Kırmızı şarabın yanında ne iyi gider? Soru net cevaplarınızı bekliyorum :):)
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılbiftek elbette!
https://www.youtube.com/watch?gl=BE&v=Gm5S43YC2uo
Su eti pisiriyorsun..
static.sehirfirsati.com/14/27/1353186582714.jpg
Sonra,
Mahzen'e inip bir sise aciyorsun
www.wijn.nu/.../...rdure-Franse-wijnen-te-koop.jpg
Ardindan : Crème brûlée 'yiyeceksin !
joyoffood.nl/.../creme_brulee.jpg?1261840975
Sonra 'da bir dans elbette !
media-cache-ec0.pinimg.com/.../...884ea53f9231.jpg
Daha sonra'da sevdigin sana su sarki calarken, gozlerine bakip sevgisini askini anlatacak !
Buyrun efenim benim yorumum budur ! :)13 Yorumla- +1 yıl
Fransiz mutfagindan baslayip fransizca en romantik sarkilardan biri ile sonuclandirayim dedim :)
- +1 yıl
tesekkur ederim :)
En İyi Cevaplar
+1 yılŞarabın kalitesine yılına, tadına, bağına, bölgesine göre değişir.. ve şarabın aroma, kıvam ve yapısıda önemlidir! eğer yemekle içiliyorsa kırmızı etler, etli makarnalar ya da peynirli makarnalarla iyi gider, yemek harici içiliyorsa peynirler ve ekşi meyveler ile içilmelidir. Gerçi bu gene şarabına göre farklılık gösterir av hayvanları ve kümes hayvanlarının yanında içilen şaraplarda vardır buruk ya da tatlı aromalı şaraplar üzümüne göre olan şaraplar hepsi bir yemeğe eşlik eder ama önemli olan içilen şarap yemekten baskın olmamalıdır.
00 Yorumla
+1 yılkırmızı şarabın yanında et türü yiyecekler olabilir. tercihen kırmızı et yeniyor. benim favorim arjantin usülü biftek ve kırmızı şarap. Başka bir şekildede beyaz şarabı gazozla karıştırıp her türlü meyve ve peynir ile tüketebilirsin.
10 Yorumla
Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ben genel kültür olsun diye geldim
Zira hiç içmedim, bilmiyorum ne iyi gider.
Afiyet olsun soran arkadaş:)01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
110Cevap
+1 yılcikolata almalisin bitter ama
ya da güzel pismis kirmizi et
tabi nerde icicen mekanda önemli
mumlar esligindemi yoksa gece karanliginda yalniz basinami
):23 Yorumla- +1 yıl
o zaman cikolata.. ve cerezler daha iyi bir tercih olur
Kırmızı şarap mı, orda dur bakalım...
https://i.hizliresim.com/Z1mW7a.jpg16 Yorumla- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbeyaz leblebi, badem, ceviz, elma (özellikle yeşil), kuru et, otlu peynir, kırmızı et, eski kaşar.. eğer tatlı ile aran iyiyse çikolata ve helva da olabilir ayrıca alkol ile birlikte tüketilen şekerli şeyler alkolün daha çabuk kafa yapmasını sağlar.. nedeni ise şeker, alkolün karaciğerden daha çabuk geçip kana daha hızlı karışmasını sağlamaktadır.
11 Yorumla Millet çikolata demiş ilginç kaç yıl garsonluk yaptım ayrıca turizm mezunuyum hiç çikolatayla içeni görmedim. Öncelikle hangi üzümden elde edilen bir şarap içeceksin o önemli güçlü tanenli bir şarap içecekseniz peynir olarak yağlı füme peynirler olabilir. Et olarak yine kuzu değil de sığır dana iyi olur soslu baharatlı. Çok domates soslu yemekleri tercih etme domatesteki asit şarabı bastırabilir keza sirke de öyle.
00 Yorumla
+1 yılKırmızı şarabın yanına ;
*Kırmızı et gider,
*Mum ışığı ile loş ortam gider,
*Slow güzel yabancı şarkılar gider ( Marıah carey My all örneğin )
*Ya da sadece keman ile çalınmış yavaş müzikler gider,
*Kırmızı şarabın yanına KADININ ya da ERKEGIN gider,
Romantizim tavan yapar ten tene dokunur ortam havaya girer ;)00 YorumlaAlkole karşı olan biri olarak kaliteli bir peynir tabikide :)
17 Yorumla
+1 yılSek icemiyorsa gazozla dene emin ol pişman olmassn ve biraz daha iyi kafa yapar gazozdaki şeker kana daha iyi karışır
12 Yorumla- +1 yıl
Önemli değil
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kırmızı ruj sürmüş ve kırmızı topuklu ayakkabi giyen bir bayan ve çalan güzel bir müzik :)
21 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Valla biz çikolatayla idare ediyoruz harika oluyor.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDün arkadaşım aradı şarap yanına da 70lik cin almış oğlan uçuyordu beni de davet etti bir gün yapacaz söylediğine göre harikaymış bunların yanına giden en iyi şey bir marlboro ve müzik
11 Yorumla
+1 yılfıstıklı fındıklı cikolata al dene gör :) sevgilimle her hafta sonu :)
11 YorumlaNe içersen iç mezesi yanında sohbet edecek biri olacak. Muhabbet sağlamsa bir bakmışssın dibini bulmuşsun.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgenelde peynir ama ben meyve ve yemekle birlikte içmeyi seviyorum
11 Yorumla4-5 çeşit peynirden oluşan bir peynir tabağı ve pembe renkteki üzümler kuru meyveler. Hem ucuza gelir hemde kolay ve lezzetli daha ne olsun hee bide kıtır ekmek ya da galeta çok güzel gidiyor.
Nasılda canım çekti. ;)01 Yorumla
+1 yılKırmızı şarapla tek gidecek şey kırmızı et ağırlıklı yemekler
14 Yorumla- +1 yıl
Kuruyemiş ama baharatlı olanlardan
- +1 yıl
Rica ederim
- Diğer konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılÇikolata demiş arkadaşlar sanki viski içiyorsun. Bak güzel kardeşim kırmızı şarapla en güzel giden şeylerden biri Rokfor peyniridir. Canım çekti gidip alacağım.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞarabın yanında en iyi giden şey kaşar peyniri ya da yeşil zeytindir.
Eğer şarap içtikten sonra başınızın ağrısından şikayet çekiyorsanız da formülü, şarap içmeden bir kaç saat önce bol bol su içmektir.04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAlkolden sonra içerseniz, midedeki alkolün mayası hemen sindirilmediğinden kalacak ve alkolle karışıp tekrar sarhoş yapacak ya da mideyi bulandıracaktır. Ancak ben içmeye başlamadan bir kaç saat öncesinden bahsediyorum.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
+1 yılkesinlikle kırmızı et ve tavuk.. kremalı ve mantarlı spesyaller.
10 Yorumla
+1 yılkaşar peyniri tabağı ve badem.
Nasıl çikolata diyor insanlar hiç mi şarap içmemişler ya da sevis edilişini görmemişler hayret doğrusu?00 Yorumla- Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılşişeyi kafana dik tıkanırsan su iç o rakıydı galiba adgfhgjhkjk
03 Yorumla- +1 yıl
su ile şarabı dene sen yine de ^^
Kırmızı şarabın yanında en iyi kırmızı halı, kırmızı perde, kırmızı masa, kırmızı terlikler... kırmızı buzdolabı.. gider. Renklerin uyumu çok önemli demiş bir şair adam haklı bence...
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKaliteli peynirler var ismi akıma gelmiyor hollandadan gelmişti bize onlar iyi gider.
10 Yorumla - Diğer konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılKırmızı şarabın yanında kırmızı nevresimli bir yatak gider
10 Yorumla
+1 yılkarşılıklı içebilecegimiz bir hatun <3
ama ben alkol tüketmem ama şarabı merak etmişimdir.03 Yorumla- +1 yıl
ı-ıh kullanmadım evlenicegim hatuna saklıyorum kendimi hdhdhd :D
+1 yılyemek soruyorsan en iyi biftek. peynir tabağı da hazırlayabilirsin gravyar en iyisidir biraz üzüm biraz da tuzlu krakerle servis edilebilir
00 Yorumla
+1 yılkırmızı sarabın yanında erzınacan tulumu veya kars gravyerı bu gurmelerın onerdıklerı bır menudur
11 Yorumla- 00 Yorumla
+1 yılBeyaz ten-kırmızı rujlu hatun, küçük küpler halinde kesilmiş güzel bir beyaz peynir, kabuğu soyulmuş kayısı çekirdeği içi
00 Yorumlaşarabın yanında ne iyi gider bilmiyorum aama içkiiçmiyorum diye herşeyin yanına kola içiyorum :P
12 YorumlaPeynir meyve çok iyi gider. Beyaz şarap ise deniz mahsulleri
00 Yorumla- Diğer konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılLahmacun
Kır pidesi
Tavuk döner
ya da imam bayıldı sen seç29 Yorumla- +1 yıl
Dimii
Yanında bide ayran bak canım istedi :d
@Sametiedi - +1 yıl
@Sametiedi Bende kayfaltıylayım zalım hayat yemek yemek neden bu kadar zor :(
- +1 yıl
@Sametiedi çok beceriklisin Maşallah :d
Ben sütle gevreği yemeye üşeniyorum adam köfte yapıyor
şu an başımı deve kuşu misali toprağa gömesim var - +1 yıl
Yemek resmimi :( ?
@Sametiedi
Hiç içmedim bilmiyorum:) Hiç bir zamanda bilmiycem
00 Yorumla
+1 yılbende bir menemen yap içinede şarap dök tadı gayet hoş oluyor :)) Test edildi onaylandı :))
13 Yorumla- +1 yıl
güzel oluyor :D
kırmızı şarap açıldıktan sonra yarım saat kadar dinlendirilmelidir tadı o zaman daha başka güzel oluyor ve kırmızı et...
10 Yorumla
+1 yılYalnızlık, sessiz ve loş bir ortam arkadan da hafif bir müzik sesi.. harika!
01 YorumlaÇikolata bitter veya başka bir şey tercih sizin ya da peynir tabağı veya badem dr güzel olur bir şey daha bu beyaz soslu gibi leblebiler var ya onlar da güzel
00 YorumlaAntrikot bonfile kısacası kırmızı şarabın yanında kırmızı et yenir bunun dünyada sunum şekli ve kuralıda budur.
00 YorumlaŞarabın içine limon sık bir kaç damla ve yanında leblebide olsun mutlaka...
06 YorumlaKırmızı et , cukulata , peynir , yeşil elma , ne yersen o gider
00 YorumlaPeynir tabağı makarna pizza.
12 Yorumla- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum ne gider? Hic icmedigime gore bilmiyorum :)
00 Yorumla Sarap icilirmi be, iceceksen sampanya ic ya da hic icme tovbe et:))
04 Yorumla
+1 yılKırmızı et veya kaliteli peynirler güzel olur
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim ;)
+1 yılCikolata cok guzel oluyor
12 YorumlaDiğer konusunda 5b cevap paylaştı. dostlarla iyi gider ben sarabı ilk okulda içerdim artık kesmiyor da neyse :)
00 Yorumla
+1 yılÜzümlerin cinsi ve yıllanmışlığına göre peynir çeşitleri ve kırmızı et türleri
00 YorumlaŞarapla çikolata gitmez. Arkadaşlar viskiyle karıştırıyor. Kırmızı mı beyaz mı o da önemli.
02 Yorumla
+1 yılBeyaz şarap. Kirmizi beyaz en buyuk turkiye sonucta 😅😄
01 Yorumla
+1 yılkırmızı et olur tuzlu leblebi olur güzel peynir olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyanında zıkkım iyi gider heralde ben
de bilmiyorum00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHafif müzik, loş ortam, atıştırmalık ve güzel bir bayan ;)
00 Yorumla
+1 yılkraker kasar peynırı cekirdek..
04 Yorumla- +1 yıl
sarabı azcıkda vısne suyuyla tatlandırabılırsın. ıctıkce ıcesın gelır :D
- +1 yıl
gazozu duydum sanırım ama denemedım hıc. visne favorım egerkı cok ucuz sarapsa.. kalıtelı sarapsa tadını bozdurmam zatende..
Diğer konusunda 742 cevap paylaştı. Bitter Çikolata
11 Yorumla
+1 yılKurutulmuş et kesinlikle denendi onaylandı :)
00 Yorumla
+1 yılŞarabı içicek yakışıklı bir erkek :):)
03 Yorumla- +1 yıl
Tek başına insan keyiften değil dertten içer anlat bakayım derdin ne senin?
Diğer konusunda 64b cevap paylaştı. Kadın ve Cikolata
60 YorumlaCehennem Ateşi :D
Süper gidiyor...32 YorumlaZıkım gider yaninda nalet gelsin insanligina
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesinlikle taze geyik eti
10 Yorumla
+1 yılSen hala sarapla birlikte et tuketmiyor musun?
01 Yorumla- Devamını Gör (85)
Devamını Gör(130)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem