Bazıları alışmış ve o yokmuş gibi uyuyabiliyor. Sıkmıyor mu?
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Erkekler Ne diyor ; 87
Kizlar Ne Diyor; 38
Erkekler bayanlardan daha fazla cevap vermis sanirsin hepsi bir kac defa sütyenle ya da sütyensiz yatmislar gibi haril haril cevap vermisler... :DD
Neyse Memelere gece bari özgürlük... :))53 Yorumla- +1 yıl
haremlik selamlık olsun :)
En İyi Cevaplar
+1 yılYarim aklet giyorum inan süper rahat oluyor. ya da gece sutyenleri var. Demizsiz onlarda iyi oluyor.
04 Yorumla- +1 yıl
İkiside aynı şeye çıkıyo anlayı ver
- +1 yıl
Ee nerden bliyorsun 😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılya böyle sorulara bilimsel yanıtlar verenlere şaşıyorum kıza yaranmak için :D onlara özgürlüğünü ver canısı onlar bağımsızlığı hakediyorlar. yoklardı sonradan çıktılar kendileri yaptı bunu.. bırak hür kalsınlar..
18 Yorumla
Soran+1 yılDmi yaaa :))
Cevap sahibi+1 yıle yani :D
- +1 yıl
sarkınca görürüm özgürlüğü :D:D
Cevap sahibi+1 yılyani şimdi bir de yer çekimi diye bir olay var :D gitmek istiyosa da yapcak bişey yok :D
- +1 yıl
bırak ya bırak :D
Cevap sahibi+1 yıl@sdasdasdadsa delikten kapıyı röntgenleyen küçük kardeş :D
- +1 yıl
n'alaka :D
Cevap sahibi+1 yılhaha :D
+1 yılyatarken giymenizin amacı ne zaten anlamak güç. gün içinde sarkmalarını önlemek tamam da yatarken sarkma olmaz herhalde
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok rahatsız edici birşey. Yüz üstü yattığın zaman hiç rahat olmuyor. Ayrıca uyurken de bunaltıyor.
- +1 yıl
ben de sizin yerinizde olsan benide sıkardı mutlaka . ya da daha rahat bir model kullanırdım :)))))
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
105Cevap
İşte Dünya'nın bütün halklarının beklediği soru, İşte ekonomiyi düzeltecek, fakirliği bitirecek, Kıtlığın sonunu getirecek, Ortadoğu'ya barışı getirecek, kansere çare bulacak soru buuuuu... Tebrik ediyorum seni arkadaşım, yılların gereksinimi olan soruyu sormuşsun. Şu anda bütün Dünya, Philae ve seni konuşuyor.
10 YorumlaAcaba kardesin olsan sutyensiz yattiginda sabah veya gece odana geldi seni o halde gorse bir daha sutyensiz uyayamassij :D
02 Yorumla
Soran+1 yılÜstnde ince birşeyler olcak tabi. Okadar da değil :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılEve gelince çıkarıyorum ya.. bide uyuyanlar mı var? yalnz içime evde sutyen yerine bustiyer onun uzerine body giyiyorum. Gene de göğüsleri serbest bırakmaya gelmez :)))
32 Yorumla- +1 yıl
Aynen:)
Bende çıkarıyorum. Yüz üstü yattığım için çok rahatsız ediyo
10 Yorumla
+1 yılAklıma bu geldi nedense:
https://www.youtube.com/watch?v=McBlLqaNY6s26 Yorumla- +1 yıl
zaaaaaaaaaaa ezbere biliyom :D
- +1 yıl
@sdasdasdadsa o zaman meme ver :(
Şaka şaka sapık değilim o kadar. - +1 yıl
:D:D:D anneme dinletmiştim biri şuna meme versin demişti :D:D
- +1 yıl
@sdasdasdadsa memelere sahip çıkalım, memelere özgürlük.
- +1 yıl
:D fazla özgür olmalarıda iyi değil :P :D
- +1 yıl
@sdasdasdadsa bu muhabbetin sonu iyi değil. En iyisi bitirelim, aklımıza kötü şeyler gelecek sonra. Memeler özgürlük dedim çünkü destekli sütyen çıktı. Lanet olsun ah siz kadınlar erkekleri hep kandırıyorsunuz... :D
+1 yılZaten sütyen ile uyumak kanser riskini arttırıyormuş. - Abazalar yorumuma yazmasın-!!
12 Yorumla- +1 yıl
Holly crap
- +1 yıl
Ne saçmaladın be ama!!
+1 yılsutyenle uyuyana hiç denk gelmedim doğrusu sende sorun yok olması gereken bu.. sutyen tenının uyurken batması sonucu yaralanmalar bıle oluyor sonderece tehlıkelı hele bırde çinlilerin yaptığı ucuz sütyenler varken dahada tehlikeli..
