Arkadaşlar ilk kez böyle bişey başıma geldi ne olduğunu anlamadım numara yabancı ABD'ye kayıtlıymis ama benim wp hesabıma eski numaram kayıtlı o numarada şu an kapalı suanki kullandığım numara ile wpden yazamaz biri bana dalga amaçlı olabilirmi korkuyorum başıma bişey gelirmi lütfen numaraya bakabilirmisiniz

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu kadar korkacak ne var yav. Cevaplamazsın olur biter.
Başıma bişey gelir diye korkuyorum numara değişik bi numara en sonda Mary bana numarayı verdi yazmış. Yani bu dalga amaçlı olabilir biri dalga geciyo olabilir çünkü dediğim gibi suanki numaram kayıtlı değil wpye eski numaram kayıtlı
Ya aman blokla geç o kadar paniklediysen. Sırf mesaj atarak ne olacak.
Kim olabilir anlamıyorum cidden biri dalga geçiyormu diye düşünüyorum ama gerçekten ABD'ye kayıtlı ise napıcam
Dolandırıcı falan diyolar telefonuna erisirler falan diyolar korkuttular
Canım benim, sadece mesaj atmış. Link yok tıkladığın bir şey yok. Sırf mesajla telefonunu ele geçirebilseler, anan baban bile telefonuna erişirdi yani. Rahat ol, engelle geç.
İyide gerçekten yabancı birinin benim numaramı bulmasının imkanı yok gerçekmi yoksa dalga amaçlımı onu merak ediyorum
Muhtemelen biri dalga geçiyor çünkü bir Blake neden +90 ile başlayan numara kullansın?
İşte kim dalga geçiyor anlamıyorum polise falan gitmem gereklimi
Polise gidersen taştaş geçerler seninle. Hiçbir maddi zarara uğramamışsın, hakaret edilmemiş. Ne diyeceksin polise gidip?
Taciz ediliyorum diye giderim rahatsız ediliyorum tanımadığım bi numara tarafından derum
De, sonra da buraya gel sana ne cevap verdiklerini söyle :D
Korkutayim mi yine xd
Bence seninle alakası yok yanlışlıkla yazmış
İyide benim numaramı nasıl bulsun bulsada wpye suanki numaram kayıtlı değil yazamaz yani wpden çıkmıyor çünkü suanki numarayi falan kayıtladigimda başka bi telefona wp hesabım orada