Diğer Bel altı muhabbet dışında muhabbet yapacaklar gelsin sohbet edelim? karanfillicay123 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Konu felsefik ve sosyolojik Bel altı muhabbet dışında muhabbet yapacaklar gelsin sohbet edelim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 91,3b cevap paylaştı. Burada vardır gelirler şimdi 0 0 Yorumla
Sanal_Adam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. Geldim ama şu an 2 kişiyle sohbet ediyorum 🤣 rezervasyon oluyor mu 0 0 Yorumla
DesSas Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 456 cevap paylaştı. Bel üstü muhabbetler de çok tekin değil söyleyeyim. 0 0 Yorumla
Rukama Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Felsefe yapalım da yorumlardan felsefe mi yapılır 0 2 Yorumla karanfillicay123 +1 yıl Haklısın Yorumla Rukama +1 yıl İstersen yaz mesajda istediğin konu hakkında felsefe yaparız Yorumla
Ponce Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Sen gel 0 17 Yorumla Ponce +1 yıl Benim alanım psikoloji uyarsa sana Yorumla Mdjkdmdjsısk +1 yıl Psikolog falan mısın Yorumla karanfillicay123 +1 yıl Gibi gibi Yorumla Ponce +1 yıl @Mdjkdmdjsısk psikolojik danışmanlık Yorumla karanfillicay123 +1 yıl Danışmanlık Yorumla Mdjkdmdjsısk +1 yıl Danışabilir miyim Yorumla Ponce +1 yıl Bana sordu bence Yorumla Ponce +1 yıl @Mdjkdmdjsısk kime soruyorsun 😶🌫️ Yorumla karanfillicay123 +1 yıl Sor gelsin cevaplayalım Yorumla Mdjkdmdjsısk +1 yıl Evet ponce. Eğer dürüstsen. Sadece bi kaç soru sormak istiyorm. Bel altı değil evliyim ona göre konşcam Yorumla karanfillicay123 +1 yıl Buyur Yorumla Ponce +1 yıl @Mdjkdmdjsısk bi yorumda bu kadar hakaret fazla değil mi, eğer dürüstsen. Bel altı konuşmayacaksan danışabilirsin tabi ki Yorumla Mdjkdmdjsısk +1 yıl Hakaret değil k. b emin olmak istedim özel bi soru da değil zatsn buradan sorsam olur mu Yorumla Ponce +1 yıl @Mdjkdmdjsısk mahremiyete saygı. Ulu orta danışma mı olur. Her neyse özel mesaj atarsan tecavüz edecekmişim gibi hissettirmene gerek yok bu kadar. Umarım danışabileceğin birini bulursun. İyi akşamlar Yorumla Mdjkdmdjsısk +1 yıl Özel mesaj atamıyorum çünkü xper seviyem 2 daha 3 olunca özel mesaj yazılıyomş Yorumla karanfillicay123 +1 yıl Her şey bel altı mı olur ya adam akıllı tarih felsefe vb konuları konuşamıyoruz Yorumla Mdjkdmdjsısk +1 yıl Olabilir tabiki ama uygulamada ben daha ilk defa güzel konşan bir erkeğe denk geldm smsm Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne mezunusunuz? 0 1 Yorumla karanfillicay123 +1 yıl Reklam oluyor sistem atıyor yazamıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Burada vardır gelirler şimdi
Geldim ama şu an 2 kişiyle sohbet ediyorum 🤣 rezervasyon oluyor mu
Bel üstü muhabbetler de çok tekin değil söyleyeyim.
Felsefe yapalım da yorumlardan felsefe mi yapılır
Haklısın
İstersen yaz mesajda istediğin konu hakkında felsefe yaparız
Burdan çok şey bekliyorsun
Herkes imam olur şimdi hbdjdj
Konuyu söyle anlaşırsak mesaj atarsın
Sen gel
Benim alanım psikoloji uyarsa sana
Psikolog falan mısın
Gibi gibi
@Mdjkdmdjsısk psikolojik danışmanlık
Danışmanlık
Danışabilir miyim
Bana sordu bence
@Mdjkdmdjsısk kime soruyorsun 😶🌫️
Sor gelsin cevaplayalım
Evet ponce. Eğer dürüstsen. Sadece bi kaç soru sormak istiyorm. Bel altı değil evliyim ona göre konşcam
Buyur
@Mdjkdmdjsısk bi yorumda bu kadar hakaret fazla değil mi, eğer dürüstsen. Bel altı konuşmayacaksan danışabilirsin tabi ki
Hakaret değil k. b emin olmak istedim özel bi soru da değil zatsn buradan sorsam olur mu
@Mdjkdmdjsısk mahremiyete saygı. Ulu orta danışma mı olur. Her neyse özel mesaj atarsan tecavüz edecekmişim gibi hissettirmene gerek yok bu kadar. Umarım danışabileceğin birini bulursun. İyi akşamlar
Özel mesaj atamıyorum çünkü xper seviyem 2 daha 3 olunca özel mesaj yazılıyomş
Her şey bel altı mı olur ya adam akıllı tarih felsefe vb konuları konuşamıyoruz
Olabilir tabiki ama uygulamada ben daha ilk defa güzel konşan bir erkeğe denk geldm smsm
sohbet konun nedir
Konu nedir
Ne mezunusunuz?
Reklam oluyor sistem atıyor yazamıyorum
Neler yapıyorsun?
uyar