Ya ne kadar guzel bisey.. ama bana yetmiyo mu desem sabrim mi delindi desem o kadar bunaldim ki uyku uyuyamaz oldum ben
Soran
+1 yıl
Yani tevekkul edemiyorum.. hayatinda kirilma noktasi denen bi an vardir o noktadayim onu yasadim.. bi zamanlar bende Rabb'e siginan bi genctim namaz kilmaktan belim agrirdi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Anladığım kadarıyla zenginsin, açıkçası zengin olduktan sonra hayatın bunaltıcı gelmesi bana biraz tuhaf geldi. 😁
Zengin degilim broo 😂 ama bu hayati yasamayi seviyorum😄
Fakirlere sorsan onlar da hayatı yaşamayı sevdiğini söyler, ama o kadar rahat yaşayamaz. 😁
Yani şunu kabul et ki; zenginsin. 😂
Gelmiyor. Benim Allahım var ona sığınıyorum.
Ya ne kadar guzel bisey.. ama bana yetmiyo mu desem sabrim mi delindi desem o kadar bunaldim ki uyku uyuyamaz oldum ben
Yani tevekkul edemiyorum.. hayatinda kirilma noktasi denen bi an vardir o noktadayim onu yasadim.. bi zamanlar bende Rabb'e siginan bi genctim namaz kilmaktan belim agrirdi
Onu yasadiginda anlarsin ama yasamanida istemem..
Alkole başlamam için bi sebep daha xd
Baslama 😂 bas belasi bisey be
Bu arada yali capkinindaki ifakata cok benziyosun
Nerem benziyo bee alakamız yoksöösçsşsş
Xhxhdjxjs burun gozler yuz yapisi 😂
Asıl şimdi gidip içicem bekle sen şdösld
Hahahahaha o neden akillim 😂ya ayarlarinla oynamak lazim senin 😂
Şimdi sus ve alkole hangi içkiyle başlamam gerektiği hakkında beni yeşillendir söşdşsşs
Özmalxldö şaka yapıyorm kanka da benzemiyorum da
Su ic suuu😂😂😂😂
Tamma 😂😂
Aferin soz dinle 😂
Alkollüyken farklı mı oluyor?
Daha rahat oluyorum ben alkolluyken tabi 3. den sonra. Uzulmek istiyosun oyle bi an geliyo o tur bi muzik actigimda hic uzulmuyorum mesela
hiç içmedim ki
Nedeen
merak etmedim
Ilgiiiiinc
içelim birlikte
Biraz naz yapmam lazim dur hemen olmaz
tamam düşün
Yok biraz israr falan etmen lazim ahahahahaha😂😂😂
Bilmem hiç alkol denemedim
Muhafazakar bir ailede yasiyosunuz sanirim
Alkolü bilmem de onsuz olmuyor
O kim la