Diğer Puro sever misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu arada viski ve puro güzel bi ikiliymiş. Viskiyle puroyu beraber içmemiştim hiç. Puro sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ikisini de hiç içmedim bilmiyorum ama viskinin sert bir içki olduğunu duymuştum 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Cok doğru duymuşsun. Doğrudur. Sek içilmez bu meret. Çikolata ve redbulla tüketilir genel olarak. Yorumla Soran +1 yıl Viski serttir ama jack daniels dediğimiz marka chivas gibi markalarla kıyaslayınca daha sert bi içkidir. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl peki neden çikolata ile tüketmeyi tercih ediyorsun çok tuhaf geldi Yorumla Soran +1 yıl Çünkü boğazını yakıyo sonra iki tane çikolata atarsın ağzına işkence olmaz 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl anladım :D açıkladığın için teşekkür ederim :) Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim ne demek :) bildiğim yerden olunca 😂 bu arada medenice sohbet etmek istersen özele beklerim yani buradaki arkadaşlar gibi değilim 🙂 Yorumla
Bana1caykoy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bu jack daniels satılıyor mu Türkiye'de 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Ne kadar Yorumla Soran +1 yıl Ben hep 70lik alırım.70liği 689 tl. Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Pahalıymış hocam Çayla devam bu arada 70 lik dediğin alkol oranı değil mi? Yorumla Soran +1 yıl Cl miktarı bi litrenin yüzde birine eşittir kardeşim :). 70cl = 700 ml = 0.7 litre oluyo. Alkol oranı ise %40 tır Yorumla
BEŞlKTAŞ Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Keşke derdim olsaydı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Neden, anlamadım :) beni bağışlayın Yorumla BEŞlKTAŞ +1 yıl Şimdi bu ikiliyi dertsiz tasasız denes em tadı gelmez Yorumla Soran +1 yıl Hahah tam tersi viski ve puro dertliyken değil keyifliyken içilir :). Dertlinin içki nevi rakı, biradır genelde 😂 Yorumla BEŞlKTAŞ +1 yıl Birde benim yerime böyle denesene karma yapmış olursun Yorumla Soran +1 yıl Peki küçük hanımefendi öyle diyorsa David Guetta değil Neşet Ertaş açarız😅😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ikisini de hiç içmedim bilmiyorum ama viskinin sert bir içki olduğunu duymuştum
Cok doğru duymuşsun. Doğrudur. Sek içilmez bu meret. Çikolata ve redbulla tüketilir genel olarak.
Viski serttir ama jack daniels dediğimiz marka chivas gibi markalarla kıyaslayınca daha sert bi içkidir.
peki neden çikolata ile tüketmeyi tercih ediyorsun çok tuhaf geldi
Çünkü boğazını yakıyo sonra iki tane çikolata atarsın ağzına işkence olmaz 😂
anladım :D açıkladığın için teşekkür ederim :)
Rica ederim ne demek :) bildiğim yerden olunca 😂 bu arada medenice sohbet etmek istersen özele beklerim yani buradaki arkadaşlar gibi değilim 🙂
Bu jack daniels satılıyor mu Türkiye'de
Evet
Ne kadar
Ben hep 70lik alırım.70liği 689 tl.
Pahalıymış hocam Çayla devam bu arada 70 lik dediğin alkol oranı değil mi?
Cl miktarı bi litrenin yüzde birine eşittir kardeşim :). 70cl = 700 ml = 0.7 litre oluyo. Alkol oranı ise %40 tır
Keşke derdim olsaydı
Neden, anlamadım :) beni bağışlayın
Şimdi bu ikiliyi dertsiz tasasız denes em tadı gelmez
Hahah tam tersi viski ve puro dertliyken değil keyifliyken içilir :). Dertlinin içki nevi rakı, biradır genelde 😂
Birde benim yerime böyle denesene karma yapmış olursun
Peki küçük hanımefendi öyle diyorsa David Guetta değil Neşet Ertaş açarız😅😂