00 Yorumla- Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı.
u +1 yılbır arkadasım sade kılotla yatıyor evde onda da aynı dert hakım
00 Yorumla Sodyon sokoyor cokormodon hoc uyoyomoyorom bizene la senin gotunden başından bence sen sütyeni dert edeceğine bir psikolaga git o seni sikmaz
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabiki çıkarcaksın ya, azcık rahat etsın tatlışlar:D dinlenmek onlarında hakkı, sabhtan akşma kadar sıkıyosunuz onları, yazık değilmi :))
Sarkma faln olurmu peki öyle yatınca...14 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum bir sarkma olucağını. Aksine gelişmelerinde büyük fayda olduğunu düşünüyorum. Ve sütyenle şekil bozuklukları söz konusu olduğunu duymuştum ne kadar gerçek bimiyorum ama.
Cevap sahibi+1 yılanladım, peki sennkler nasıllar, bir düzenszlik faln varmı? Ölçü kaç acaba?
Soran+1 yılBen gayet memnunum şahsen :) 80 kullanıyorum
Cevap sahibi+1 yılmemnun olmana sevindim :) cup ölçün kaç acaba?
sıkıyor canım sütyenle uyunur mu hiç yanımda öyle çok rahatsızlık veriyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılUyunmuyor zaten
+1 yılÇıkar yat, dar atlet bile daraltır, sentetik bir kumaş olduğu için zaten sağlıklı olduğunuda düşünmüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇıkarmadan uyuyamam ben zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende eskiden sütyenle uyurdum ama bu bir kac aydir duramiyorumm illa cikarmam gerek :D
bendensin.. :) ama sütyensiz uyumak daha iyiymis öyle duymustum bir kere.00 Yorumla
+1 yılNasıl uyunurki zaten sütyenle ya akşama kadar fazlasıyla rahatsız ediyo zaten
01 Yorumla
+1 yılNe çok sütyen takan erkek varmış cevaplara bak hep erkek.
30 Yorumla
+1 yılAralıksız sütyen takan kadınlarda göğüs kanseri riski artıyormuş, bilginize. Bari uyurken çıkarın.
00 Yorumlakızlar durumunu belli etmek için yorum atıyor tamamda erkekler size ne oluyor l*n karşı cinsden 2 katından bile fazla yorum atmışınız:D
13 Yorumlaya sora sora bunu mu sordun yani aklın sıra eğlence arıyosun madem merak ettin bu soruyu sıkıyosa gizli kullanıcıyı kapatta sor :D :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyani rahatlığını düşünerek çıkarabilirsin tabi.. hem kan dolaşımı için hemde...
off yaa kimi kandırıyorum ki
memelere özgürlük ♡_♡00 Yorumla
+1 yılÇok sıkıyo yaa vallaha bak bende hiç takmıyorum rahatsız oluyorum :)
00 Yorumla
+1 yılEskiden rahatsız etmezdi de şimdi datal geldi artik çıkarıyorum :)
02 Yorumla- +1 yıl
büyümüşsün demek ki :D
- +1 yıl
Sizofren misin?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla cıkarmam sutyenimi never ever :)) sarkar yavrum ya hele de 90 sa benimki gibi sakın sutyensiz gezme
01 Yorumla- +1 yıl
nolur sütyensiz gez:(
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır canim sıkmıyor tam tersi sütyen yokken uyuyamiyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılYüz üstü yattığın zaman yatakla direk vücudunun temas etmesi inan çok dinlendirici. Ama tercih meselesi tabiki :)
Cevap sahibi+1 yılSabah kapıya biri felan gelse mesela o şekilde utanirim uçları belli olur ama sutyeni çıkarınca gerçekten rahat oluyo :)
- Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılZaten uyurken çıkarmalıymış yoksa rahat etmezse sıkıntı olabiliyomuş... Sen doğru yoldasın ;)
00 Yorumla Yattığım hatunlarınkini ben çıkarıyorum, onların öyle dertleri olmuyo :))
10 Yorumla
+1 yılMumkun oldugunca takmayin/giymeyin zaten. Sagliga cok zararli.. ote yandan takmadigini zaman da sarkma durumu var sallantidan dolayi.
00 YorumlaCikartma sebebin ne yorganin soguklugu sana nasil bir etki yapiyor?
04 Yorumla
Soran+1 yılCevaba bak :)
Soran+1 yılSoğukluk falan hissetmiyorum direk uyuyorum
ben birşey isteyebilirmiyim? benim için cok önemli :S
05 Yorumla
Soran+1 yılTabi?
Soran+1 yılburada söyle
- Diğer konusunda 17,7b cevap paylaştı.
+1 yılyüz üstü yatma bence kızlar yüz üstü yatmamalı. memeler şekilsiz oluyor sonra.
03 Yorumla
Soran+1 yılTelefon kullanırken gece mesela. uyurken zaten insan aynı pozisyonda kalmıyor
- +1 yıl
yüz üstü yatmamaya dikkat et.
Soran+1 yılTeşekkürler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKansere sebep olur zaten doğrusunu yapıyorsun sağlık açisından
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBnde öyle eğer evdeysem hiç takmyorm oh rahat rahat :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet ben rahatima duskunum
+1 yılÇıkar çıkar 2 sene sonra hollanda ineğine dönersen ailen süt sağıp aileyi geçindirir fenamı. Hayırlı evlat asjhfsfgs
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
- +1 yıl
Çıkarınca büyüyomuş diyodu benim eski yavuklular
Soran+1 yılBüyümeninde bir sınırı vardır.
- +1 yıl
Neyse sen nasıl rahatsan öyle yap:)
Diğer konusunda 723 cevap paylaştı. Ben bırak uyumayi eve gelir gelmez çıkarıyorum valla acayip sıkıyo
10 Yorumlahepsini çıkart sadece bir üst erkek pijaması daha çok yakışır canım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok hıc rahatsız etmıyor asıl sudyen olmayınca rahatsız oluyorum
00 Yorumla
+1 yılUyuma ya allah allahhh ne garip insanlar var buda dert mi simdi
00 Yorumla
+1 yılAynen yaaa nirmalde bile sevmiyorum cikarup dolasmak iatiyorum ama olmuyor iste
00 Yorumla
+1 yılsen böyle onlar öyle rahat. alışkınlık meselesi adı üstünde
00 Yorumla
+1 yılEn iyisini yapiyorsun. Hatta donunu da cikart oyle yat bence. Girgira vuruyorum sanma ciddiyim.
00 Yorumla
+1 yılSütyenini istediğim adrese atsana analiz yapıyım ;)
00 Yorumla
+1 yılBen eve girince direk cikaririm ya sudyeni nefret ederim
00 Yorumla
+1 yılNe kadar çok probleminiz var arkadaşım ya yok aybaşı yok sütyen orkid felan püfff :)
04 Yorumla
Soran+1 yılSiz problemsiz olduğunuz için çok mutlusunuzdur umarım :)
- +1 yıl
Canım onlara gelene kadar mutlu olunabilecek çok fazla şey ama bizdede kamyonu şarampole yuvarlama olayı var sabah bide kalk duş al felan sıkıntı işte :)
Soran+1 yılKolay gelsin :)
- +1 yıl
Eywallah :)
Waybeee yazmiyacaktim ama kizlardan cok erkek yqzmis acaba erkekler silikonlu kullaniyor :-)
10 Yorumla
+1 yılEn iyisini yapiyorsun kan dolasimini engellemiyorsun
00 Yorumla:) merak ettim oo olmayınca biri, sağa biri sola devrilmiyimiiii
12 Yorumla
+1 yılbaşka neleri çıkartırsın yatarkn ped flan da var mı :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkim çıkaracak ya ben kendimi öyle alıştırmadım yani sıkmıyo :) ama bazı sütyenler kırılıyor maalesef
00 YorumlaBana yokmuş gibi geliyo uyurum valla çıkarsam hiç uyuyamam
00 YorumlaSal gitsin canim bende eve gelince sort giyiyorum boxer ı cikariyorum :))
00 Yorumlabazilari alismis mi buna igrenc gozuyle bakan kiz sayisi senin dediginden fazla
00 YorumlaDiğer konusunda 360 cevap paylaştı. çıkarınca takasım takınca çıkarasım gelmiyo :D
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBnde boxeri cikarmadan asla uyuyamiyorum kobrayi serbest birakmak gerek nede olaa hep kafeste :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMemelerine sor onlar nasıl rahat ediyorsa öyle yap :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyav bundan bizene ne yapak ister çıkar ister çıkarmaa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇıkarıpta uyu tabi.:) yanında birisi olduğu zaman onun içinde kolaylık olsun 😄
00 Yorumla
+1 yılçıkarmadan uyuyorum daha rahat artık alışmışım.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe mutlu sana :)
+1 yılyaa bende :) mutlaka çıkarıyorum tabi giymişsem
11 Yorumla
+1 yılNe sütyenmiş be.. bir kurtulamadık şundan.. :(
00 Yorumla- Diğer konusunda 966 cevap paylaştı.
+1 yılYüzüstü can yakıyor ama çıkarınca
00 Yorumla daha saglıklı yaptıgın sıkmıyor benı
00 Yorumla- Devamını Gör (91)
Devamını Gör(136)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri