Karakolda verdiğim ifade değiştirilmiş ve imzam taklit edilmiş !!! Hukuk işlerinden anlayan var mı yardım lazım lütfen?

Arkadaşlar bu konuyu tam olarak nasıl çözeceğimi bilmiyorum. İznim olmadan kimlik fotokopimle işlem yapan eski işyeri sahibimi karakola şikayete gittim. Karakolda şahsın adını söyleyince orda ifademi alacak olan memur daha ben ona herangi bir telefon numarası vermeden kendi cep telefonundan adamın kayıtlı numarasını aradı ve çağırdı. İfade yazıldı imza atıldı falan derken 6 ay geçti ve takipsizlik kararı evime geldi.

Karakola gittim rica ettim açtılar ifademi okudum verdiğim ifadeden farklı bir ifade olduğu için takipsizlik gelmiş. Bugün gittim ve imzaladığım ifademi görmek istedim. İfademdeki imza kesinlikle benim imzamın kötü bir kopyasıydı. Gördüğüm anda tanıdım imzayı ve ifade değişmişti. O polis memurunun rüşvet yediğinden şüpheleniyorum ve bu konuyu nerde nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Aranızda hukuk işlerinden anlayan varsa yardım istiyorum.
Karakolda verdiğim ifade değiştirilmiş ve imzam taklit edilmiş !!! Hukuk işlerinden anlayan var mı yardım lazım lütfen?