6 ayımı verdiğim TSK bana bi el bombasının lafını yaptı. Hatıra olarak almıştım lan.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
6 ayımı verdiğim TSK bana bi el bombasının lafını yaptı. Hatıra olarak almıştım lan.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Haklısın ,
Bunun da kafası ayrı güzel baya komikmiş kardeş 🧠al bismillahh
Di mi sen bunca yıl kullanmadan yaşadığına göre lazım değil sana:) ver ver, köpekleri doyurayım:)
Belli 6 ay normal er olarak yapmışsın askerliğini bu 6 ay süreçte senin el bombası görme ihtimalin 0 görsen bile cephanelik de görürsün ya da uzman ve rütbeli askerlerin eğitimi için eğitim alanına taşıma sürecinde görürsün o da kasa içinde olur çoğu da boş olur şimdi senin bu makarasını yapmaya çalıştığın olay da belli 2 dakkikalık bir şey aksi taktir de nizamiye çıkışında sen o bombayı yakalatsan direk tutuklanıp hakkında tutanak tutulur mahkemeye sevk edilirsin Allah'tan kimsenin başını belaya sokmadan almışsın tezkereni TSK makara geçilecek bir birim değil..
Uğraşmamak için bombayı elimden alıp manyak mısın dediler, eğitim bombasıydı. Gel direk Instagram konuşması, yorumunu atayım:) yaz Instagram vereyim direk muhabbeti oku:)
Plug olarak kullanmasaydın sorun olmazdı bence..
Mabadında oluşan hasar icin özür dilerim, sen ameliyatını ol, ben masrafı hallederim
Aynaya fazla bakıyorsun. 😃😃
Öff yedi yaşında mısın ya, daha zekice laf sokacaksan gel. Sinirlenmem tebrik de ederim. Sen Recep İvedik, Cumali Ceber'e filan da gülüyosun di mi?
5-0. 😃😃
Ha diyon ki Si den gir, diğer notalar kalın geliyo çok bağırıyorum. Hadi güzel kardeşim uza hafiften, lütfen rica ediyorum
Kişi kendinden bilir işi. 😃😃
Senin plugı bilmen gibi.
Yokuz diye menüye de mi bakmayalım? 😃
He haklısın
Koca ordu, bi el bombasının lafını yapmamalı, ne hale getirdiler askeriyeyi ya
Saçmalık
Hiiçç