arkadaslar merhaba, baslikta yazdigim
gibi durum. Yasimi belirtmek istemiyorum baslikta yazani goruyosunuz. Yani anladiniz siz. Sizce daha kucuk muyumdur kapanmak icin. Dil okumayi dusunuyorum, tercuman olmak veya online ders vermek vs.
Yani uzun lafin kisasi ileride pisman olurumda acilirim diye korkuyorum. Sizce daha beklemeli miyim tam olgunlasmayi veya evlenmeyi?
gibi durum. Yasimi belirtmek istemiyorum baslikta yazani goruyosunuz. Yani anladiniz siz. Sizce daha kucuk muyumdur kapanmak icin. Dil okumayi dusunuyorum, tercuman olmak veya online ders vermek vs.
Yani uzun lafin kisasi ileride pisman olurumda acilirim diye korkuyorum. Sizce daha beklemeli miyim tam olgunlasmayi veya evlenmeyi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
İyice düşünüp tart öyle karar ver tam olarak kapanablecek isen kapan ben mesela Şu an hakkını veremediğimi biliyorum açılamıyorm da artık arafta kaldim bu daha kötü vicdan azabi
Yani emin degilim heves de olabilir benimki cok kararsizim. Şu an dusunuyorum icimde boyle bi hic varken nasil devam ederim hayatima diye. Şu an ki hislerimi anlatamam size
Evde dene bak rahat mısın yapabilirmisin
Denedim zaten yine cok kararsizim
bi sure daha beklicem sanirim. Sagolun
Allah aşkına tüm sosyal medya bitti de 15 yaşında burayı nasıl keşfettin yaa. Site bebe kaynıyor aynı zamanda cinsel sapık avcı abazanda av peşinde... Git çocuğum watsapta arkadaşlarına sor..
Yani sadece fikir almak icin hesap acip sormak istedim. Boyle ugulamalarda isim yok zaten. Ha bu arada arkadasim yok.
Oyle yasitlarimdan fikir alabilecegim bir konu degil ayrica. Yani cahil insan cok buraya da sormak istedim
Ablacım burası kurt dolu git bian önce.. Örtü konusu da içinden geliyorsa yap zorlama
sadece soruyu sormak icindi gelme amacim gidecegim zaten tesekkurler
Bence bekle. Henüz erken. Heves de olabilir. Birkaç yıla aynı düşünürsen kapanırsın.
haklisiniz, sagolun