Diğer 3 ay Şu an hayatınızda neyin değişmesini istiyorsunuz? Kromozoɱ Takip Et Bilge Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 allahım bi uyku düzeni pls Şu an hayatınızda neyin değişmesini istiyorsunuz? Cevapla 14 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_PƎRA_ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 3 ay Değişme değil de evde bir tane evcil hayvan istiyorum artık başka bir canlı olsun ömrünce sadık kalan. 0 2 Yorumla Kromozoɱ 3 ay bende bi istiyorum ya Yorumla _PƎRA_ 3 ay Hayvan iyidir ya aile oluyor Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 32% 3 ay Diğer konusunda 4b cevap paylaştı. Yaşadığım ülkenin degişmesi Türkiye artık nefes aldırmayacak hale geldi 1 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% 3 ay Banka hesabımdaki faizin de dolar kadar hızlı artış göstermesi 0 0 Yorumla
Cqry98 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 3 ay Çirkinim ve psikolojik sorunlarım var öz güvenim yok bunlar değişmez ki 0 9 Yorumla Cqry98 3 ay Bide boyum 170 yaşamak istemiyorum sinir hastası oldum güzel kızlara yakışıklı erkeklere karşı eziklik hissediyorum Yorumla Kromozoɱ 3 ay tedavi al kanka Yorumla Cqry98 3 ay Tedaviyle alakası yok dış görünüş önemli Yorumla Cqry98 3 ay Şanslısın yüzün iyi fiziğinde iyidir benim gibi erkek görsen yüzüme bakmazsın Yorumla Kromozoɱ 3 ay cidden tedavi al.. Yorumla Cqry98 3 ay Tedaviyle alakası yok dış görünüşüm iyi olsaydı her şey iyi olurdu öz güvenim olurdu Yorumla Cqry98 3 ay Bakabilir misin profil fotoğrafıma çok mu çirkinim😡😪 Yorumla Kromozoɱ 3 ay hayır takıntılısın kendine Yorumla Cqry98 3 ay Boyum uzun olsaydı spor yapardım daha iyi olurdu bide bir kaç küçük estetik Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% 3 ay Diğer konusunda 15,9b cevap paylaştı. Banka hesaplarımdaki para miktarının 0 3 Yorumla Kromozoɱ 3 ay onu hangimiz istemiyor ki Yorumla Oluştur 3 ay Kendini tasavvufa adamış dergahçılar Yorumla Kromozoɱ 3 ay bu iyiydi mnsmdkd Yorumla
bentektabancayım Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 93% 3 ay Ehonomi çok iyi yoh çoh şükür 0 2 Yorumla Kromozoɱ 3 ay telefonunu göster çabuk Yorumla bentektabancayım 3 ay Kuhlanmıyom kuhlanmıyın amarihanın malunu Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı. Her şeyin değişmesini istiyorum 0 0 Yorumla
m Ruhunpenceresinden Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% 3 ay Birazcık zengin olsam fena olmaz 0 0 Yorumla
koreanturkey Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 45% 3 ay Diğer konusunda 749 cevap paylaştı. Aynı dertten gidiyorum uyku düzenim yok 0 0 Yorumla
s MrsCanselll-_ Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% 3 ay Cinsiyetimin 0 3 Yorumla Kromozoɱ 3 ay neden Yorumla MrsCanselll-_ 3 ay Bi umut belki o zaman üzemezler kolay kolay.. Yorumla Kromozoɱ 3 ay bilemedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Değişme değil de evde bir tane evcil hayvan istiyorum artık başka bir canlı olsun ömrünce sadık kalan.
bende bi istiyorum ya
Hayvan iyidir ya aile oluyor
Yaşadığım ülkenin degişmesi Türkiye artık nefes aldırmayacak hale geldi
Banka hesabımdaki faizin de dolar kadar hızlı artış göstermesi
Çirkinim ve psikolojik sorunlarım var öz güvenim yok bunlar değişmez ki
Bide boyum 170 yaşamak istemiyorum sinir hastası oldum güzel kızlara yakışıklı erkeklere karşı eziklik hissediyorum
tedavi al kanka
Tedaviyle alakası yok dış görünüş önemli
Şanslısın yüzün iyi fiziğinde iyidir benim gibi erkek görsen yüzüme bakmazsın
cidden tedavi al..
Tedaviyle alakası yok dış görünüşüm iyi olsaydı her şey iyi olurdu öz güvenim olurdu
Bakabilir misin profil fotoğrafıma çok mu çirkinim😡😪
hayır takıntılısın kendine
Boyum uzun olsaydı spor yapardım daha iyi olurdu bide bir kaç küçük estetik
Banka hesaplarımdaki para miktarının
onu hangimiz istemiyor ki
Kendini tasavvufa adamış dergahçılar
bu iyiydi mnsmdkd
Ehonomi çok iyi yoh çoh şükür
telefonunu göster çabuk
Kuhlanmıyom kuhlanmıyın amarihanın malunu
Her şeyin değişmesini istiyorum
Maddi manevi buyuk degisiklikler
Birazcık zengin olsam fena olmaz
her şeyim toptan değişmeli 😂
Aynı dertten gidiyorum uyku düzenim yok
Cinsiyetimin
neden
Bi umut belki o zaman üzemezler kolay kolay..
bilemedim
Seks duzenimin
Uyu artik