'da yaşıyorum yaşanmak için ideal bi yer bence
Ülkede Gidebileceğin en güzel yer..
alkol yok, gece hayati yok
saray caddesinde sarhoş oldugum zamanlar da oldu. alkol var,gece hayatı da var.
Nargile içebilecegin bi sürü mekan var,klisenin yanındaki barlara geçip içebilirsin de. yok ben manzara da isterim diosan samandaga gidicen,orda da bunları yapabilicen
yok canım gidiyorum burda kalmcm. karşılaştırma bile derim ben
nereye yok ya nasıl yok var antakyada çok bilmiyosundur sen
Cok guzel bır yermıs ama cok sıcaktr orası :S
orası soguk mu:D
gezme amaçlı mı soruyorsun yoksa okul için mi ?
hepsii
ben sahil tarafındayım, üniverstenin oldgu yer sıcak evet
bol bol realkarnasyon olaylarının yaşandıgı bölge
harikaaaa.. ben antakyalıyım
Güzel yer
değişik bir yerdir
Hani biliyodun ? :)
memleketim la
lan siz ne biliosunz öğrenelim dedik
hadi açıklayın
hiç gitmedim
:D