Acil bir durumum var yardım eder misiniz?

Uzun zamandır depersonalizasyon hastalığıyla mucadele ediyorum. Cevreme karsi duyarsizlastim, etrafima cok bakiniyorum sanki onceden gordugum yerler ve yuzleri hic gormemis gibi hissediyorum ve uzun uzun bakiyorum daliyorum ana odaklanamıyorum disarda yururken sani ben yurumiyormusum gibi baskasi yurutuyormus gibi hissediyorum ruhum bendenimden ayrilmis gibi de bi de artik hissizlestim ne sevinebiliyorim ne üzülebiliyorum ne korkabiliyorum ne heyecanlanabiliyorum ölmüşümde disaridan kendimi izliyorum gibi ve zaman algimda bozuldu dün 1 ay önce gibi geliyoryarin da jic gelmiyecekmis gibi günduz vakti sanki ruyadayim ve uyanmayo bekliyorum gece vaktide sanki hep geceymis gbi anlayacsginiz beynimde cok farkli seyler yasiyorum ve bu benim hayatimi mahvetti intihari dusundurttu bana aileme de anlatsam inanmiyorlar sorumluluklarimdan kacmak icim ders calismamak icin bahane uydurdugumu soyluyorlar ben artik bu duruma dayanamiyorum benim ne yapmam gerek gencligim boyle devam etsin istemiyorum bana yardim eder misiniz lütfen buna çok ihtiyacim var hayatim zindan oldu
Acil bir durumum var yardım eder misiniz?