Güncellemeler
+1 yıl
Siyasilerin onlarla ikgili olan dusmanca soylemleri de ortada. Gidis bileti aktarmali 11 bin. Aktarma ulkeden vizeye gerek yok sirf abd turist ya da dil okuku vizesi alsaniz yeter.
Güncellemeler
+1 yıl
Tek sikinti abd, daha once hicbir yerden vize alio gezmediysenuz vize vermeyebiliyor ona dikkat etmeniz lazim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Olur kız gidelim valla 😌💅 Amerika olmaz ama Avrupa olsun
Amerika neden olmaz
Türkiye'nin gelişmiş hali
Ben havaalaninda calisiyorum ama amerikaya gidip amerikadan gelenler oyle mutlu ve relax ki oteki ulkeden gelenler hep donuk soguk ruhsuz ve abd iklimi cok guzel yerler var avrupada guzel iklimi olan yer azzz her mevsim bahar olan yerler var abd de
Hollanda güzel bence
Guzel ama vize almak daha zor ya abd tam bir ruya benim icin olmadi onu da deneriz 💃💃💃💃 biletler 11 bin yalnizca
Benim var 11 binim de nasıl oturum alacaz o sorun
Iltica 5 ayda sonuclanmazsa sonuclanana kadar calisma izni cikiyor o surecte yasal calisabiliyosunuz. Hikaye anlatiyorsunuz inandirici ve siginma istiyorsunuz
Oraya gidip nereye başvuruyorsun
Bir avukatsiz yapamazsiniz. 12 tane ofis var toplamda sadece abd'de. Avukat bukuyosunuz o yapiyo benim bukdugim avukat pesin sadece bin dolar istiyo kalanini taksitle odeyebiliyosunuz uc asabi bes yukari ayni paralar zaten sadece 50 60 dolar filan oynuyo
Aaaa iyiymiş iltica sebep olarak ne diyim
Valla hayal gucunuze kalmis tayyipzedeyim demek yetmiyomus. ben dinsizim dicem 🤣
Ben hep dinsizim hem gayim desem😅
Ultra etkili olur ben okulu aciktan tamamlamistim konuyla ilgisiz ama bu yuzden oyle yaptim dicem. Zamaninda aile ici siddetten polis kaydim var o da konuyla alakasiz ama bu yuzden oldu dicem. Sık tasinmalarim sık is degistirmelerim heo bundan oldu dicem
Benim hiç böyle verebileceğim örnek yok ya
Harbi lgbt mantıklı bu arada. Ben din ve etnik kökeni kullanacağım.
Soyasilerin onlar hakkindaki ayristirici gorusleri onem arz ediyir ve inandirici hayat hikkayesi
Zamanında yaşanan Çerkes soykırımı (Rusya yapmıştı) ve Çerkeslerin ülkede ciddi oranda asimile olması geçerli bir sebep bence.
Sahsi hayat hikayen daha cok onem arz ediyormus delil gostermek zorunda degilsin sahsi kaygilarin olmali. Bir de hayatindan can guvenliginden endise soz konusu olacak. Asimile olmak gecerli olmayabilir o yuzden biz dinden lgbtiden yuruyelim ab'de bu konuda cok ciddi turkiyeyle ilgili kotu birvdurum raporu var. Onlara nasil yaklasildigini biliyolar
Dinsiz olduğum için ölüm tehditleri aldım sosyal medyadan
Silme tehditleri sildiysen kendine at baska hesaptan tehdit bisi olmaz🙄
SS aldım hepsini
Beni de gotur
Gidinc3 soz :)
Hep soz verirler tutmazlar hic, eger beni de goturursen yaninda 5 sene hizmetinde olurum
Nereye gidiyoruz? :)
Abd
Atla.. ;)
Seni Washington 'da bırakayım mı?
Los angelas istiyom ama olur, oraya Birak 🤓ben ordan kaptirip giderim istedigim yere :)
Hey kıyamadım gel hadi atla arkama (motosiklet ile gidiyoruz) :)
Gittin mi
Yok artık
Valla ciddi dusunuyorun kanima dokunuyor boz gidemezken havaalaninda calisiyorum surusuyle pakistanli hintli pacasindan pislik akan insanlar gidiyor