Aşağıdaki görselde gördüğünüz Pakistanlı abimiz, Türkiye'de erkek çocuklarına sürpriz yapmak için çevredeki bütün erkek çocuklarını, ne kadar selfie bahanesiyle fotoğrafları gizlice çekiyor gibi görünse bile çekiyor ve bunu Tiktok hesabında sırf popüler olsunlar diye paylaşıyor🥰. Dudağını ise dil yalama huyu yüzünden istemsizce yalıyor.

Yorumlarda millet gülsün diye, şakasına Lgbt bayrağı bile atıyorlar. Daha ne yapmalı bu adamlar?

Hem sürpriz yapıyorlar, hem de milleti güldürüyorlar. Gelecekteki eşimin kurulu düzeni yüzünden yakında başka bir ülkeye yerleşecek olmasaydım, ben de bunlarla aynı ülkede bulunmak isterdim (!)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
tam afganlara göre
Ananemin akrabası bir kız Almanya'daki yaşayan bir Afganistanlı erkekle evlendi. Türk erkeklerimiz de Suriyeli kadınlarla veya Avrupalı gayrimüslim kadınlarla evleniyor sonumuzu iyi görmüyorum
Cünkü sapıkları bozukları bize geldigi icin olabilir mi
Bu ulkeden nefret ediyorum.
Dötten yiycez belli oldu
Hepsi gidecek. Gerekirse ZORLA
O sirada akp nin kazanmasi ve asssla gondermeyiz demesi gercekten gidicegine inaniyo musun yoksa daha fazla mi gelicek
Zafer Partisi Meclise girerse iktidarda kim olursa olsun bunları göndermek zorunda kalacak çünkü büyük bir baskı oluşacak
Zafer Partisi bir dahaki seçime %10 almalı
zafer partisi yükselecek vekil oyumu verdim
Hüdaparın meclise girdiği ve afganların sokak ortasında kendi bayraklarını açıp dans ettikleri kutlama yaptıkları bir Türkiye'de
Zafer Partisi %2 alıp baraj altı kaldı. %3 alsaymış hazine yardımı alıyormuş onu bile alamadık. Oy bölünmesin oyun boşa gitmesin diye gidip CHP ve iyi partiye verdiler. Yine boşa gitti oylar...
değer bilinmedi
neyse biz sükuneti bırakmadı iki ay sonra yeniden seçim var tayibin altından bk atacaklar
bence de 5 yıl sürmez bu yine seçim olacak.
Gitmeyecekler Daha fazla gelecekler maalesef
@Tesettürlü_Bacınız gercek bu evet
Pakistan' Afganistan hindistan dünyanın çöpü dür.