Diğer Günaydın tam şu an ne yapıyorsunuz? Asirrss Takip Et Guru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gününüz istediğiniz gibi geçiyor mu Güncellemeler+1 yıl Kahvaltı yapan yok mu be ya...🤣 Günaydın tam şu an ne yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
KırılmazRakıŞişesi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İşin başlamasını bekliyoz. O sırada işte müzik görüş falan 1 0 Yorumla
Türkmensusu Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Platonik aşık oldumla sohbet adam hasta ruhlu olduğunu gösteriyor yavaş yavaş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Günaydıınn uyandım hastalıktan ölüyorum 🥺🥺 1 9 Yorumla Asirrss +1 yıl Günaydın geçmiş ola ama bu soruyu neden gizli cevapların beya🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim, hep gizli cevaplıyorum 😂 Yorumla Asirrss +1 yıl Gizli diye rummuz aldaydınız kendinize daha gizemli olurdunuz 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saçma sapan mesaj atıyorlar o yüzden gizli yazmak daha iyi Yorumla Asirrss +1 yıl Aaaa mesajını kapat gitsin sanal burası fazla tiye alma 🤣dilediğinle konuş dilediğinle konuşma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadar iğrenç insan var ki burada. Sinirlerim bozuluyor ahahah Yorumla Asirrss +1 yıl Ay sende burayı takma bile güvenmeiğini ekleme mesajını kapat ama şunuda unutma iğrenç olduğu kadar da bir oadar kaliteli insanlarda var 3 yıllık dosttum var arkadaş değil dost diyom Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok çok takılacak yer değil zaten 😂 vay be 3 senelik dost, iyiymiş Yorumla Asirrss +1 yıl Önemli olan kaliteli kişiye denk gelmektir gören gözler kör olmamalı bence Yorumla
Aptalarpekcok Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Şarkı dinlerim sigara kahve içerim 1 1 Yorumla Asirrss +1 yıl Sigara zararlı değil mi olmadı beya😌😌 Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 488 cevap paylaştı. Harika uyandım istediğim gibi geçer inşallah 1 2 Yorumla Asirrss +1 yıl İnşallah pozitif bir cevap🤲🤲🤲 Yorumla Gizemmmmmli +1 yıl :)) Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yatıyorum 1 2 Yorumla KolalıJelibon34 +1 yıl Geleyim mi yamacına 🙂 Yorumla Asirrss +1 yıl Devam...🤣 Yorumla
RΞSPΞCT Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yürüyüş 1 1 Yorumla Asirrss +1 yıl Güzelmiş Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Eve yürüyorum 0 3 Yorumla Asirrss +1 yıl Neden. İşten mi geliyon Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Evet Yorumla Asirrss +1 yıl Ozaman sana iyi istirahatler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İşin başlamasını bekliyoz. O sırada işte müzik görüş falan
Platonik aşık oldumla sohbet adam hasta ruhlu olduğunu gösteriyor yavaş yavaş
Günaydıınn uyandım hastalıktan ölüyorum 🥺🥺
Günaydın geçmiş ola ama bu soruyu neden gizli cevapların beya🤣
Teşekkür ederim, hep gizli cevaplıyorum 😂
Gizli diye rummuz aldaydınız kendinize daha gizemli olurdunuz 🤣
Saçma sapan mesaj atıyorlar o yüzden gizli yazmak daha iyi
Aaaa mesajını kapat gitsin sanal burası fazla tiye alma 🤣dilediğinle konuş dilediğinle konuşma
O kadar iğrenç insan var ki burada. Sinirlerim bozuluyor ahahah
Ay sende burayı takma bile güvenmeiğini ekleme mesajını kapat ama şunuda unutma iğrenç olduğu kadar da bir oadar kaliteli insanlarda var 3 yıllık dosttum var arkadaş değil dost diyom
Yok çok takılacak yer değil zaten 😂 vay be 3 senelik dost, iyiymiş
Önemli olan kaliteli kişiye denk gelmektir gören gözler kör olmamalı bence
Şarkı dinlerim sigara kahve içerim
Sigara zararlı değil mi olmadı beya😌😌
Harika uyandım istediğim gibi geçer inşallah
İnşallah pozitif bir cevap🤲🤲🤲
:))
Söylemesem ne yaptığımı 😅😅
Yatıyorum
Geleyim mi yamacına 🙂
Devam...🤣
Yürüyüş