Ya Kardeşim Sabret Sabret Nereye Kadar Ya Gerekirse Kendimi Öldürmek Yerine Hastaneye Gidip Bütün Organlarımı Satıcam Ben Bu Yalan Dünyada Ömür Boyu Yaşayamayacağım 😢😭😭😭😭
Psikoloğa Değilde Gerekirse Özel Hastaneye Gidiyim Bütün Organlarımı Satayım Ben Bu Çileli Dünyada Yaşamak İstemiyorum 😭😭😭😭Benim Yerime Başka Biri Yaşasın
Evli değilsin sanırım evli olup çocuklarının ve karının sorumluluğu üzerinde olsaydı sanmıyorum bu kadar kendinle ilgilenebileceğini. Büyük ihtimal senelerdir yalnızsın ve kendinle baş başka kalmışsın.
@selinansr Eskileri Hiç Anlatmak İstemiyorum Ben Ve Kardeşim Küçüken 90 Lı Zamanlarda Annem Ve Babam TraFik Kazasında Öldüler O Gündür Bu Gündür Kardeşime Ben Sahip Çıkıyorum Bir Dedini İki Etmedim Ama Nereye Kadar Yaşayabilirim Ya 😢😭😭😭😭
Niye böyle bir şey düşünüyorsun mücadele etmek varken kimse hayatından memnun değil belki ama yaşamak için savaşıyoruz yenik düşmemen gerek küsme hayata güçlü olduğunu göster
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İntihar etmek çok büyük günahtır. Direk cehenneme gider.
Bu konuyla ilgili birçok hadis vardır araştırabilirsin
Kardeş Ben Bu Hayata Ölmek İstiyorum Ölmek Valla Hayatan Bıktım Ya Anca Çile Çekiyorum Şu Yalan Dünyada 😢😭😭😭
İsyan etme. Allahtan merhamet dile.
Allah sabredenlerin yanındadır.
Kardeşim Hayatan Bıktım Kendimi Öldürmek İstiyorum İnsanın Kendini Öldürmesi Caizmidir 😢😭😭😭
Tabii ki de caiz değildir. “Her zorluğun yanında bir kolaylık vardır” (İnşirah Suresi 94/5)
Bunu unutma
Ya Kardeşim Sabret Sabret Nereye Kadar Ya Gerekirse Kendimi Öldürmek Yerine Hastaneye Gidip Bütün Organlarımı Satıcam Ben Bu Yalan Dünyada Ömür Boyu Yaşayamayacağım 😢😭😭😭😭
Sakın öyle bir şey yapma adaşımsın etme
Kardeşim İnsanın Kendini Şu Çileli Dünyada Kendini Öldürmesi Neden Caiz Değildir 😢😭😭😭😭
Bir uzmandan destek al. Psikoloğa git dersini dök ona. İçin rahatlar.
Derdini*
Hala isyan ediyorsun. Sen git bir uzmandan destek al.
Allah’ın gücüne gider.
Psikolog Bana Ne Yapacak Kardeşim Sonra Bana Uyku İlacı Yazmasın 😭😭😭
Psikoloğa Değilde Gerekirse Özel Hastaneye Gidiyim Bütün Organlarımı Satayım Ben Bu Çileli Dünyada Yaşamak İstemiyorum 😭😭😭😭Benim Yerime Başka Biri Yaşasın
Uzmanın Bana Ne Faydası Olucak 😭😭😭
Yaşamaya devam ederek,
Yaşamaya Devam Ederek Kendimi Öldüremem 😭😭😭 Ben Hastanede Bütün Organlarımı Satmayı Düşünüyorum Benim Yerime Başkaları Bu Yalan Dünyada Yaşasın
Yaşamaya devam ederek kendini öldürebilirsin, dene istersen
Saçmalama İnsan Hayata Devam Ederek Kendini Nasıl Öldürebilir 😭😭😭
Bunlar anlık hisler anlık bir karar verme ben de çok yaşadım ama sonra her şey düzeliyor emin ol. En azından psikolojik açıdan
@selinansr Her Şey Nasıl Düzelsin Ya Kaç Senedir Ölmek İstiyorum Ölmek Ben Bu Yalan Dünyada Çile Çekemem Yaa 😭😭😭
Evli değilsin sanırım evli olup çocuklarının ve karının sorumluluğu üzerinde olsaydı sanmıyorum bu kadar kendinle ilgilenebileceğini. Büyük ihtimal senelerdir yalnızsın ve kendinle baş başka kalmışsın.
@selinansr Eskileri Hiç Anlatmak İstemiyorum Ben Ve Kardeşim Küçüken 90 Lı Zamanlarda Annem Ve Babam TraFik Kazasında Öldüler O Gündür Bu Gündür Kardeşime Ben Sahip Çıkıyorum Bir Dedini İki Etmedim Ama Nereye Kadar Yaşayabilirim Ya 😢😭😭😭😭
Niye böyle bir şey düşünüyorsun mücadele etmek varken kimse hayatından memnun değil belki ama yaşamak için savaşıyoruz yenik düşmemen gerek küsme hayata güçlü olduğunu göster
Ya Ne Kadar Dayanabileceğim Kardeşim Bu Yalan Dünyanın Çilesine Yaa 😢😭😭😭😭
Bak bu dünya imtihan dünyası ve asla çilemiz bitmez bitmiyorda ama ölmekte çağre değil
Ne derdin var bilmiyorum ama bunu kendine yapma sakina asıl dünya öldüğünde basliycak bunu düşün 😔
Bu nasıl soru? Öyle bir düşüncen mi var? Anlat bakalım, ne derdin var? Çözeriz belki de
Günah mı bilmem ama bazen insan cidden dayanamıyor
Bazenmi Ben Dayanamıyorum Yıllardır Şu Yalan Dünyada Çile Çekmekten Yaa 😢😭😭😭😭